Товар продано
Продано

Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)

Код: 371314
Оціни
Оціни
Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)
Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)Ручний бездротовий пилосос Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner (952466)
1/12
Тип прибирання: Сухий / ВологийСила всмоктування: 13000Об'єм пилозбірника: 850Час автономної роботи (max): 35
Товар продано
Продано
Опис

RoboRock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner   це зручний бездротовий пилосос з функцією вологого та сухого прибирання, який допоможе вам швидко та якісно прибрати оселю не прикладаючи при цьому зайвих зусиль. Він оснащений унікальною насадкою з трьома роликами, що дає можливість якісно та швидко прибрати бруд та вологу з підлоги.

Пилосос оснащений високоефективною роликовою щіткою, яка за короткий проміжок часу прибирає всю пролиту рідину з підлогового покриття. Спеціальна система DyadPower всмоктує брудну воду та відправляє її в контейнер. Унікальна система очищає ролики щітки прямо в процесі прибирання, забезпечуючи при цьому якісніший та ефективніший результат.

Основна щітка складається з трьох роликів: широкого основного та двох невеликих задніх роликів за допомогою яких вона легко і м'яко рухається по поверхні та видаляє з підлоги навіть застарілий бруд, пролите молоко, каву або сік, збирає крихти та сміття. Два невеликі ролики на щітці з боків забезпечують їй відмінну прохідність і високу маневреність.

Після прибирання необхідно помістити пилосос на док-станцію та активувати функцію автоматичного очищення роликів перед наступним прибиранням. Ролики досить швидко очищаються від бруду, а брудна вода та сміття одразу потрапляють до контейнера. Вам лише залишається потім очистити контейнер з брудною водою.

Пилосос оснащений високоточним сенсором та інформативним дисплеєм. Завдяки цьому пилосос автоматично визначає рівень забруднення підлоги та повідомляє вам про це за допомогою індикатора на дисплеї. Також за допомогою голосових повідомлень пилосос нагадає вам про необхідність очищення контейнера, низький заряд батареї, або помилку.

Живиться RoboRock Dyad Wet and Dry Vacuum Cleaner від вбудованого акумулятора, одного повного заряду якого вистачає на 35 хв. Цього достатньо, щоб прибрати близько 280 м.кв. вашої оселі. Також пристрій оснащений контейнером для чистої води об'ємом 850 мл та контейнер для брудної води на 620 мл чого достатньо для повного прибирання.

З цим товаром купують

Roborock Dyad Wet And Dry Vacuum Cleaner 

Особливості: 

- сухе/вологе прибирання; 
- функція самоочищення щіток; 
- три ролики для збору сміття;
- плавний рух;
- багатофункціональна док-станція;
- функція адаптивного очищення;
- голосове сповіщення. 

Можливість сухого та вологого прибирання 

Завдяки DyadPower та подвійному роликовому двигуну пилосос з легкістю справляється як з сухим, так і з вологим прибиранням. Наведіть ідеальну чистоту у своїй оселі за допомогою лише одного пристрою. 

Функція самоочищення щіток

Під час миття підлоги, щітки пилососа самостійно очищаються, тому вам не доведеться знімати та прати їх самостійно. Проводьте кожне прибирання зі свіжими та чистими щітками протягом усього прибирання. 

Жодного шансу для бруду та сміття

Очищайте краще з більшою кількістю роликів. Один головний ролик повної довжини плюс два задні ролики забезпечують величезну потужність очищення. Прямо до обох країв очисної головки, не залишаючи бруду та сміттю жодних шансів. 

Плавний рух

Завдяки своїй конструкції пилосос плавно рухається навколо ніжок стільця, стола та інших меблів. А з двома роликами, що обертаються протилежно, ви можете штовхати та тягнути пристрій лише одним пальцем. 

Док-станція з функцією очищення

Після прибирання помістіть пилосос на док-станцію та натисніть кнопку для подальшого самоочищення роликів. Після очищення твердий бруд відокремлюється від брудної води та потрапляє до відповідного баку. Все, що вам залишилося зробити, це спорожнити його. 

Функція адаптивного очищення підлоги

Пристрій оснащений функцією адаптивного очищення, яка при виявленні складних забруднень автоматично активує всмоктування та подачу води. Під час цього, індикатор на екрані повідомляє вам, наскільки брудна ваша підлога.  

Голосове сповіщення

За допомогою голосових сповіщень пилосос повідомить вас про заповненість контейнера для сміття, низький рівень заряду батареї та про помилки. Забудьте про запам'ятовування кодів помилок або копання в посібниках.  

Характеристики
Тип прибиранняСухий / Вологий
Сила всмоктування13000 Па
Об'єм пилозбірника850 мл
Час автономної роботи (max)35 хв
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Roborock
  • Код виробника:952466
  • Тип:Акумуляторні
  • Тип прибирання:Сухий / Вологий
  • Сила всмоктування:13000 Па
  • Площа прибирання:280 м²
  • Покриття поверхні:Ворсистий килим, Килим, Паркет, Ламінат, Ковролін, Плитка, Лінолеум
  • Рівень шуму:75 дБ
  • Об'єм пилозбірника:850 мл
  • Управління пилососом:Механічне
  • Заряджання:Ручне
  • Час автономної роботи (max):35 хв
  • Ємність акумулятора:5000 мАг
  • Матеріал:Пластик
  • Основний колір:Білий, Чорний
  • Вага:5 кг
  • Розмір:111 x 27 x 19 см
  • Комплектація:Пилосос; Ручка; Зарядна док-станція; Адаптер живлення; Фільтр; Щітка для догляду; Гарантійний талон.
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?