5 799 грн
Купуй

Портативна колонка Marshall Willen Black and Brass (1006059)

Код: 364188
Оціни
Оціни
1/6
Частотний діапазон: 100-20 000 ГцBluetooth: ТакПідтримка Bluetooth: v.5.1Тип живлення: Живлення від акумулятораОсновний колір: Чорний
Основний колір: Чорний
5 799 грн
Кешбек 57 грн
Купуй
Від 290 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Укрпошта
Додаткові пропозиції
Сервіси
696 грн
Опис

Willen — це бездротова колонка, у якої за компактними габаритами приховується потужний звук легендарного бренду Marshall.

Ви полюбите цей пристрій завдяки вінтажному дизайну, який знайомий прихильникам компанії. Особливі деталі та оновлений вигляд доповнять будь-який простір. Колонка знайде своє місце і в офісі, і вдома на книжковій полиці, і біля вашого ноутбука. Естетика Willen закохує з першого погляду. 

Конструкція колонки містить один 2-дюймовий повно діапазонний динамік та пару пасивних радіаторів. Насичені баси та чисті середні та високі частоти дозволять насолоджуватися музикою будь-якого жанру. 

При всій своїй вишуканості колонка захищена за стандартом IP67, а тому може супроводжувати власника на вечірці чи під час вилазки на природу. А завдяки витривалості понад 15 годин Willen готова запалювати цілу ніч або ж супроводжувати джазом робочий день в офісі. 

Marshall Willen  

Willen — потужна портативна колонка, яку можна носити з собою всюди. Супроводжуйте свій день улюбленою музикою. 

Найкоротша відстань між вами та вашою музикою 

Проста синхронізація зі смартфоном і ваші улюблені плейлисти вже відтворює Willen. Якщо ви хочете налаштувати звук персонально, обирайте один із трьох попередніх налаштувань еквалайзера в додатку. 

Працює як гучномовець

За допомогою вбудованого мікрофона Willen дозволяє відповідати на дзвінки та відхиляйте їх за допомогою ручки керування на передній панелі. Насолоджуйтесь спілкуванням у режимі hands-free. 

Готовий до пригод 

Willen створена, щоб бути з вами всюди. Колонка забезпечує важкий звук завдяки одному 2-дюймовому динаміку та двом пасивним радіаторам. Завдяки класу пило- та водостійкості IP67 Willen поєднує культовий дизайн Marshall із міцністю, якої вистачить для активного використання.  

Гра без меж 

Willen готова до роботи у будь-яку пору доби. Завдяки витривалості 15+ годин колонка здатна всю вечірку провести на одному заряді. Щоразу, коли вам потрібно зарядити акумулятор, 3 години заряджання повернуть пристрій до повної потужності.  

Екологічний підхід до виробництва 

Міцна конструкція Willen не містить ПВХ, а 60% пластику переробляється з використаної електроніки. Willen підтримує цінності екологічного підходу, зберігаючи культовий дизайн, який втілює спадщину бренду Marshall. 

Просте кріплення 

Willen легко взяти з собою. Зафіксуйте колонку на предметі або дайте йому висіти за допомогою гумового ремінця на задній поверхні.  

Погода не зіпсує планів  

Willen має високий клас пило- та водостійкості IP67, тому завжди готова до дороги. Ця колонка ідеально доповнить виїзд на природу, співи біля вогнища та тренування на вулиці. 

Характеристики
Частотний діапазон100-20 000 Гц
BluetoothТак
Підтримка Bluetoothv.5.1
Тип живленняЖивлення від акумулятора
Основний колірЧорний
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Marshall
  • Код виробника:1006059
  • Обирай швидко:Для смартфона та планшета
  • Вихідна потужність колонок:10 Вт
  • Частотний діапазон:100-20 000 Гц
  • Співвідношення сигнал/шум:82 дБ
  • Bluetooth:Так
  • Підтримка Bluetooth:v.5.1
  • Тип живлення:Живлення від акумулятора
  • Тип управління:Кнопковий
  • Час роботи в автономному режимі:15 год
  • Вологозахищеність:Так
  • Клас вологозахищеності:IP67
  • Індикація:Світлодіодна
  • Основний колір:Чорний
  • Ширина:102 мм
  • Глибина:100 мм
  • Висота:40 мм
  • Вага:0.31 кг
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення
Огляди
27/03/2023
JBL Pulse 5: звучання, яке ти маєш побачити
Лінійка JBL Pulse вже налічує 5 поколінь і хто пам’ятає оригінальну колонку JBL Pulse, то може оцінити який великий шлях подолала компанія поки ми отримали Pulse 5. В цьому матеріалі розкажемо про основні фішки “епатажної” колонки. Чому епатажної? Бо досі є два табори, які сперечаються про те чи є в
18/06/2023
Aria Wireless — перша портативна колонка від HATOR 
Сьогодні на огляді у нас перша Bluetooth-колонка від бренду HATOR. В цьому матеріалі будемо розбиратися чи вийшло у HATOR успішно увійти в нову категорію продуктів. КОМПЛЕКТАЦІЯ Коробка має фірмовий дизайн HATOR. Всередині колонка надійно захищена щільними пінними прокладками зверху і знизу. В ком
13/06/2024
JBL Go 3 VS JBL Go 4: що обрати?
На виставці CES 2024 JBL презентувала ряд портативних колонок і серед них JBL Go 4. Ця колонка по-особливому зацікавила мене, оскільки останніх два роки я активно користуюся колонкою JBL Go 3. Після одного тижня користування колонкою JBL Go 4 я вже маю конкретне рішення про те чи варто оновлюватися
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?