54 900 грн
Купуй

Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak (1254100)

Код: 391121
Оціни
Оціни
Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak (1254100)
Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak (1254100)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak (1254100)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak (1254100)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak (1254100)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak (1254100)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak (1254100)Портативна колонка Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak (1254100)
1/7
Частотний діапазон: 32 - 23000 ГцЄмність елемента живлення: 7200Інтерфейси: USB Type-CBluetooth: ТакПідтримка Bluetooth: v.5.3Тип живлення: Живлення від акумулятораОсновний колір: Коричневий
Основний колір: Коричневий
54 900 грн
Кешбек 549 грн
Купуй
Від 5 490 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 01/05
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 01/05
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 01/05
Додаткові пропозиції
Сервіси
6 588 грн
Опис

BangOlufsen Beosound A5 — елегантна портативна колонка Beosound A5 з потужним звуком та збільшеним часом автономної роботи створена для того, щоб ви могли насолоджуватися музикою у бездоганному виконанні. 

Фірмове звучання B&O
Beosound A5 отримала чотири потужні драйвери, що створюють об'ємне звучання, яке адаптується залежно від положення динаміка, розмірів та форми приміщення. Найпотужніший низькочастотний динамік дозволяє не лише чути баси, а й відчувати їх усім тілом. Насолоджуйтесь глибокими інтенсивними басами, яскравими та насиченими середніми та високими частотами у виконанні B&O.

Звук на 360 градусів
Завдяки всеспрямованому поширенню звуку ви чудово чутимете музику в будь-якій частині кімнати. Потокова передача Wi-Fi з використанням Airplay або Chromecast наповнить ваш будинок приголомшливим звучанням від підлоги до стелі. А під час відсутності мережі ви зможете використовувати з'єднання Bluetooth, щоб не припиняти прослуховування.

Вдвічі більше музики
Фірмовий застосунок Bang & Olufsen дозволяє об'єднувати дві акустичні системи Beosound A5, щоб забезпечити вдвічі більше глибини та потужності вашим улюбленим композиціям. Підключайте інші колонки, створюючи домашню мережу, та слухайте музику в будь-якій кімнаті.

Музика, доповнена комфортом
Акумулятор забезпечить до 12 годин безперервної автономної роботи колонки. Завдяки захисту корпусу за стандартом IP65 ви зможете брати її з собою на природу, адже ця модель не боїться пилу та вологи. А вбудований у верхню панель бездротовий зарядний пристрій Qi забезпечує зарядку сумісних пристроїв, що теж дуже  зручно. 

Bang & Olufsen Beosound A5

Особливості: 

- стильний дизайн;
- відмінне наповнення простору звуком;
- сенсорне керування;
- можливість бездротового з'єднання;
- 12 годин автономної роботи;
- ступінь захисту IP65.  

Елегантний зовнішній вигляд 

Елегантний зовнішній вигляд приховує світ потужності та точності, який забезпечує чудовий звук будь-де — вдома чи на природі. Потужний бас. Всеоб'ємне звучання. З портативною колонкою Beosound A5 ви просто насолоджуватиметесь новим звучанням улюбленої музики. 

Новий вигляд алюмінію 

Bang & Olufsen завжди розширювали межі алюмінію, тому створили новий незвичний дизайн, який не лише стане прекрасним доповненням вашого інтер'єру, але й радуватиме неймовірно чітким та об'ємним звучанням. 

Колонка, яка адаптується під простір 

Ви не просто почуєте Beosound A5 — ви відчуєте цю колонку завдяки двосторонній установці з чотирма динаміками. Вона оснащена найпотужнішим низькочастотним динаміком серед усіх портативних колонок Bang & Olufsen. RoomSense адаптує відтворення відповідно до вашого простору, тож ви завжди отримуєте найточнішу точність. 

Звук на 360 градусів

Завдяки 360-градусній дисперсії звуку кожен може налаштуватися на музику або легко звузити напрямок звуку для приватних сеансів прослуховування. Все це можна налаштувати у додатку B&O. 

Просте налаштування відтворення 

Beosound A5 має досить просте керування. Завдяки сенсорним кнопкам, які знаходяться на верхньому корпусі колонки, ви з легкістю зможете ставити відтворення музики на паузу, змінювати гучність, пропускати треки та отримувати доступ до улюблених радіостанцій або списків відтворення.  

Надійне бездротове з'єднання 

Транслюйте улюблену музику через Wi-Fi за допомогою Airplay або Chromecast. А для того, щоб об'єднати кілька колонок використовуйте Beolink Multiroom для створення звукових ландшафтів у домі. Немає з'єднання? Bluetooth доступний лише одним дотиком. 

Колонка, яку зручно брати з собою 

Завдяки з'єднанню через Bluetooth та до 12 годин автономної роботи ви зможете вільно насолоджуватись захопливими ритмами будь-де. Вбудований бездротовий зарядний пристрій Qi з легкістю зарядить ваші ґаджети. А завдяки зручній дубовій ручці датського виробництва колонку легко взяти на прогулянку. Beosound A5 має конструкцію IP65, що робить її пилонепроникною, водостійкою і міцною. 

Характеристики
Частотний діапазон32 - 23000 Гц
Ємність елемента живлення7200 мАг
ІнтерфейсиUSB Type-C
BluetoothТак
Підтримка Bluetoothv.5.3
Тип живленняЖивлення від акумулятора
Основний колірКоричневий
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Bang & Olufsen
  • Код виробника:1254100
  • Обирай швидко:Для смартфона та планшета
  • Вихідна потужність колонок:280 Вт
  • Частотний діапазон:32 - 23000 Гц
  • Інтерфейси:USB Type-C
  • Bluetooth:Так
  • Підтримка Bluetooth:v.5.3
  • Підтримка Wi-Fi:Так
  • Тип живлення:Живлення від акумулятора
  • Тип управління:Сенсорний
  • Вбудований мікрофон:Ні
  • Час роботи в автономному режимі:12 год
  • Вологозахищеність:Так
  • Клас вологозахищеності:IP65
  • Індикація:Світлодіодна
  • Підтримка бездротової зарядки:Так
  • Ємність елемента живлення:7200 мАг
  • Матеріал корпусу:Дерево, Алюміній
  • Основний колір:Коричневий
  • Ширина:285 мм
  • Глибина:130 мм
  • Висота:187 мм
  • Вага:3.7 кг
Bang & Olufsen — це датська компанія, яка була заснована у 1925 році. Назва компанії сформувалася з прізвищ двох засновників, якими стали Пітер Банг та Свен Олуфсен. Від початку Пітер Банг був сконцентрований на технологіях, а Свен Олуфсен працював над тим, щоб розвивати бізнесову частину компанії. Спочатку... Детальніше
Огляди
06/02/2023
Колонки Sony SRS-XE200 та SRS-XE300: що вибрати?
Може видатися, що ринок bluetooth-колонок повністю належить для JBL, але це не зовсім так, зважаючи на те, що на ринку є портативні колонки від Sony, яким є чим похвалитися. Бренд Sony у світі аудіо не поступається для JBL, а останнім часом можливо й випереджає зважаючи на нещодавно представлені кол
18/06/2023
Aria Wireless — перша портативна колонка від HATOR 
Сьогодні на огляді у нас перша Bluetooth-колонка від бренду HATOR. В цьому матеріалі будемо розбиратися чи вийшло у HATOR успішно увійти в нову категорію продуктів. КОМПЛЕКТАЦІЯ Коробка має фірмовий дизайн HATOR. Всередині колонка надійно захищена щільними пінними прокладками зверху і знизу. В ком
27/03/2023
JBL Pulse 5: звучання, яке ти маєш побачити
Лінійка JBL Pulse вже налічує 5 поколінь і хто пам’ятає оригінальну колонку JBL Pulse, то може оцінити який великий шлях подолала компанія поки ми отримали Pulse 5. В цьому матеріалі розкажемо про основні фішки “епатажної” колонки. Чому епатажної? Бо досі є два табори, які сперечаються про те чи є в
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?