4 579 грн
Купуй

Ретранслятор сигналу Ajax ReX 2 White (000025356)

Код: 328954
Оціни
Оціни
Основний колір: Білий
4 579 грн
Кешбек 45 грн
Купуй
Від 458 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Від 70 грн Відправимо 18/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Від 70 грн Відправимо 18/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Від 105 грн. Відправимо 18/04
Укрпошта
Від 45 грн. Відправимо 18/04
Опис

Ajax ReX 2 — ретранслятор радіосигналу з підтримкою фотоверіфікації тривог. Працює з централями Hub 2 і Hub 2 Plus.  

Більше можливостей застосування системи безпеки
Ретранслятори розширюють межі зони, що охороняється і дають ще більше свободи у виборі місць встановлення пристроїв системи безпеки. Під'єднавши до ReX 2 всі або тільки частину пристроїв, ви забезпечите безпеку і автоматизацію бізнес-центру, маєтки, складського комплексу, або великого виробництва. У системі Ajax можуть працювати 5 ретрансляторів, розширюючи покриття радіомережі до 35 км2. Події і сповіщення тривоги приходять миттєво, а перший знімок фотоверіфікації доставляється пульту моніторингу і користувачам всього за 13 секунд.  

Верифікація тривог фотографіями
ReX 2 працює з датчиками руху MotionCam і MotionCam Outdoor. Виявивши людину, вони роблять серії знімків і дозволяють в динаміці оцінити те, що відбувається на об'єкті. Щоб позбавити користувачів від зайвого занепокоєння, а охоронні компанії - від марних виїздів патрулів.  

Гарантована доставка тривог і фотопідтвердження
Щоб гарантувати надійність зв'язку, ReX 2 оснащений чотирма антенами і підтримкою двох спеціалізованих радіопротоколів: Jeweller і Wings. Jeweller відповідає за передачу команд, подій і тривог, а Wings забезпечує пакетну передачу знімків. Двосторонній радіозв'язок Ajax використовує фрейми для синхронізації сеансів зв'язку пристроїв, аутентифікацію для виключення підробки і шифрування для захисту від крадіжки даних.

Радіозв'язок крізь сталь і бетон
Наступне велике оновлення OS Malevich дозволить покривати однією системою Ajax офісні центри з підземними паркінгами, секційні металеві ангари і складські комплекси з декількох великих будов. З оновленням операційної системи ReX 2 отримає можливість підключатися до хабу не тільки по радіозв'язку, але і по Ethernet 4 - використовуючи кабель як єдиний або другий канал зв'язку.

Підсилює систему безпеки
ReX 2 працює як ще одна розумна централь: об'єднує датчики в автономну групу і в потрібний момент бере керування на себе. Завдяки автоматичному регулюванню сили сигналу і синхронізації фреймів до ReX 2 можна під'єднати будь-яку кількість системних пристроїв - надійність зв'язку від цього не постраждає. Якщо з якоїсь причини радіозв'язок з хабом перерветься, ReX 2 отримає сигнал тривоги від датчика і включить сирену, щоб привернути увагу до події і відлякати зловмисника.

Готовий протистояти зловмисникам
ReX 2 захищений від атак на програмному та апаратному рівнях. Він працює під управлінням операційної системи OS Malevich, яка несприйнятлива до вірусів. Все що передається ретранслятором зашифровано. Завдяки вбудованому резервному акумулятору раптове відключення електрики на об'єкті не стане проблемою.   

Простий монтаж
Процес підключення та налаштування ReX 2 максимально економить час інженера монтажу. Щоб додати ретранслятор в систему, досить відсканувати QR-код додатком Ajax, привласнити йому ім'я і кімнату. Налаштування пристрою відбувається також в додатку в реальному часі. При необхідності ReX 2 можна відключити або переналаштувати без виїзду на об'єкт, що охороняється.

Більша дальність радіозв’язку  

Ретранслятори розширюють зону під охороною і дають ще більше свободи у виборі місць встановлення пристроїв системи безпеки. Під’єднання до ReX 2 всіх або частини пристроїв1 гарантує безпеку та автоматизацію бізнес-центру, складського комплексу, великого маєтку чи масштабного виробництва.  

Верифікація тривог фотографіями   

ReX 2 працює з датчиками руху MotionCam і MotionCam Outdoor. За тривогою вони роблять серії знімків і дають змогу в динаміці оцінити, що відбувається на об’єкті. Це позбавляє користувачів зайвих хвилювань, а охоронні компанії — марних виїздів патрулів.  

Приватність — на першому місці    

Датчик активує фотокамеру тільки коли система безпеки в режимі охорони та датчик виявив рух. Знімки захищені шифруванням на кожному етапі передавання. Під час зберігання фото на сервері Ajax Cloud система не обробляє і не аналізує їх. Фотопідтвердження тривог можуть переглядати лише користувачі з правами доступу до стрічки подій з увімкненими пуш-повідомленнями, а також співробітники охоронної компанії, якщо система безпеки під’єднана до пульта моніторингу.  

Радіозв’язок крізь сталь і бетон  

З оновленням операційної системи OS Malevich 2.13 ретранслятор ReX 2 зможе під’єднуватися до хаба не тільки за допомогою радіозв'язку, а й через Ethernet — використовуючи дріт як єдиний або додатковий канал зв'язку. Це дозволяє покрити однією системою Ajax такий об'єкт, як офісний центр з підземним паркінгом, металевий секційний ангар або складський комплекс з кількох великих будівель. 

Розвивається, а не застаріває     

ReX 2 працює під керуванням операційної системи реального часу OS Malevich, що розроблена Ajax Systems. Модульна архітектура дозволяє регулярно оновлювати OS Malevich. Операційна система оновлюється по повітрю. Процес не потребує участі інженера монтажу або користувача, займає лічені хвилини, коли система безпеки не в режимі охорони.  

Простий монтаж    

Процес під’єднання й налаштування ReX 2 максимально економить час інженера монтажу. Щоб додати ретранслятор до системи, достатньо просканувати QR-код у застосунку Ajax, дати йому ім’я та призначити кімнату. Налаштування пристрою відбувається також у застосунку в реальному часі. За необхідності ReX 2 можна вимкнути чи переналаштувати без виїзду на об’єкт, що охороняється. 

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000025356
  • Тип датчика:Ретранслятор сигналу
  • Тип встановлення:в приміщенні
  • Дальність детектування:1700 м
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Основний колір:Білий
  • Ширина:163 мм
  • Довжина:163 мм
  • Висота:36 мм
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?