7 499 грн
Купуй

Бездротовий датчик якості повітря Ajax LifeQuality Jeweler White (000029708)

Код: 364136
Оціни
Оціни
7 499 грн
Кешбек 74 грн
Купуй
Від 750 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 26/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Безкоштовно Відправимо 26/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 26/04
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 26/04
Опис

Ajax System представляє LifeQuality — розумний датчик якості повітря, що поєднує в собі медичну точність вимірювань та професійні технології безпеки. Пристрій показує концентрацію вуглекислого газу у приміщенні, рівень температури та вологості, а також допомагає автоматизувати домашні пристрої за цими параметрами.

LifeQuality розроблено спеціально для побудови комплексної системи моніторингу якості повітря. Датчик має акселерометр — для сповіщень, якщо хтось спробує посунути пристрій, а також SmartBracket — кріпильну панель, щоб з легкістю встановити датчик на якій завгодно стіні, вдома чи в офісі. LifeQuality працює від батарей до трьох років, тому немає потреби шукати розетку в місці встановлення.

LifeQuality оснащений сенсорами, які використовуються в професійному медичному обладнанні. Sunrise від Senseair — це недисперсний інфрачервоний сенсор, який вимірює концентрацію вуглекислого газу прямим методом. На відміну від VOC-рішень, цей тип сенсорів показує фактичні і точні дані концентрації CO2 незалежно від наявності в повітрі забруднюючих речовин, таких як аерозолі чи пара. 

Параметри якості повітря відображаються у застосунку Ajax разом з показниками пристроїв безпеки та автоматизації. У будь-якій точці світу користувачі системи можуть переглянути дані завдяки хмарному серверу Ajax Cloud. Застосунок показує графіки з історією за кілька днів, тиждень, місяць або навіть рік, що допомагає оцінити якість повітря у динаміці. 

LifeQuality має вбудовану пам’ять, тому один і той же пристрій можна використовувати для вимірювання якості повітря в інших локаціях — у гаражі, дитячому садку, вдома у родичів. LifeQuality є частиною системи Ajax і може приводити в дію пристрої автоматизації — реле WallSwitch й Relay та розумну розетку Socket. Це дає безліч варіантів приладів, які можна активувати, якщо показники якості повітря змінюються.

Сценарії застосування 

Датчик підходить для встановлення у:
- приватних будинках;
- офісних приміщеннях;
- виробництвах;
- навчальних закладах;
- підвальних приміщеннях;
- торгівельних просторах.  

Живлення 

Дві змінні батареї CR123A попередньо встановлені та забезпечують до 3 років автономної роботи, без підзарядок та підключення до розетки.  

Сенсор температури та вологості 

SHT40 від швейцарського розробника Sensirion — це цифровий сенсор, який використовують на промислових об’єктах. Чутливий елемент створено для роботи у складних умовах, де є ймовірність утворення конденсату. SHT40 має механізм самодіагностики та забезпечує точність до ±0,2°C за температурою та ±2% за вологістю.  

Корпус  

Продуманий до деталей корпус враховує розміщення сенсорів і має оптимальну систему отворів для проходження повітря. Корпус доступний в білому або чорному кольорі.  

Сенсор CO2 

Датчик використовує Sunrise від шведського розробника Sensair — це оптичний недисперсійний інфрачервоний сенсор. Він вимірює вуглекислий газ у повітрі прямим методом без використання математичних моделей. Сенсор відрізняється енергоефективністю із середнім споживанням 45 μA та гарантує мінімум 15 років вимірювань з точністю ±(30 + 3%) ppm.  

Простір для маневру 

LifeQuality контролює якість повітря навіть на ходу, тому його можна брати з собою до друзів, в готельний номер або в машину. Світлодіодна індикація повідомить про небезпечну якість повітря, куди б ви не взяли датчик. Вбудована пам'ять дозволяє зберігати показники до 72 годин без зв'язку з хабом або ретранслятором радіосигналу. Коли звʼязок відновиться, усі дані надсилаються в застосунки Ajax і синхронізуються з графіками.   

SmartBracket 

Кріпильна панель дозволяє без зайвого клопоту закріпити датчик на плоскій поверхні, при цьому не потрібно розбирати корпус. Датчик знімається з кріплення одним рухом, якщо необхідно взяти його з собою. Вбудований акселерометр повідомить, якщо датчик був знятий з кріпильної панелі або переміщений.  

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000029708
  • Тип датчика:Датчик забрудненості повітря
  • Тип встановлення:В приміщенні
  • Діапазон робочих температур:від 0°C до +50°C
  • Сумісний:Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G), ReX 2
  • Радіус спрацювання:1700 м
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Тип елемента живлення:CR123A
  • Основний колір:Білий
  • Ширина:77 мм
  • Довжина:77 мм
  • Висота:35 мм
  • Вага:127 г
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?