11 999
9 999 грн
Купуй

Епілятор Braun Silk-epil 9 Flex 3D Beauty Set SES 9300 (81690190)

Епілятор Braun Silk-epil 9 Flex 3D Beauty Set SES 9300 (81690190)
Епілятор Braun Silk-epil 9 Flex 3D Beauty Set SES 9300 (81690190)Епілятор Braun Silk-epil 9 Flex 3D Beauty Set SES 9300 (81690190)Епілятор Braun Silk-epil 9 Flex 3D Beauty Set SES 9300 (81690190)Епілятор Braun Silk-epil 9 Flex 3D Beauty Set SES 9300 (81690190)Епілятор Braun Silk-epil 9 Flex 3D Beauty Set SES 9300 (81690190)
1/5
Знижка -17%
Тип: ЕпіляторСпосіб епіляції: Суха/вологаТип живлення: Живлення від акумулятора
Знижка -17%
11 999
9 999 грн
Кешбек 99 грн
Купуй
Від 2 000 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Безкоштовно Відправимо завтра
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Опис

Піклуйтеся про свою шкіру разом із Braun 9 SES 9300 3D. Це надійний епілятор із повністю рухомою головкою, яка адаптується до ваших контурів тіла. Підійде як для сухої епіляції, так і для епіляції під водою.

Зручність та надійність

Абсолютно нова форма епілятора з протиковзким покриттям ручки, дуже зручна при використанні в душі та забезпечує більш легкий та точний рух – ідеально підходить для видалення волосся у важкодоступних місцях.

Дбайливе очищення обличчя

Ніжно видаліть волосся на верхній губі, підборідді та бровах за допомогою епілятора FaceSpa. У цих найбільш делікатних зонах ключовим фактором є точність, тому ця насадка ідеально підходить для розв'язання поставлених задач.

Сяюча шкіра

Ваша шкіра сяятиме, як ніколи раніше. Очищаюча щіточка FaceSpa забезпечує делікатний догляд ніжної шкіри в 6 разів ефективніше, ніж ручне чищення. Вона м'яко відлущує та очищає вашу шкіру.

Гладенькі пахви

Ваш улюблений одяг не повинен лежати в шафі. Носіть майки, топи чи легенькі сукні з ідеально гладенькими пахвами. А для догляду за чутливими зонами виробник рекомендує використовувати насадку для бритви, яка входить у комплект. 

Догляд за делікатними зонами

Приготуйтеся провести день у басейні без зайвого клопоту із восковою епіляцією, використовуючи повністю рухливу головку для легкої епіляції. Мінімум дискомфорту — максимум гладкості. І ваша шкіра гладка, як після відвідування салону на кілька тижнів.

Надійні мікропінцети

Епілююча головка Silk-épil 9 Flex на 40% ширша та містить 40 мікропінцетів з глибоким перехресним розташуванням, що дозволяє видаляти навіть найкоротше волосся з точністю, яке не під силу воску.

Інтелектуальний датчик тиску

Технологія SensoSmart з інтелектуальним датчиком керує вашою епіляцією. Червоний сигнал повідомляє про те, що ви надто сильно натискаєте, і пропонує скоригувати ваше зусилля для безпечнішої епіляції.

Насадки для стайлінгу

Бритовна насадка та насадка-триммер перетворює епілятор на мегафункціональну бритву-триммер для стайлінгу волосся.

Можливість сухого та вологого використання

Технологія Wet & Dry не лише спрощує догляд за вашим епілятором, але й розширює можливості його використання навіть у душі.

Характеристики
ТипЕпілятор
Спосіб епіляціїСуха/волога
Тип живленняЖивлення від акумулятора
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Braun
  • Код виробника:81690190
Основні характеристики
  • Тип:Епілятор
  • Епіляційна головка:Пінцет
  • Спосіб епіляції:Суха/волога
  • Кількість режимів:2
  • Кількість пінцетів:40
  • Тип головки:Плаваюча
  • Насадки:Бритвенна голівка, Насадка для масажу, Насадка для очищення обличчя, Насадка для поліпшення контакту зі шкірою, Основна насадка для епіляції
  • Особливості:Масажна система, Підсвічування, Плаваюча головка
Живлення
  • Тип живлення:Живлення від акумулятора
  • Час зарядки:120 хв
  • Час роботи в автономному режимі:50 хв
Фізичні параметри
  • Матеріал:Пластик
  • Основний колір:Білий
  • Розміри (ШхВхГ):170 х 65 х 40 мм
  • Тип комплекту:Епілятор; Жіноча косметичка; Епілятор для обличчя Braun FaceSpa; Очищаюча щіточка для обличчя FaceSpa; Головка для епіляції FaceSpa; Насадка для масажу обличчя FaceSpa; Масажна насадка; Насадка для гоління; Насадка-триммер; Насадка з масажними роликами; насадка для близького контакту до шкіри; Зарядний пристрій; Щіточка для чищення.
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?