Завжди на зв’язку: як підібрати дитині універсальну батарею

28/08/2017

Знову дитина поза зоною доступу? Нічого й дивуватися! Маючи смартфон із фотокамерою, іграми, виходом в інтернет та безлімітним тарифом, легко посадити батарею за декілька годин. Навіть дорослому. ☺ Тому не поспішайте читати нотації своєму чаду чи блокувати соціальні додатки. Краще завітайте в КТС та купіть дитині павербанк – універсальну батарею.

Що таке Power Bank?

Power Bank (зовнішня або універсальна батарея) – це портативний пристрій для зарядки різноманітних мобільних гаджетів: смартфонів, планшетів, електронних книг, ноутбуків.

powerbank, павербанк, універсальна батарея, ктс

Павербанк - це компактна прямокутна коробочка з одним або декількома USB-виходами та роз’ємом для власної підзарядки. Трапляються й інші форм-фактори – конуси, бруски, диски, туби.

Матеріали теж на будь-який смак та чутливість пальчиків – пластик, пластик Soft Touch (так, ви правильно прочитали, і таке вже є ☺), алюміній.

Але форма, матеріал корпусу, колір – це все дизайнерські штучки, на які звертати увагу потрібно в останню чергу. За функціональність відповідає геть інше! 

Що? Розбираймося далі.

Критерії вибору зовнішньої універсальної батареї для дитини

«Серце» павербанку – це літій-іонні (чи полімерні) елементи живлення, тому дивитися треба на такі параметри:

  • ємність акумулятора;
  • сила струму;
  • кількість портів для зарядки;
  • можливості власного підзаряду.

Розглянемо критерії детальніше.

powerbank, павербанк, універсальна батарея, ктс

Ємність акумулятора

Цей показник відповідає за якість та швидкість зарядки смартфона чи планшета, а також визначає вагу та розмір самого портативного пристрою.

Трапляються найрізноманітніші варіанти батарей: від смішних 2 000 мА/г до екстремальних 20 000–30 000 мА/г. Оптимальний варіант для школяра – акумулятор із ємністю 10 000 мА/г, що цілком достатньо для підзарядки смартфона (і не один раз!) протягом дня. За необхідності - і планшета. Пристрій доволі компактний, то ж легко поміститься в рюкзаку й завжди буде з дитиною.

Сила струму

Сила вихідного струму – ще один параметр, що впливає на швидкість зарядки. Існують павербанки на 1, 2, 3, 4 А.  Хороше рішення – батарея на 2–2,4 А, що здатна повністю зарядити смартфон за декілька годин.

Якщо ж ваша дитина вкрай нетерпляча та має телефон із підтримкою технології надшвидкої зарядки, придивіться до портативних пристроїв із функцією QС 2.0 та QС 3.0.

Кількість портів для зарядки

Зазвичай, у школяра, окрім смартфона, є планшет, смарт-годинник, електронна книга. Тому краще за все обирати універсальну батарею з двома USB-портами. Так дитина зможе одночасно заряджати два гаджети та суттєво зекономить свій час. Танці, плавання, англійська мова, комп’ютерне моделювання, уроки – ми ж нічого не пропустили в графіку сучасного школяра? ☺

powerbank, павербанк, універсальна батарея, ктс

Можливості власного підзаряду

Більшість пристроїв оснащені стандартним слотом microUSB. Але вже можна знайти моделі гібридного типу, що пропонують microUSB + Type-C або microUSB + Lighting.

Це дуже зручно! Адже, якщо телефон дитини підтримує технологію Type-C, то вам не доведеться докуповувати ще один кабель. До того ж Type-C та Lighting заряджають універсальну батарею набагато швидше, ніж microUSB.

ТОП-3 моделі Power Bank для дитини

На щастя (чи на горе ☺) такими характеристиками володіють десятки павербанків відомих виробників. То ж, щоб ви не загубилися в назвах брендів, пропонуємо трійку найкращих моделей для школяра.

Solove A9s 

Одна з найкращих пропозицій з точки зору ціна-якість-функціональність. Зовнішня батарея Solove A9s виготовлена із міцних матеріалів, то ж із честю пройде всі перипетії шкільного життя. ☺
Переваги:

  • ємність – 10 000 мА/г;
  • два USB-роз’єми;
  • microUSB та новітній USB Type-C;
  • вихідна напруга на 2,4 А;
  • дисплей з індикацією.

powerbank, павербанк універсальна батарея, ктс

Xiaomi Mi Power 

Справжній хіт продажів 2017 року. Батарея Xiaomi Mi Power настільки компактна, що з легкістю поміститься не лише в рюкзаку, а й у кишені школяра.  А USB-слот (хоч і один) – чудово справляється з зарядкою смартфона, планшета й навіть камери.
Переваги:

  • ємність – 10 000 мА/г;
  • вихідна напруга на 2,4 А;
  • світлодіодна індикація;
  • роз’єм microUSB.

Xiaomi Mi Power

Solove S1p 

Особливість моделі Solove S1p – здатність під’єднуватися до слотів USB будь-якою стороною. Просто мегакорисна функція для дитини, яка не заморочується такими дрібничками.
Переваги:

  • ємність – 10 000 мА/г;
  • два роз’єми USB;
  • вихідна напруга на 2,1 А;
  • світлодіодна індикація.

Solove S1p Power Bank 10000 mAh White

Бути на зв'язку – не примха, а реалії часу. Переходьте у каталог універсальних батарей та обирайте функціональну модель для своєї дитини прямо зараз! 
 

Читайте також:
Павербанки для ноутбуків від Move speed на 45 та 130W
Ринок павербанків в Україні переживає другу молодість через високий попит. Сьогодні в нас на огляді дві моделі павербанків: Move speed K20 45W та Move speed M20 130W. Основною фішкою цих павербанків є те, що вони підходять для заряджання ноутбуків. Детальніше про фішки цих двох моделей далі в огляді
25/01/2023
Павербанки Move speed з ємністю від 20000 до 70000 мАг
Бренд Move speed давно на ринку універсальних батарей та комплектуючих до ПК, однак в Україні він відомий тільки зараз завдяки своїм пропозиціям в сегменті павербанків. В цьому матеріалі ми розглянемо 4 моделі портативних батарей і розповімо про ключові фішки кожного. MOVE SPEED E20 ТА K30 Move sp
06/01/2023
Як зарядити смарт гаджети, коли немає світла?
Кожен розуміє, що з «сусідами» нам, м’яко кажучи, не пощастило. Росіяни продовжують атакувати Україну ракетними обстрілами. За останні дні найбільше атак припало саме на енергетичні об’єкти, через що багато областей та міст залишились без світла. Відповідно і зараз є перебої з електропостачанням та
24/10/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?