599 грн
Купуй

Приймач-передавач Logitech Unifying Receiver (910-005931)

Код: 408712
Оціни
Оціни
1/2
Основний колір: ЧорнийТип аксесуару: Приймачі-передавачі
599 грн
Кешбек 5 грн
Купуй
Від 120 грн/міс
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Укрпошта
Опис

Приймач-передавач від компанії A4tech, що дає змогу додавати до одного комп'ютера до 6 сумісних клавіатур або мишей, не створюючи плутанини з декількох USB-приймачів. Удосконалена бездротова технологія зв'язку на частоті 2,4 ГГц забезпечує швидке та надійне з'єднання на відстані до 10 м практично без затримок і збоїв. 

Має невеликі розміри, тому його можна залишати в ноутбуці без потреби постійного від'єднання, коли потрібно перенести пристрій з одного місця на інше. Виріб може працювати з будь-якими пристроями Logitech Unifying (на сумісних продуктах зображена емблема Unifying). 

Скористайтеся ще одним приймачем Unifying, щоб приєднати до другого комп'ютера мишу або клавіатуру (або те й те разом) з підтримкою функції Easy-Switch. Після цього ви зможете перемикатися з одного комп'ютера на інший одним натисканням кнопки, виконуючи безліч завдань одночасно. Приймач також може стати чудовим доповненням до системи, що використовує функцію Logitech Flow. 

Характеристики
Основний колірЧорний
Тип аксесуаруПриймачі-передавачі
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Схожі килимки
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення
Швейцарська компанія Logitech була заснована у 1981 році двома програмістами та професійним менеджером. Спочатку, фірма займалась виключно розробкою програмного забезпечення. Але, побачивши революційний на той час маніпулятор – комп’ютерну мишу, партнери вирішили спробувати створити власний пристрій... Детальніше
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?