5 999 грн
Купуй

Кран перекриття води Ajax WaterStop 3/4 inch valve White (50535)

Код: 371696
Оціни
Оціни
Запірний кран: 3/4"
5 999 грн
Кешбек 59 грн
Купуй
Від 600 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Укрпошта
Опис

WaterStop Jeweller — кран перекриття води з дистанційним управлінням. Працює як частина автоматизованої антипотоп-системи на базі Ajax. За допомогою WaterStop можна дистанційно перекрити подачу води на об'єкті під захистом системи безпеки Ajax. Пристрій поєднує високоякісний клапан Bonomi та потужний електропривод із блоком управління. Пристрій підключається до хаба за захищеним радіопротоколом Jeweller. Керувати WaterStop можна з будь-якої точки світу з доступом до інтернету — програми Ajax дозволяють перевірити стан та змінити положення клапана у будь-який момент.

Пристрій комплектується запірним краном Bonomi. Він підходить як для гарячої, так і холодної води. WaterStop сумісний із запірними кранами, виготовленими за стандартом ISO 5211. Cантехнік з легкістю може встановити стандартизований запірний кран, а після інженер монтажу додати пристрій в систему. При переїзді можна легко демонтувати WaterStop і встановити на інший сумісний кран на новій локації. Електропривод знімається із запірного крана за кілька секунд — інструменти при цьому не потрібні.

Ajax WaterStop 

Ajax WaterStop — кран, створений для дистанційного управління подачею води на об'єкті. Пристрій поєднує запірний кран і електропривод. Керувати пристроєм можна з будь-якої точки світу, де є інтернет — програми Ajax дозволяють перевірити стан і змінити положення крана в будь-який момент.

Елемент антипотоп–системи 

По тривозі LeaksProtect або стороннього датчика протікання WaterStop автоматично перекриє воду за 5 секунд. Повідомлення про тривогу та спрацювання сценарію отримають усі користувачі системи. Крім сценарію по тривозі датчика протікання, інженер монтажу може налаштувати перекриття води за розкладом або при зміні режиму охорони. 

Захист від саботажу

WaterStop можна встановлювати в офісах, ресторанах, кафе та інших громадських місцях. Для захисту від несанкціонованого демонтажу в комплекті є альтернативна монтажна скоба. На відміну від стандартної скоби її неможливо дістати без інструментів, а коли електропривід знімають із запірного крана — спрацьовує тампер. Повідомлення про втрату зв'язку отримують усі користувачі та пульт охоронної компанії.  

Продумана конструкція

WaterStop — бездротовий пристрій, який працює від попередньо встановлених батарей. Електропривід кріпиться на запірному крані в одному з чотирьох положень. Корпус електроприводу не потрібно розбирати для монтажу, він фіксується на крані монтажною скобою, без інструментів. Завдяки цьому немає ризику пошкодити електроніку.  

Зручна установка та підключення

Для встановлення WaterStop потрібні два фахівці: сантехнік і інженер монтажу. Пристрій підключається до системи безпеки Ajax менш ніж за хвилину. Достатньо відкрити  додаток Ajax, просканувати QR-код, додати пристрій до кімнати та групи. 

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:50535
  • Тип датчика:Перекриття води
  • Бездротовий стандарт:Jeweller
  • Тип встановлення:В приміщенні
  • Діапазон робочих температур:0 ° C - +50 ° C
  • Сумісний:Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub Plus, Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G), ReX 2
  • Захист від злому:Так
  • Потужність радіопередачі датчиків:20 мВт
  • Радіус спрацювання:1100 м
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Тип елемента живлення:CR123A
  • Запірний кран:3/4"
  • Основний колір:Білий
  • Ширина:70 мм
  • Довжина:104 мм
  • Висота:140 мм
  • Вага:869 г
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?