Який годинник Xiaomi Amazfit обрати: Bip Lite, Bip, Verge, GTS чи GTR?

10/03/2020

Суббренд компанії Xiaomi - Amazfit вже давно міцно закріпився у світі смарт-годинників, а модельний ряд розширився настільки, що вже навіть важко орієнтуватися в тому, який краще вибрати для яких потреб. Сьогодні почнемо розбиратися, який обрати серед тих годинників Amazfit, які вже представлені і активно продаються в Україні, а в наступній статті поговоримо про ті моделі, які вже представлені, однак їх ще немає на нашому ринку.

Xiaomi Amazfit Bip Lite та Amazfit Bip 

Найбільш лайтова модель серед представлених — Xiaomi Amazfit Bip Lite. Коштує він трохи дорожче від звичайних фітнес-браслетів, але має вигляд повноцінного смарт-годинника, а по дизайну має схожість з Apple Watch.

Купить Amazfit Bip

Виробник заявляє, що від одного заряду Bip Lite може працювати до 45 днів, а в режимі очікування аж 4 місяці. При цьому він має багатий набір різноманітних функцій: можливість моніторити серцевий ритм, слідкувати за фазами сну і працювати з дзвінками та сповіщеннями. Годинник має декілька варіантів кольору корпусу. Ви навіть не будете відчувати його на руці, оскільки його вага в парі з ремінцем складає всього 32 грами. Ремінець виконаний з гіпоалергенного силікону, тому цілком годиться для тривалих занять спортом. Корпус захищений по стандарту 3 АТМ. Керувати годинником дуже просто, окрім сенсорного екрану на корпусі є одна клавіша.

Купить Amazfit Bip

Одна з головних особливостей екрану полягає в тому, що він рефлективний, а відповідно він буде надзвичайно контрастний навіть при прямому потраплянні сонячного світла. Його роздільна здатність знаходиться на рівні 176х176 пікселів. Екран покритий склом Gorilla Glass 3-го покоління. Чому ж Amazfit Bip та Bip Lite знаходяться в одному пункті? Бо єдина суттєва різниця між ними - наявність GPS-модуля. Якщо вам це суттєво, то варто обирати Bip, якщо ж для вас не дуже важлива його наявність, то можете обирати “лайтову версію”.

Xiaomi Amazfit Verge

Якщо годинники Amazfit Bip є проміжною ланкою між фітнес-браслетами та повноцінними смарт-годинниками, то Amazfit Verge — це смарт-годинник в найбільш прямому розумінні цього слова. Він може похвалитися чудовим Amoled-дисплеєм з роздільною здатністю 360х360. Екран покритий склом Gorilla Glass 3 і це чудово, оскільки саме це скло є найбільш стійким до подряпин, а для смарт-годинника це архіважливо. 

Купить Amazfit Verge

Корпус виконаний з високоякісного пластику. В розробці цього годинника компанія Amazfit співпрацювала з відомим креативним агентством Territory Studio, тому у вашому розпорядженні відразу буде 13 стильних циферблатів пропрацьованих до найменших дрібниць, як в плані дизайну та і в плані естетики.

Купить Amazfit Verge

Годинник має 4 ГБ вбудованої пам’яті та 512 МБ оперативної пам’яті. Батарея гаджету має ємність 390 мАг, як заявляє виробник, цього повинно вистачити на 5 днів роботи. 

Купить Amazfit Verge

Amazfit Verge має вдосконалений оптичний датчик серцебиття, який працює з точністю 98%, тому при виявлені будь-яких відхилень чи аномалій ви будете відразу поінформовані за допомогою сповіщень на екрані. Годинник має вбудований GPS-модуль, тому дані вашої фізичної активності будуть дуже точні. Verge вміє визначати 11 різноманітних тренувань.

Купить Amazfit Verge

До смартфону годинник підключається за допомогою bluetooth 4.0. Працює він на фірмовій Amazfit OS, яка чудово оптимізована, тому ніяких підвисань та затримок не спостерігається.

Xiaomi Amazfit GTS

Amazfit GTS — це, мабуть, найкрасивіший годинник від цієї компанії. Чим надихалися дизайнери відразу зрозуміло. Зі 100% гарантією можемо вас запевнити, що ваші друзі та знайомі будуть плутати його з Apple Watch. Він має красивий корпус прямокутної форми з величезним Amoled-екраном на 1,65 дюйма. Роздільна здатність екрану складає 348x442, а щільність пікселів на рівні 326 ppi.

Купить Amazfit GTS

Годинник має широкі можливості в плані автономності. В звичайному режимі він може працювати близько 10 днів, що є чудовим показником при ємності батареї 220 мАг. Якщо ж ви увімкнете GPS, то годинник протримається два дні, що на фоні конкурентів теж пристойний показник. Якщо ж ви вимкнете більшість функцій типу bluetooth, GPS чи пульсометр, то годинник зможете працювати більше місяця.

Купить Amazfit GTS

Ви можете кастомізувати годинник, як вам завгодно, особливо це стосується циферблатів, яких є більше сотні на вибір. Годинник чудово підійде для занять спортом, адже підтримує 12 видів тренувань, а також має захист по стандарту 5 АТМ, скло Gorilla Glass 3 на екрані, корпус з авіаційного алюмінію, а також зносостійкий силіконовий ремінець.

Купить Amazfit GTS

Чого цьому годиннику бракує, так це підтримки NFC. Якби ним можна було розраховуватися безконтактно, то це був би беззаперечний бестселлер.

Xiaomi Amazfit GTR

Amazfit GTR максимально схожий з класичним годинником. На ваш вибір є декілька кольорів корпусу і декілька варіантів розміру годинника. Для чоловічої руки ідеально підійде варіант на 47 мм зі шкіряним ремінцем, жіночій руці пасуватиме рожевий варіант. Корпус виконаний з металу та кераміки, тому годинник відчувається преміальним гаджетом.

Купить Amazfit GTR

Діагональ Amoled-екрану Amazfit GTR на 47 мм складає 1,39 дюйма, розширення 454×454, тому екран дуже чіткий та насичений. Звісно ж ви можете його персоналізувати за допомогою різноманітних watch-фейсів. До речі, якщо ви поставите класичний циферблат, то годинник буде вкрай важко відрізнити від механічного.

Купить Amazfit GTR

Якщо вимкнути більшість функцій, то годинник буде працювати більше 30 днів, якщо ж помірно користуватися смарт-годинником, то одного заряду вистачить приблизно на 2 тижні. Також годинник захищений по стандарту 5 АТМ, тобто у ньому можна плавати, однак він не призначений для дайвінгу, тому зайвий раз зловживати тим, щоб намочити годинник не варто.

Купить Amazfit GTR

Годинник підтримує 12 різноманітних спортивних режимів. Звісно ж вміє вимірювати пульс та рахувати кроки, а також моніторити ваш сон, однак спати в годиннику буде незручно, бо він достатньо громіздкий. Ви можете прямо з годинника керувати відтворенням музики, що дуже зручно особливо, якщо у вас TWS-навушники. Також в годиннику чудово реалізована робота зі сповіщеннями. Є NFC модуль, але платити безконтактно немає можливості і це сумно, бо годинник коштує майже 5 тисяч гривень.

Купить Amazfit GTR

Годинник працює з додатком Amazfit, де його можливості суттєво розширюються, наприклад ви можете прокласти маршрут вашої прогулянки чи пробіжки.

ПІДСУМКОВА ДУМКА

Якщо раніше ви користувалися лише фітнес-браслетами і хочете спробувати повноцінний смарт-годинник, то хорошим варіантом буде Amazfit Bip або Bip Lite, який є фактично аналогічним пристроєм за виключенням відсутності GPS-модуля. Окрім стильного зовнішнього вигляду вас приємно порадує його вартість. Якщо ж ви шукаєте повноцінний смарт-годинник з Amoled-екраном, чудово реалізованою роботою зі сповіщеннями та спортивним дизайном, то кращим варіантом Amazfit Verge. Якщо вам дуже подобається Apple Watch, але ви шукаєте годинник для Android-пристрою, то Amazfit GTS буде ідеальним вибором. Тут до ваших послуг великий, по мірках смарт-годинників, екран з високою щільністю пікселів та пристойна автономність на рівні 10 днів без використання GPS. У бренду Amazfit є що запропонувати і для любителів класичних годинників. Якщо ви хочете придбати розумний годинник, але щоб корпус був максимально схожий на такий, як у механічних, то модель GTR - те, що ви шукаєте. Цей гаджет підійде, як для чоловіків так і для жінок, оскільки є дві версії - на 47 мм. та на 42 мм. Якщо ж вимкнути більшість смарт-функцій, то годинник від одного заряду зможе пропрацювати близько одного місяця. В кожному ціновому сегменті Amazfit може запропонувати конкурентний гаджет, але годинники представлені вище - це не вичерпний перелік смарт-гаджетів, які є у компанії Amazfit. Не так давно були анонсовані нові моделі розумних годинників і в наступній статті ми розглянемо такі моделі, як  Amazfit Bip S, Amazfit T-Rex, Amazfit Nexo, Mi Watch, Amazfit Stratos 3.

Читайте також:

Читайте також:
Підсумки презентації Apple: iPhone 15 / 15 Plus, iPhone 15 Pro / 15 Pro Max, Apple Watch Series 9, Ultra 2
Найбільш очікувана подія року для всіх Apple-фанів відбулася і ми готові коротко розповісти про фішки представлених новинок. Apple 12 вересня представила:  Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2 iPhone 15 та iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max AirPods Pro 2 з USB Type-C A
12/09/2023
Galaxy Unpacked 2023: що показала Samsung на липневій презентації?
Презентація Galaxy Unpacked 2023 завершилася, а враження про нові продукти ще такі ж яскраві, як і під час представлення, тому в цій статті коротко опишемо ключові моменти презентації та ключові фішки анонсованих продуктів. Що Samsung показала на Galaxy Unpacked? В місті Сеул, компанія Samsung з
26/07/2023
ТОП-5 кращих смарт-годинників 2023 для Android
Кращі смарт-годинники на Android повинні поєднувати в собі продуманий, універсальний дизайн, розумну ціну та оптимізоване програмне забезпечення. В цьому матеріалі ми представимо кращі смарт-годинники в своїй категорії для тих, хто користується смартфонами на Android. Samsung Galaxy Watch 5 — кращи
21/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?