Товар продано
Продано

Портативна колонка Marshall Middleton Black and Brass (1006034)

Код: 383899
Оціни
Оціни
Портативна колонка Marshall Middleton Black and Brass (1006034)
Портативна колонка Marshall Middleton Black and Brass (1006034)Портативна колонка Marshall Middleton Black and Brass (1006034)Портативна колонка Marshall Middleton Black and Brass (1006034)Портативна колонка Marshall Middleton Black and Brass (1006034)Портативна колонка Marshall Middleton Black and Brass (1006034)
1/5
Частотний діапазон: 50-20 000 ГцBluetooth: ТакПідтримка Bluetooth: v.5.1Тип живлення: Живлення від акумулятораОсновний колір: Чорний
Товар продано
Продано
Опис

Marshall Middleton Black and Brass — портативна Bluetooth-колонка, з якою ви поринете у світ улюбленої музики з об'ємним та чітким звуком. Акустична система має швидкісне бездротове підключення, функцію швидкого заряджання та унікальну форму багатоспрямованого стереозвуку, що забезпечує максимально яскраве та чисте звучання. 

Ви зможете відрегулювати високі та низькі частоти за допомогою зручних регуляторів на верхній панелі або встановити програму на смартфон для бездротового керування, щоб зробити звук більш персоналізованим. Аби підсилити гучність треку, варто просто під'єднати Middleton до аналогічної колонки та отримати вдвічі потужніше звучання.  

Чорний корпус моделі зроблений з переробленого пластику та повторює структуру натуральної шкіри, фірмові грати з легендарною емблемою та мінімалістична панель управління підкреслюють стильний вигляд виробу. 

Middleton має високий рівень захисту IP67, що дозволяє користуватися нею біля басейну чи навіть під дощем. Вона підійде як для домашнього використання, так і для вечірок на відкритому повітрі чи на пляжі. Пориньте у ритми улюбленої музики де б ви не були! 

Витриманий класичний дизайн

Middleton поєднує в собі сучасні технології з культовим дизайном Marshall, щоб забезпечити потужний звук, зберігаючи при цьому класичний вигляд, який стане прекрасним доповненням до вашого стильного образу. 

Фірмове звучання від Marshall

Ця портативна колонка дозволить вам насолоджуватись відмінною якістю та об'ємним 360-градусним звуком із технологією True Stereophonic, унікальною формою різноспрямованого звуку від Marshall. Улюблена музика лунатиме там, де є ви.  

Навіть волога не страшна 

Відпочивайте за будь-якої погоди, або насолоджуйтесь підспівуванням під улюблених треків у ванні з Marshall Middleton завдяки міцній конструкції колонки та високому класу пило- та водостійкості IP67. 

Понад 20 годин вільного прослуховування 

Marshall Middleton забезпечить автономну роботу понад 20 годин на одному заряді. Створюйте особливу атмосферу навіть під час тривалих поїздок. За потреби відновити заряд колонки можна всього за 4.5 години. 

Разом буде гучніше 

Ця модель підтримує технологію Stack Mode, яка дозволяє посилювати звук за допомогою підключення до кількох інших динаміків Marshall Middleton для створення стереоефекту. З'єднавши декілька динаміків ви отримаєте колосальний звук, який не залишить жодного байдужим. 

Налаштуйте музику під себе 

Ця портативна колонка без зайвих зусиль занурює вас у гнучкі ритми музики. За бажанням ви можете налаштувати звучання під себе за допомогою регуляторів низьких та високих частот у верхній частині динаміка або завантажте програму, щоб керувати звуком зі свого смартфона. 

Культовий дизайн у новому виконанні 

Middleton дотримується культового дизайну, який розповідає про спадщину бренду, водночас застосовуючи більш екологічний підхід від Marshall. Міцна конструкція цього динаміка на 55% складається з переробленого пластику з використаної електроніки, пляшок з водою та автомобільних ліхтарів і на 100% не містить ПВХ.  

Характеристики
Частотний діапазон50-20 000 Гц
BluetoothТак
Підтримка Bluetoothv.5.1
Тип живленняЖивлення від акумулятора
Основний колірЧорний
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Marshall
  • Код виробника:1006034
  • Обирай швидко:Для смартфона та планшета
  • Вихідна потужність колонок:20 Вт
  • Вихідна потужність сабвуфера:30 Вт
  • Частотний діапазон:50-20 000 Гц
  • Співвідношення сигнал/шум:87 дБ
  • Bluetooth:Так
  • Підтримка Bluetooth:v.5.1
  • Тип живлення:Живлення від акумулятора
  • Тип управління:Кнопковий
  • Час роботи в автономному режимі:20 год
  • Індикація:Світлодіодна
  • Матеріал корпусу:Пластик, Метал
  • Основний колір:Чорний
  • Ширина:230 мм
  • Глибина:95 мм
  • Висота:109 мм
  • Вага:1.8 кг
Огляди
27/03/2023
JBL Pulse 5: звучання, яке ти маєш побачити
Лінійка JBL Pulse вже налічує 5 поколінь і хто пам’ятає оригінальну колонку JBL Pulse, то може оцінити який великий шлях подолала компанія поки ми отримали Pulse 5. В цьому матеріалі розкажемо про основні фішки “епатажної” колонки. Чому епатажної? Бо досі є два табори, які сперечаються про те чи є в
06/02/2023
Колонки Sony SRS-XE200 та SRS-XE300: що вибрати?
Може видатися, що ринок bluetooth-колонок повністю належить для JBL, але це не зовсім так, зважаючи на те, що на ринку є портативні колонки від Sony, яким є чим похвалитися. Бренд Sony у світі аудіо не поступається для JBL, а останнім часом можливо й випереджає зважаючи на нещодавно представлені кол
18/06/2023
Aria Wireless — перша портативна колонка від HATOR 
Сьогодні на огляді у нас перша Bluetooth-колонка від бренду HATOR. В цьому матеріалі будемо розбиратися чи вийшло у HATOR успішно увійти в нову категорію продуктів. КОМПЛЕКТАЦІЯ Коробка має фірмовий дизайн HATOR. Всередині колонка надійно захищена щільними пінними прокладками зверху і знизу. В ком
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?