9 999 грн
Купуй

Крісло Playseat Champ NBA Edition Chicago Bulls (NBA.00286)

Код: 368421
Оціни
Оціни
Крісло Playseat Champ NBA Edition Chicago Bulls (NBA.00286)
Крісло Playseat Champ NBA Edition Chicago Bulls (NBA.00286)Крісло Playseat Champ NBA Edition Chicago Bulls (NBA.00286)Крісло Playseat Champ NBA Edition Chicago Bulls (NBA.00286)Крісло Playseat Champ NBA Edition Chicago Bulls (NBA.00286)
1/4
Тип крісла: ГеймерськеКаркас: МеталКількість ніжок: 2Підлокітник: НіДихаюча поверхня: ТакТканина крісла: ТканинаОсновний колір: Білий, Червоний
9 999 грн
Кешбек 99 грн
Купуй
Від 1 000 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Опис

Геймерське крісло Playseat Champ NBA Edition є ідеальним вибором для тих, хто проводить багато часу за грою або роботою за комп'ютером. Виготовлене з високоякісних матеріалів, які забезпечують довговічність і комфорт.

Каркас крісла зроблений з міцного металу, що забезпечує стійкість і надійність. Крісло має дві ніжки і витримує максимальне навантаження 122 кг, що дозволяє використовувати його для різноманітних цілей. Воно ідеально підходить для геймерів, офісних працівників або студентів, які проводять багато часу за ноутбуком.

Крісло не має підлокітників, що дозволяє вільно рухатися під час гри або роботи. Завдяки своєму стильному дизайну і високій функціональності, це геймерське крісло стане прекрасним доповненням до будь-якого інтер'єру.

З цим товаром купують

Playseat Champ NBA Edition

Особливості:

- ергономічна форма;
- основа MotionForce;
- повітропроникний матеріал ActiFit;
- кишені для зберігання.

Повна свобода рухів

Playseat NBA Edition — це ідеальний варіант крісла для любителів консольних та мобільних ігор в оригінальному дизайні NBA. Завдяки незвичному вигляду та правильній посадці воно надає повну свободу рухів без жодних обмежень, що дозволяє отримати максимальну віддачу від захопливого геймінгу.

Максимальне відчуття комфорту

Нова революційна форма сидіння ідеально адаптується під будь-які анатомічні форми тіла, не залежно від віку та статури користувача, надаючи при цьому повне відчуття комфорту. 

Якісні та надійні матеріали

Повний контроль крісла відбувається завдяки основі MotionForce з гумовими ніжками, яка запобігає ковзанню по будь-якій поверхні. А повітропроникний матеріал ActiFit гарантує комфортне сидіння геймера під час тривалих ігрових сесій. 

Додаткові переваги

Playseat NBA Edition ідеально підходить як для геймінгу, так і для перегляду улюблених фільмів, чи спортивних змагань. До всього воно оснащене зручними кишенями для зберігання ігрових джойстиків, чи інших атрибутів для гри. 

Характеристики
Тип кріслаГеймерське
КаркасМетал
Кількість ніжок2 шт
ПідлокітникНі
Дихаюча поверхняТак
Тканина кріслаТканина
Основний колірБілий, Червоний
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Крісла
  • Виробник:Playseat
  • Код виробника:NBA.00286
  • Тип крісла:Геймерське
Основні параметри
  • Каркас:Метал
  • Кількість ніжок:2 шт
  • Підлокітник:Ні
  • Дихаюча поверхня:Так
  • Максимальне навантаження:122 кг
Фізичні параметри
  • Тканина крісла:Тканина
  • Основний колір:Білий, Червоний
  • Вага:8.5 кг
Playseat - відома компанія виробник ігрових крісел. Геймери оцінюють продукцію бренду за неймовірну ергономічність і зручність. Аксесуари Playseat повністю нагадують крісла, які використовуються у спортивних перегонах - вони мають обтічну форму, необхідні елементи для підтримки спини та рук. Тривалі... Детальніше
Огляди
23/03/2020
6 смарт-гаджетів необхідних для віддаленої роботи
Для тих, хто працював віддалено карантин майже ніяк не вплинув на організацію робочого процесу, але ті, хто почав працювати дистанційно лише з початком карантину переживають неабиякий стрес. Якщо хтось думає, що вдома суттєво легше працювати, бо тут і “стіни допомагають”, то не все так однозначно. О
23/01/2024
Hator Arc: крісло зі спортивного авто?
Hator знову змогли Професійні геймери й ті, хто просто відволікається від роботи через відеоігри чудово знають, що значення має не тільки продуктивність консолі чи ПК, але й зручність крісла в якому користувач проводить весь час гри. Зважаючи на це в останні роки активно розвивається ринок геймерсь
10/10/2022
Kaiser 3 та Phantom 3 — преміальні геймерські крісла від Anda Seat
Сьогодні у нас на огляді є два геймерські крісла від Anda Seat — Kaiser 3 та Phantom 3. Крісла ідеально підходять для професійних геймерів і тих, хто цінує ергономіку та комфорт. Перше, що привертає увагу у нових кріслах — гарантія на 24 місяці, а на каркас зі сталі виробник дає довічну гарантію. Ко
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?