68 900 грн
Купуй

Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound Level Natural (1200489)

Код: 391133
Оціни
Оціни
Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound Level Natural (1200489)
Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound Level Natural (1200489)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound Level Natural (1200489)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound Level Natural (1200489)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound Level Natural (1200489)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound Level Natural (1200489)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound Level Natural (1200489)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound Level Natural (1200489)
1/7
Частотний діапазон: 39 - 23000 ГцІнтерфейси: RJ45 (LAN), USB Type-CBluetooth: ТакПідтримка Bluetooth: v.5.0Тип живлення: Живлення від акумулятораОсновний колір: Сірий
Основний колір: Сірий
68 900 грн
Кешбек 689 грн
Купуй
Від 6 890 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 01/05
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 01/05
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 01/05
Додаткові пропозиції
Сервіси
8 268 грн
Опис

Bang & Olufsen Beosound Level — портативна колонка, яка забезпечить незабутній музичний досвід та дозволить слухати улюблені хіти в чудовій якості.

B&O BeoSound Level отримала п'ять потужних драйверів, які створюють повнодіапазонне звучання, яке адаптується в залежності від положення динаміка, розмірів і форми приміщення. При горизонтальному розташуванні BeoSound Level посилюються баси, звук автоматично поширюється на всі боки і заповнює собою простір. У вертикальному положенні акустика BeoSound Level відтворює чистий деталізований стереозвук в широкому діапазоні частот.

Простий дизайн в скандинавському стилі перетворює BeoSound Level в елегантний девайс з інтуїтивним управлінням. Непомітна ручка забезпечує зручне захоплення для перенесення. При закріпленні на стіні за допомогою спеціального кронштейна вам забезпечений потужний звуковий ефект, який можна порівняти з відтворенням на живому концерті.

Використовуйте можливості Google Assistant, Chromecast або Airplay, щоб управляти роботою BeoSound Level і іншими розумними пристроями домашньої екосистеми за допомогою голосових команд. Інтегрована в алюмінієву раму інтелектуальна панель управління з непомітними кнопками забезпечує простий спосіб управління, а витончена магнітна зарядка пропонує простий і естетичний спосіб зарядки.

Bang & Olufsen Beosound Level

Особливості: 

- стильний сучасний дизайн;
- набір з 5 динаміків;
- зрозуміле кнопкове налаштування;
- бездротове з'єднання з девайсами;
- 16 годин автономності. 

Два стильних дизайни на вибір 

Beosound Level у кольорах Natural і Gold Tone — це перша у світі колонка із глобальним стандартом безпечних, циклічних і відповідально виготовлених продуктів Cradle to Cradle. Завдяки цьому ви зможете насолоджуватись безмежним та якісним звуком. який просто оточуватиме вас. 

Потужний набір динаміків 

Ця портативна колонка оснащена п'ятьма потужними динаміками, які створюють повноцінне звучання, що автоматично адаптується до положення динаміка та особливостей приміщення за їхніми розмірами та формою. Відчуйте кришталеву чистоту кожної ноти, насолоджуйтеся глибокими та насиченими басами, а також яскравими та виразними середніми та високими частотами. 

Поєднання мінімалізму та вишуканості 

Поєднання натурального дуба з міцною тканиною створює свій, особливий, мінімалістичний дизайн, який легко доповнить інтер'єр сучасної квартири. М’який інтерфейс підсвічується, коли ви поруч. Простота, елегантність та потужність — це найкраще поєднання. 

Бездротове з'єднання з девайсами

Транслюйте улюблені пісні за допомогою Chromecast, Airplay, Bluetooth або Beolink і дозвольте музиці лунати по всьому дому. Бездротово, миттєво, безперебійно.  

Якісний звук незалежно від розташування колонки 

Портативна колонка адаптує відтворення аудіо залежно від свого положення та оточення, відтворюючи високоякісний звук незалежно від того, як ви її використовуєте — стоячи, лежачи або прикріпивши до стіни. Ніщо не заважає ні музиці, ні мурашкам по шкірі. 

Легке створення стерео пари

Поєднайте два рівні Beosound для стереозвуку, який вас оточує. Насолоджуйтесь точністю з двох сторін. Отримайте додаткову деталізацію, глибину звучання з необ'ємним масштабом. Подвоїти зручність, подвоїти потужність. 

Колонка, яку можна брати з собою куди завгодно

Ви можете з легкістю розмістити свою портативну колонку на журнальному столику, робочому столі, книжковій полиці та насолоджуватися якісним звуком. Вона плавно підключається до Wi-Fi, а заряду акумулятора вистачить на 16 годин безперервного прослуховування. До всього ця колонка стійка до бризок, тому її можна брати з собою до басейну чи на пляж. 

Характеристики
Частотний діапазон39 - 23000 Гц
ІнтерфейсиRJ45 (LAN), USB Type-C
BluetoothТак
Підтримка Bluetoothv.5.0
Тип живленняЖивлення від акумулятора
Основний колірСірий
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Bang & Olufsen
  • Код виробника:1200489
  • Обирай швидко:Для смартфона та планшета
  • Вихідна потужність колонок:45 Вт
  • Вихідна потужність сабвуфера:60 Вт
  • Частотний діапазон:39 - 23000 Гц
  • Інтерфейси:RJ45 (LAN), USB Type-C
  • Bluetooth:Так
  • Підтримка Bluetooth:v.5.0
  • Підтримка Wi-Fi:Так
  • Тип живлення:Живлення від акумулятора
  • Тип управління:Кнопковий
  • FM-тюнер:Так
  • Вбудований мікрофон:Так
  • Час роботи в автономному режимі:16 год
  • Підтримка голосового управління:Так
  • Матеріал корпусу:Дерево, Алюміній
  • Основний колір:Сірий
  • Ширина:348 мм
  • Глибина:56 мм
  • Висота:230 мм
  • Вага:3.3 кг
Bang & Olufsen — це датська компанія, яка була заснована у 1925 році. Назва компанії сформувалася з прізвищ двох засновників, якими стали Пітер Банг та Свен Олуфсен. Від початку Пітер Банг був сконцентрований на технологіях, а Свен Олуфсен працював над тим, щоб розвивати бізнесову частину компанії. Спочатку... Детальніше
Огляди
06/02/2023
Колонки Sony SRS-XE200 та SRS-XE300: що вибрати?
Може видатися, що ринок bluetooth-колонок повністю належить для JBL, але це не зовсім так, зважаючи на те, що на ринку є портативні колонки від Sony, яким є чим похвалитися. Бренд Sony у світі аудіо не поступається для JBL, а останнім часом можливо й випереджає зважаючи на нещодавно представлені кол
18/06/2023
Aria Wireless — перша портативна колонка від HATOR 
Сьогодні на огляді у нас перша Bluetooth-колонка від бренду HATOR. В цьому матеріалі будемо розбиратися чи вийшло у HATOR успішно увійти в нову категорію продуктів. КОМПЛЕКТАЦІЯ Коробка має фірмовий дизайн HATOR. Всередині колонка надійно захищена щільними пінними прокладками зверху і знизу. В ком
27/03/2023
JBL Pulse 5: звучання, яке ти маєш побачити
Лінійка JBL Pulse вже налічує 5 поколінь і хто пам’ятає оригінальну колонку JBL Pulse, то може оцінити який великий шлях подолала компанія поки ми отримали Pulse 5. В цьому матеріалі розкажемо про основні фішки “епатажної” колонки. Чому епатажної? Бо досі є два табори, які сперечаються про те чи є в
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?