Nintendo Switch Lite: несподівана портативна ігрова консоль

11/07/2019

Для усіх прихильників ігрової консолі Nintendo виробник зробив приємний сюрприз, анонсувавши новинку у лінійці Switch - Nintendo Switch Lite. Консоль буде “лайтовішою” за свою попередницю у плані можливостей, але й в плані вартості. 

Зміни торкнулися у першу чергу портативності - Nintendo Switch Lite не можна підключати до телевізора через док-станцію. Виробником підкреслюється, що консоль створена для активних користувачів, яким важливо мати можливість грати в улюблені ігри будь-де. Консоль не тільки легка, а й тонка - корпус, дійсно, дозволяє переносити гаджет у кишені. Разом зі зменшенням габаритів консолі, зменшений і екран - до 5,5’’ дюймів. 

1lb4jLy8rt8bd526k2gtZ7sO-ym5lbm3E0gmLcqO0YTJEN9bkzjowb8J_6rYplE3thgHV9QyvhkejgOwtYf8MqdFZoxCS5LQRbzTcB5_LBnEqIFKQdZA65D876Gw8WzvGRfWzLSn

З інших змін треба відмітити, що у Nintendo Switch Lite:

- немає підтримки Nintendo Labo;

- відсутня вібрація HD та інфрачервона камера;

- джойкони неможливо від’єднати.

Останній пункт грає й на руку гравцям, адже компактна версія отримала повноцінну хрестовину, якої немає старша модель. 

CHC_zwtJbSm7h6ZFL1Pt_AI3WivkklKh-PO4deTfBGW7nroU1tgKeseCU9M6t2RoK4avfxXTQvhcXnCOFCeYPXzDeY0RTPhfe6-qC1bBdFuyxAB2ubDWRvumjI74oSGuf1PU9u6w

Також перевагою Nintendo Switch Lite є триваліша робота акумулятора. У The Legend of Zelda: Breath of the Wild консоль витримає цілих 4 години. 

До речі, мініатюрна Nintendo Switch Lite підтримує всі ігри Switch, які можна запустити в портативному режимі (зауважте, що в іграх, де потрібно від’єднувати джойкони можуть виникати проблеми). 

Очікувати Nintendo Switch Lite варто з меншою ціною, ніж старша модель. Точну вартість зможемо дізнатися після старту продаж. Консоль буде доступна у трьох кольорових варіаціях - жовтий, блакитний та лаконічний сірий. 

6iMK2lF18P-ApRWfRYOqMhfcqRsPnRD0ajsJBISdORtYHiO3IXWwMhXTbxB64ymK-sKPNzFL9RuDMga8_WID1QgAv9bv1rNWiSxNnjPj0ghka4zUW23_vgygw9UWFVPUtWam5_xJ

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?