4 349 грн
Купуй

Датчик руху + камера Ajax MotionCam PhOD Jeweller Black (000027928)

Код: 349666
Оціни
Оціни
4 349 грн
Кешбек 43 грн
Купуй
Від 435 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Укрпошта
Опис

Ajax MotionCam PhOD Jeweller — бездротовий  датчик руху з фото верифікацією. Підтримує пропрієтарну бездротову технологію Jeweller для передачі сигналів тривог і подій. Особливості:
- зв'язок Jeweller;
- миттєві повідомлення;
- віддалена настройка в програмах Ajax. 

Датчик миттєво аналізує зчитану сенсором теплову діаграму: інтенсивність ІЧ випромінювання, розмір теплової плями, швидкість руху, тривалість знаходження у зоні детектування та інші параметри.

Встановлення датчика MotionCam у правильному місці, на оптимальній висоті та перпендикулярно до ймовірного маршруту проникнення гарантує інформативну теплову діаграму. І значно підвищує точність детектування. Професійне встановлення забезпечує ефективний імунітет датчика до тварин. 

Інженери Ajax проаналізували тисячі спрацювань ІЧ сенсорів на людей, тварин і теплові перешкоди та розробили SmartDetect — програмний алгоритм, що точно й миттєво виявляє маркери хибної тривоги. У результаті датчик з високою точністю реагує на людей і не завдає клопоту хибними спрацюваннями. 

Налаштування чутливості дозволяє адаптувати датчик до умов конкретного приміщення: можливих теплових перешкод, домашніх тварин. Регулювання чутливості впливає на маркери, на підставі яких фільтруються хибні тривоги.

Із низькою чутливістю датчик менш ймовірно реагує навіть на активну домашню тварину. А з високою чутливістю — здіймає тривогу через щонайменший рух у зоні виявлення.

Чутливість налаштовується у застосунку Ajax на об'єкті або дистанційно. 

MotionCam (PhOD) за кілька секунд покаже реальну ситуацію на об'єкті та розвіє сумніви у разі тривоги. Щоб надіслати запит на фото, достатньо одного кліку у застосунку Ajax. Також датчик автоматично зробить серію фото, якщо зафіксовано рух чи спрацював пожежний датчик FireProtect або FireProtect Plus. Датчик руху MotionCam Jeweller використовує одночасно два радіопротоколи: Jeweller для інформування про тривоги та Wings, щоб передавати фото. Jeweller миттєво доставляє тривоги, а Wings передає перше фото з місця подій вже за 9 секунд — навіть якщо з’єднання нестабільне, а сигнал слабкий. Завдяки дальності зв'язку з хабом до 1700 метрів датчик легко встановити саме там, де він буде найбільш ефективним.

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000027928
  • Тип датчика:Датчик руху + камера
  • Тип встановлення:В приміщенні
  • Діапазон робочих температур:−25°C до +60°C
  • Сумісний:Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G), ReX 2
  • Захист від злому:Так
  • Висота встановлення:130 см
  • Дальність детектування:15 м
  • Потужність радіопередачі датчиків:20 мВт
  • Радіус спрацювання:1700 м
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Тип елемента живлення:CR123A
  • Основний колір:Білий
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?