Товар продано
Продано

Стіл для геймерів Trust GXT 709W Luminus White (25328)

Код: 392561
Оціни
Оціни
Стіл для геймерів Trust GXT 709W Luminus White (25328)
Стіл для геймерів Trust GXT 709W Luminus White (25328)Стіл для геймерів Trust GXT 709W Luminus White (25328)Стіл для геймерів Trust GXT 709W Luminus White (25328)Стіл для геймерів Trust GXT 709W Luminus White (25328)Стіл для геймерів Trust GXT 709W Luminus White (25328)Стіл для геймерів Trust GXT 709W Luminus White (25328)Стіл для геймерів Trust GXT 709W Luminus White (25328)
1/7
Основний колір: Білий
Товар продано
Продано
Опис

Trust GXT 709 Luminus — міцний стіл для геймерів зі світлодіодною RGB-підсвіткою. Завдяки просторому розміру 120x60x74 см у вас буде достатньо місця для монітора, клавіатури, миші тощо. За допомогою 10 різних колірних режимів ви навіть можете адаптувати освітлення до будь-якого настрою чи гри, у яку ви граєте

Верхній шар покриття стола із захистом від подряпин із карбоновим ефектом означає, що він залишатиметься презентабельним незалежно від того, як часто ви його використовуєте. Завдяки підстаканнику, гачку для гарнітури та вбудованій системі керування кабелями на цьому столі ваші аксесуари будуть упорядковані та завжди знаходитимуться під рукою.

Настільні сенсорні елементи керування Luminus пропонують вам можливість легко перемикатися між колірними режимами та швидкостями, щоб додати ще більше захоплення вашим ігровим сесіям. Виробники максимально спростили насолоду від користування Luminus, надавши можливість отримати живлення від USB. Ви можете безпосередньо під’єднати його до свого ноутбука, ПК або будь-якого USB-зарядного пристрою чи блоку живлення.

З цим товаром купують

Trust GXT 709W Luminus

Особливості:

- велика робоча площа;
- якісні матеріали; 
- яскраве RGB-підсвічування; 
- додаткові елементи;
- живлення від USB. 

Велика робоча площина 

Цей ігровий стіл задовольнить забаганки навіть самих затятих геймерів. Його велика робоча площина дозволить зручно розмістити всі ігрові комплектуючі та не відчувати жодних обмежень під час самих запеклих ігрових баталій. 

Якісні та надійні матеріали 

При виготовленні цього стола були використані тільки якісні та надійні матеріали. Стільниця зроблена з FSC-сертифікованої деревини, тому служитиме вам роками. Верхній шар має захистом від подряпин із карбоновим виглядом, це означає, що він залишатиметься чудовим незалежно від того, як часто ви його використовуєте. 

Яскраве RGB-підсвічування

Trust GXT 709W Luminus має яскраве RGB-підсвічування ефективно доповнює ігровий процес та додає йому нових барв. За бажанням ви можете обирати між 10 налаштуваннями колірних режимів та насолоджуватися процесом гри. 

Просте налаштування підсвічування 

Настільні сенсорні елементи керування Luminus пропонують вам можливість легко перемикатися між колірними режимами та швидкостями, щоб додати ще більше захоплення вашим ігровим сесіям.  

Максимальна зручність 

Для максимальної зручності користувача під час роботи чи геймінгу наявні зручний підстаканник, гачок для гарнітури та вбудованій системі керування кабелями. Ваші аксесуари завжди будуть упорядковані та під рукою.

Живлення від USB

Живлення RGB-підсвічування відбувається від USB. Ви можете безпосередньо під’єднати його до свого ноутбука, ПК або будь-якого USB-зарядного пристрою чи блоку живлення, щоб миттєво додати кольору до своїх розваг. 

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Trust
  • Код виробника:25328
  • Тип:Геймерський
  • Ширина:1200 мм
  • Глибина:600 мм
  • Висота:740 мм
  • Вага:15.5 кг
  • Підсвітка:Так
  • Підсвітка RGB:Так
  • Особливості:Отвір для прокладки дротів, Тримач навушників, Підстаканник
  • Основний колір:Білий
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?