3 499 грн
Купуй

Сирена світло-звукова Ajax StreetSiren DoubleDeck Black (000018793)

Код: 309212
Оціни
Оціни
Основний колір: Чорний
3 499 грн
Купуй
Від 350 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Від 70 грн Відправимо 01/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Від 70 грн Відправимо 01/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Від 105 грн. Відправимо 01/04
Укрпошта
Від 45 грн. Відправимо 01/04
Опис

Ajax StreetSiren DoubleDeck - бездротова вулична сирена світло-звукова. 

Безкоштовна реклама послуг безпеки
Охоронна або монтажна компанія можуть надрукувати логотип та контактну інформацію на лицьовій панелі вуличної сирени. Щоб повідомити сусідам і перехожим, хто подбав про безпеку об'єкта, і залучити нових клієнтів. 

Привертає увагу
StreetSiren DoubleDeck потрібно менше секунди, щоб по тривозі включити потужну сирену і яскраві світлодіоди. І інцидент не залишиться без уваги. 

Показує стан системи
Світлова індикація і звук зумера нагадують користувачам, що охорона об'єкту активна і працює затримка на вхід. Знижується ризик марної тривоги. 

Підходить для захисту будь-якого об'єкта
Гнучкі налаштування роблять StreetSiren DoubleDeck доречною і в тихому котеджному містечку, і в галасливій промзоні. При тривозі зумер може працювати від 3 до 180 секунд з потужністю від 85 до 113 дБ. Або не задіюватися зовсім - є режим світлової тривоги. Через додаток легко налаштувати, які датчики активують сирену. І виключити незручну ситуацію, коли система безпеки оповіщає сусідів про протікання в пральній машині. 

Невибаглива
StreetSiren DoubleDeck з легкістю витримує спеку і холод, а також перепади температур. Герметичний корпус пройшов сертифікацію і відповідає класу захисту IP54. Вулична сирена захищена від дощу і снігу і може бути встановлена ​​на фасаді будівлі без навісу. 

Моментально реагує на тривоги
Радіопротокол Jeweller розроблений, щоб гарантувати безперебійну взаємодію хаба з пристроями системи безпеки. Jeweller використовує фрейми для синхронізації сеансів зв'язку пристроїв, аутентифікацію для виключення підробки і шифрування для захисту від крадіжки даних. А також дає їм змогу працювати роками від комплектних батарей. Навіть якщо хаб не в мережі, завдяки Jeweller StreetSiren DoubleDeck реагує на тривоги датчиків за 0,3 секунди. 

Захищена від вандалів
Вулична сирена встановлюється на висоті не нижче 2,5 метрів - це покращує видимість і чутність, а також обмежує доступ стороннім. Але якщо пристрій все ж спробують зірвати з кріплення, спрацює тривога з акселерометру. У будь-якому випадку охоронна компанія і користувачі отримають повідомлення про саботаж, а вандалів шокує звук сирени. 

Зручна в обслуговуванні
Вулична сирена працює до 5 років від комплектних батарей і обладнана клемами для підключення зовнішнього живлення. Вам вирішувати - використовувати батареї як основне джерело живлення або як резервний. У будь-якому випадку система надішле повідомлення про необхідність обслуговування, як тільки рівень заряду опуститься до 20%.  

Монтується без головоломок
З StreetSiren DoubleDeck інженери монтажу не будуть витрачати час даремно. Пристрій підключається до системи за QR-кодом, налаштовується і тестується через додаток. Завдяки кріпильної панелі SmartBracket і встановленим батареям корпус не потрібно розбирати при монтажі. Лицьова панель Brandplate швидко фіксуються засувками. А для максимальної надійності передбачено кріплення панелі на болт.

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000018793
  • Тип датчика:Сирена
  • Сумісний:Hub, Hub Plus, Hub 2, Hub 2 Plus та ReX
  • Дальність детектування:1500 м
  • Потужність радіопередачі датчиків:25 мВт
  • Частота підключення безпровідних датчиків:868 МГц
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Напруга:3 В
  • Тип елемента живлення:CR123A
  • Основний колір:Чорний
  • Ширина:200 мм
  • Довжина:200 мм
  • Висота:51 мм
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?