6 399 грн
Купуй

Презентер Logitech Spotlight Slate (910-004861)

Код: 295354
Оціни
Оціни
Презентер Logitech Spotlight, Slate
Презентер Logitech Spotlight, SlateПрезентер Logitech Spotlight, SlateПрезентер Logitech Spotlight, SlateПрезентер Logitech Spotlight, Slate
1/4
Робоча частота: BluetoothРадіус спрацювання: 30Тип елемента живлення: Інша літій-іонна
6 399 грн
Кешбек 63 грн
Купуй
Від 2 133 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 30/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 30/04
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 30/04
Опис

Презентер Logitech Spotlight - лазерна указка для проведення презентацій. Це нова удосконалена версія від виробника Logitech. Без турбот дозволить перемикати слайди з відстані 30 м, показувати потрібні деталі за допомогою режиму виділення, збільшення і лазерної указки.

Екранний курсор може застосовуватися для відтворення та призупинення відео, для переходу по посиланнях та інших дій з управління матеріалами на екрані. Пульт Spotlight оснащений датчиком руху, так що вам не потрібно переривати доповідь і шукати мишку або ноутбук. Також він миттєво підключається через USB-приймач або за допомогою технології Bluetooth.

Головною особливістю презентера Spotlight є те, що він дозволить контролювати час від початку презентації до самого завершення. Задавайте проміжні етапи презентації програмно. При настанні зазначеного часу пульт подасть вібруючий сигнал.

Logitech Spotlight

Особливості :

- зрозумілий інтерфейс;
- три режими наведення; 
- робочий діапазон у 30 м; 
- широка сумісність з ОС; 
- тривала автономна робота; 
- USB-приймач.

Презентації нового рівня

Logitech Spotlight ідеальний презентер, який стане у нагоді в залі засідань, класній кімнаті чи вітальні. Ви можете керувати своєю презентацією, допомагаючи аудиторії слідкувати за тим, що ви говорите, незалежно від того, чи є вони особисто, віртуально чи комбіновано. 

Три режими наведення 

Цей презентер має три розширені режими наведення які працюють у різних середовищах для презентацій: проекторах, екранах телевізорів, відеоконференціях і налаштуваннях із кількома екранами. Підсвічування створює ефект прожектора на екрані. Збільшити збільшення деталей. А цифровий лазер точно визначає інформацію. 

Простий та зрозумілий інтерфейс 

Вказівник оснащений досить простим і зрозумілим інтерфейсом. На корпусі пристрою знаходяться 3 кнопки, які допомагають керувати зміною картинок та вибором типу указки, що досить зручно під час використання. 

Широка сумісність

Logitech Spotlight повністю сумісний з операційними системами Windows, macOS і всіма провідними програмними забезпеченнями для презентацій, включаючи PowerPoint, Keynote,  Acrobat, Google Slides і Prezi, а також програми для відеоконференцій Zoom, Microsoft Teams і Blue Jeans.  

Вільне використання на відстані 30 метрів

З допомогою цього пристрою ви зможете вільно проводити лекції чи презентації на відстані до 30 метрів. тобто ви зможете вільно працювати, як у невеликому офісному приміщенні, так і у великій лекційній залі.  

Програмне забезпечення

Вибирайте з ряду настроюваних елементів керування, які підходять для кожної презентації. Використовуйте програму, щоб налаштувати функції підсвічування Spotlight, функції кнопок, керування жестами, регулювання гучності тощо. 

Електронний таймер 

Використовуйте програму, щоб установити екранний таймер, який починається, коли ви клацаєте свій перший слайд. Ви також можете налаштувати кілька часових етапів, які надсилатимуть вібраційні сповіщення безпосередньо до Spotlight, щоб ви залишалися під контролем до останнього слайда. 

Швидка зарядка та тривалий час автономності

Підключіть зарядний кабель USB-C до Spotlight і будь-який порт USB-A з живленням, щоб отримати 3 години презентацій після 1-хвилинної зарядки. Spotlight повністю заряджається всього за 60 хвилин. Пристрій вібрує, а індикатор батареї світиться червоним, коли прийде час заряджати. 

З'єднання через USB-приймач 

З'єднується презентер з ПК, чи ноутбуком за допомогою USB-приймач або Bluetooth з низьким енергоспоживанням. Також наявна можливість плавного перемикання між пристроями, підключаючи або від’єднуючи приймач. Непомітна та зручна док-станція, вбудована в основу пульта дистанційного керування, зберігає USB-приймач, коли він не використовується.

Характеристики
Робоча частотаBluetooth
Радіус спрацювання30 м
Тип елемента живленняІнша літій-іонна
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Схожі моделі
Презентер Logitech Spotlight, SlateПрезентер Logitech Spotlight Slate (910-004861)
6 399 грн
BluetoothРадіус спрацювання: 30
Презентер Logitech Spotlight Plus (910-005166)Презентер Logitech Spotlight Plus (910-005166)
5 799 грн
Радіо 2.4 ГГцРадіус спрацювання: 30
Презентор A4tech LP15 Wireless White (LP15 White)Презентер A4tech LP15 Wireless White (LP15 White)
599 грн
Радіо 2.4 ГГцРадіус спрацювання: 100
  • Виробник:Logitech
  • Код виробника:910-004861
Основні параметри
  • Червоний промінь:Так
  • Робоча частота:Bluetooth
  • Сенсорна панель:Ні
  • Радіус спрацювання:30 м
  • Тип елемента живлення:Інша літій-іонна
  • Чохол в комплекті:Ні
Фізичні параметри
  • Основний колір:Сірий
  • Довжина:131 мм
  • Ширина:28 мм
  • Висота:12 мм
Швейцарська компанія Logitech була заснована у 1981 році двома програмістами та професійним менеджером. Спочатку, фірма займалась виключно розробкою програмного забезпечення. Але, побачивши революційний на той час маніпулятор – комп’ютерну мишу, партнери вирішили спробувати створити власний пристрій... Детальніше
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?