859
773 грн
Купуй

Бездротова тривожна кнопка Ajax DoubleButton Black (000021053)

Код: 309214
Оціни
Оціни
Бездротова тривожна кнопка Ajax DoubleButton Black (000021053)
Бездротова тривожна кнопка Ajax DoubleButton Black (000021053)Бездротова тривожна кнопка Ajax DoubleButton Black (000021053)Бездротова тривожна кнопка Ajax DoubleButton Black (000021053)
1/3
Знижка -10%+42 бонусів
Знижка -10%+42 бонусів
Основний колір: Чорний
859
773 грн
Купуй
Від 77 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Укрпошта
Опис

Ajax DoubleButton - бездротова екстрена кнопка.

Без випадкових натискань
Щоб підняти тривогу, потрібно одночасно натиснути дві кнопки DoubleButton. Кнопки тугі і розділені пластиковою перегородкою. Хибна тривога при носінні в кишені або сумці виключена.

Без марних виїздів патрулів
DoubleButton підтримує підтверджені тривоги. Ця функція передбачає інструктаж користувачів: якою послідовністю натискань підняти тривогу. І дає 100% гарантію, що тривога піднята навмисно і тільки уповноваженим користувачем системи.

Гарантована доставка тривог  
Екстрена кнопка передає сигнал хабу з двостороннього радіопротоколу Jeweller. Дальність зв'язку до 1300 метрів. Успішну доставку сигналу тривоги DoubleButton підтверджує миготінням світлодіода. Jeweller захищає дані, що передаються шифруванням і виключає підробку пристрою. При перешкодах в мережі система Ajax переходить на вільну радіочастоту, а при глушінні ефіру сповіщає користувачів і охоронну компанію про ситуацію.

PRO-технології для будь-яких об'єктів
DoubleButton відповідає вимогам професійних європейських охоронних стандартів і може використовуватися як в приватних, так і комерційних об'єктах. Бездротовий зв'язок з хабом і велика дальність комунікації забезпечують свободу у виборі місця монтажу і дозволяє переміщатися з DoubleButton по території.   

Більше ніж просто тривоги
Підняти тривогу - пріоритетна можливість DoubleButton. Але не єдина. Передавши тривожний сигнал, екстрена кнопка може включити все або певні сирени на об'єкті. А також активувати сценарії автоматизації: запустити дим-машину, закрити електрозамки, опустити ролети.   

По-справжньому невибаглива
Корпус DoubleButton не боїться перепадів температур, пилу і бризок. Кнопки розраховані на тисячі натискань. Встановленої батареї вистачить на 5 років. 

Підключення без головоломок  
Додайте DoubleButton в систему і налаштуйте - все в одному мобільному додатку для інженерів Ajax PRO. Не розбираючи корпус, закріпіть пристрій на поверхні в кріпленні Holder. Або повісьте на шнурок або брелок для ключів. Кілька хвилин, і екстрена кнопка готова до роботи. 

Без випадкових натискань

Щоб здійняти тривогу, потрібно одночасно натиснути дві кнопки DoubleButton. Кнопки тугі та розділені пластиковою перегородкою. Хибна тривога під час носіння в кишені або сумці неможлива.  

Більше, ніж просто тривоги  

Здійняти тривогу — пріоритетна можливість DoubleButton. Але не єдина. Коли тривожний сигнал надіслано, екстрена кнопка може увімкнути всі або певні сирени на об'єкті. А також активувати сценарії автоматизації: запустити дим-машину, закрити електрозамки, опустити ролети.  

Можливості використання

На стіні біля вхідних дверей або біля ліжка. 

Можливості використання

Під столом на робочому місці. 

Можливості використання

В кишені клерка. 

Можливості використання

На шнурку на шиї охоронця. 

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000021053
  • Тип датчика:Тривожна кнопка
  • Діапазон робочих температур:-10° ~ +40°C
  • Наявність тривожної кнопки:Так
  • Потужність радіопередачі датчиків:20 мВт
  • Частота підключення безпровідних датчиків:868 МГц
  • Радіус спрацювання:1300 м
  • Кількість кнопок:2 шт
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Напруга:3 В
  • Тип елемента живлення:CR2032
  • Основний колір:Чорний
  • Ширина:35 мм
  • Довжина:16 мм
  • Висота:47 мм
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?