3 349 грн
Купуй

Пульт управління Ajax Keypad Plus Wireless White (000023070)

Код: 324201
Оціни
Оціни
Основний колір: Білий
3 349 грн
Кешбек 33 грн
Купуй
Від 335 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Від 70 грн Відправимо 20/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Від 70 грн Відправимо 20/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Від 105 грн. Відправимо 20/04
Укрпошта
Від 45 грн. Відправимо 20/04
Опис

Ajax Keypad Plus - бездротова сенсорна клавіатура, призначена для управління охоронною системою Ajax. При натисканні кнопки, введенні цифрового коду або розпізнаванні брелока Tag / картки Pass пристрій по радіоканалу відправляє сигнал на центральний блок сигналізації. Централь обробляє сигнал і включає або відключає режим охорони. Пристрій оснащений ефективною бездротовою системою радіозв'язку, що забезпечує відмінну захищеність сигналізації від спроб злому.

Перед введенням пароля або використанням Tag/Pass потрібно активувати KeyPad. Для цього потрібно просто провести рукою по сенсорній панелі зверху вниз. Після активації включається підсвічування кнопок, а клавіатура видасть відповідний звуковий сигнал.

Також KeyPad Plus підтримує код під примусом. При активації, пристрій зімітує відключення сигналізації. Додаток і сирени вас не видадуть, а охоронна компанія та інші користувачі будуть поінформовані про те, що відбувається. KeyPad Plus несумісний з хабом Hub, сторонніми охоронними централями і модулями інтеграції ocBridge Plus і uartBridge.

Особливості:
- максимальна відстань між клавіатурою і центральним блоком становить 1700 м в умовах прямої видимості;
- передача сигналу частоту загального призначення 868,0-868,6 МГц або 868,7-869,2 МГц;
- можливість часткової постановки на охорону;
- світлова індикація статусу пристрою та несправностей клавіатури;
- захист від розбору корпусу;
- монтаж допомогою кріплення SmartBracket.

KeyPad Plus  

Бездротова клавіатура з підтримкою захищених безконтактних карток і брелоків. 

Особливості: 

- захист інформації;
- робота на відстані між клавіатурою і центральним блоком 1700 м в умовах прямої видимості;
- можливість часткової постановки на охорону;
- світлова індикація статусу пристрою;
- захист від розтину корпусу;
- монтаж без розбору корпусу за допомогою кріплення SmartBracket.  

Безконтактне керування без компромісів у надійності  

KeyPad Plus — це комбінація дизайну, передових технологій шифрування та продуманого користувацького досвіду для максимально простого й одночасно захищеного керування безпекою. Ставте та знімайте Ajax з-під охорони, активуйте Нічний режим і керуйте охороною окремих груп, піднісши картку Pass або брелок Tag.   

Захист даних на вищому рівні  

Для швидкої та одночасно захищеної ідентифікації користувачів KeyPad Plus використовує технологію DESFire. Це найкраще у своєму класі рішення для безконтактного зв’язку, яке дозволяє визначити користувача за картою або брелоком.

DESFire засновується на міжнародному стандарті ISO 14443 та поєднує в собі комплексне 128-бітове шифрування і захист від копіювання. Ця технологія також використовується в транспортних системах європейських столиць і системах доступу в NASA.  

Приголомшлива автономність

Нова прошивка KeyPad Plus дозволяє витиснути максимум із комплектних батарей. Навіть при щоденному використанні функцій безконтактної ідентифікації клавіатура пропрацює 3,5 роки без їх заміни, а з вимкненим зчитувачем карт і брелоків строк роботи сягає 4,5 роки. KeyPad Plus завчасно попередить про необхідність заміни батарей пульт охорони та користувачів. 

Віддалений контроль доступу

Налаштуйте персональні паролі, щоб знати, хто і коли зняв систему з-під охорони: ім’я користувача відображається у сповіщенні та в журналі подій. Pass або Tag також можна прив’язати до конкретного користувача та визначити його права на керування охороною окремих груп або всього об’єкта. Застосунок Ajax дозволяє в реальному часі керувати правами доступу — їх можна обмежити, розширити або миттєво заблокувати доступ. 

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000023070
  • Тип датчика:Пульт управління
  • Сумісний:Підтримка брелоків Tag і карток Pass
  • Частота підключення безпровідних датчиків:868 МГц
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Напруга:1.5 В
  • Тип елемента живлення:Інша літій-іонна
  • Основний колір:Білий
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?