15 599 грн
Купуй

Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)

Код: 394770
Оціни
Оціни
Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)
Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless (785501)
1/11
Тип прибирання: ВологийЧас автономної роботи (max): 35Час зарядки: 270
15 599 грн
Кешбек 155 грн
Купуй
Від 3 120 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Додаткові пропозиції
Сервіси
1 872 грн
Опис

Ручний бездротовий пилосос Thomas Aqua Floorcleaner Cordless — це ідеальне рішення для ефективного прибирання всіх видів твердого підлогового покриття, особливо для паркету та ламінату. Він не лише якісно прибирає, але і дбає про ваше здоров'я та комфорт у процесі прибирання.

Під час вологого прибирання використовується тільки чиста вода або миючий розчин який знаходиться у 750 мл резервуарі. Грязна вода збирається в окремий резервуар місткістю 720 мл, який легко від'єднується та очищається.

Конструкція мийного валика дозволяє ефективно прибирати підлогу вздовж стін та меблів, уникнувши необхідності додаткового прибирання тряпкою.

Три кнопки забезпечують максимальну зручність у використанні: кнопка вибору режиму роботи, кнопка включення та кнопка "Режим самоочищення". Також ви можете вибрати режим ECO для мінімального споживання ресурсів, режим MAX для максимальної потужності всмоктування або режим без подачі миючого розчину. Режим стерилізації та самоочищення дозволяє пристрою автоматично очищати та дезінфікувати систему після закінчення прибирання.

Живиться пристрій від вбудованого акумулятора. одного повного заряду якого вистачає на 35 хвилин автономного прибирання. Заряджається пилосос за допомогою зручної док-станції. Час поновлення заряду становить 4.5 годин.

Крім того, робота пилососа супроводжується голосовим помічником та світлодіодним дисплеєм, що робить використання пристрою ще зручнішим та простішим. Також передбачено зберігання аксесуарів на зарядній станції та можливість використання моючого концентрату для більш ефективного прибирання.

З цим товаром купують

Thomas Aqua Floorcleaner Cordless

Особливості: 

- прибирання 2-в-1;
- три режими роботи;
- режим самоочищення;
- знімні резервуари для води;
- інформативний дисплей;
- 35 хв автономного прибирання.

Якісне прибирання

Thomas Aqua Floorcleaner Cordless забезпечує якісне як сухе, так і вологе прибирання. Конструкція миючого валика розроблена таким принципом, щоб ефективно прибирати навіть під плінтусом та досить близько до меблів, забезпечуючи при цьому бездоганну чистоту підлоги. 

Знімні резервуари для води

Пилосос оснащеним двома резервуарами для чистої та брудної води, які досить легко знімаються та наповнюються. Для прибирання використовується холодна або тепла вода, не більше 40°. 

Інформативний дисплей

Пристрій оснащений світлодіодним дисплеєм, який допоможе у виборі режиму роботи, покаже стан заряду батареї та валика, а також підкаже, коли необхідно поповнити резервуар для чистої води чи очистити місткість для брудної води. Усі підказки дублюються голосовим помічником.  

Три режими роботи

Пристрій працює в трьох режимах: Eco — для невеликих забруднень та економії ресурсів; Max — максимальна потужність всмоктування та режим всмоктування без подачі мийного розчину.

Режим самоочищення

Наявний режим самоочищення за допомогою якого пристрій самостійно очистить та продезінфікує систему подачі миючого розчину та миючий валик після прибирання.

До 35 хвилин вільного прибирання

Одного повного заряду акумулятора вистачить на 35 хв автономного прибирання. Пилосос досить зручно паркується на зарядній станції у вертикальному положенні. Заряджається пристрій від мережі на протязі 4.5 годин за допомогою спеціального адаптера від мережі. 

Зручне зберігання

Зберігати пилосос та всі комплектуючі  можна на зарядній станції, що досить зручно, адже все знаходитиметься в одному місці. 

Характеристики
Тип прибиранняВологий
Час автономної роботи (max)35 хв
Час зарядки270 хв
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Thomas
  • Код виробника:785501
  • Тип:Акумуляторні
  • Тип прибирання:Вологий
  • Покриття поверхні:Паркет, Ламінат, Ковролін, Плитка, Лінолеум
  • Управління пилососом:Механічне
  • Заряджання:Ручне
  • Час зарядки:270 хв
  • Час автономної роботи (max):35 хв
  • Споживча потужність:150 Вт
  • Матеріал:Пластик
  • Основний колір:Сріблястий
  • Вага:4 кг
  • Розмір:270 х 220 х 1100 мм
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?