WIWU Pencil Pro: крутий аналог Apple Pencil 2

23/03/2021

Правда чи вигадка? Висновки ви зможете зробити прочитавши статтю. Та крім того, що ми порівняли ці два девайси, тут зібрані найкрутіші фічі, про які знає далеко не кожен користувач iPad. 

1_wiwu-pen-pro-new2 (1).jpeg

Отож, давайте порівняємо WIWU Pencil Pro та Apple Pencil 2

Дизайн та функціональність 

Обидва стилуси мають мінімалістичний та лаконічний дизайн. Ззовні вони нагадують стильну ручку для письма. Компактний розмір як WIWU, так і Apple дозволять з легкістю брати стилус з собою куди завгодно. Також із одного боку обидва стилуси мають плоску поверхню для примагнічення стилуса до iPad Pro та iPad Air 3:)

WIWU Pencil Pro
Для максимального комфорту під час використання можна змінити розташування стилуса — рівно або під нахилом в залежності від того, чи пенсіл використовується для друку, малювання або ж редагування зображень. WIWU Pencil Pro, як і Apple Pencil 2 магнітиться до  правої сторони iPad, проте не заряджається. Ця функція доступна виключно для зручності. За допомогою верхньої сенсорної кнопки стилус можна вмикати та вимикати. І, певно, найкрутішим є те, що стилус працює з iPad без підключення  Bluetooth, на відміну від свого конкурента:)

У комплекті до пенсіла є фірмовий чохол, кабель для зарядки та змінний наконечник. 

stilus-wiwu-pencil-pro.html-50470495162936 (2).jpg

Apple Pencil 2
Цікава функція пенсіла — перемикання між кистю та гумкою за допомогою подвійного натиску на сенсорну панель. Для когось — це дуже зручно, а комусь навпаки дискомфортно, адже часто ця зміна відбувається випадково. Водночас швидкість реагування на дотики у стилуса блискавична, кожен рух передається з максимальною точністю, практично без затримок.

До комплектації пенсіла не входить нічого, крім самого стилуса. Для багатьох це стало певним розчаруванням, адже у першій версії був змінний наконечник, що дуже зручно. 
 

1_298616.jpg

Автономність 

Хорошою автономністю можуть похвалитись обидва стилуси, адже кожен гарантує довготривалу безперебійну роботу: WIWU Pencil Pro може працювати без підзарядки до 8 годин, а Apple Pencil 2 — до 12 годин. 

WIWU Pencil Pro
Заряджається пенсіл за допомогою кабеля USB Type-C до максимуму впродовж 2 годин.

Apple Pencil 2
Повна зарядка Apple Pencil займає 8-12 хвилин, стилус заряджається за допомогою магнітного роз'єму на правій стороні iPad Pro. Це є і його величезним плюсом, і мінусом, адже саме такий тип зарядки робить пенсіл сумісним лиш з конкретними моделями iPad. 

wiwu-pen-pro-new.jpg

Сумісність

WIWU Pencil Pro
Стилус ідеально підходить для Apple iPad Air 3, Apple iPad Mini 2019, Apple iPad Pro 11, Apple iPad Pro 12.9.

Apple Pencil 2
Стилус конектиться тільки з iPad Pro 12.9 (3-го та 4-го покоління), iPad Pro 11 (1-го та 2-го покоління) та iPad Air (4-го покоління).

Вартість

Ціна Apple Pencil 2 та WIWU Pencil Pro суттєво відрізняється, але кожен може обрати свій варіант:)

WIWU Pencil Pro:

  • зміна нахилу залежно від типу використання

  • наявність сенсорної кнопки зверху стилуса для зручного увімкнення та вимкнення гаджета

  • робота без підключення  Bluetooth

  • комплектація, до якої входить фірмовий чохол, кабель для зарядки та змінний наконечник

  • активна робота до 8 годин

  • сумісність з багатьма моделями iPad

Apple Pencil 2:

  • швидка магнітна зарядка від iPad без портів та шнурів

  • перемикання між інструментами за допомогою подвійного натиску

  • активна робота до 12 годин

  • сумісність з новими iPad

  • повна зарядка стилуса лише за 8-12 хвилин

  • підключення через Bluetooth

  • зміна нахилу та сили натискання 

  • чудова точність та майже непомітна затримка

Висновок :

Отже, «програє» WIWU Pencil Pro «яблучному» гаджету лиш в автономності:) За всіма іншими характеристиками стилус від WIWU і справді може скласти достойну конкуренцію. Який зі стилусів обирати : вирішувати кожному, проте одне ми знаємо точно — придбати варто у КТС:)

Читай також:

Picasso active stylus : універсальний стилус для креативних ідей

Як обрати iPad для роботи в сфері SMM?

Читайте також:
OPPO Pad Neo: LTE, екран 2,4К та 4 динаміки Dolby Atmos 
Днями компанія OPPO представила планшет під назвою Pad Neo. На перший погляд, це черговий пристрій з доволі звичним для цього сегменту дизайном, однак в процесі огляду ми виявили достатньо фішок, які точно здивують вас. ДИЗАЙН Pad Neo, як і личить для планшета в 2024 році, має симетричні рамки нав
17/01/2024
Lenovo Tab P11 Pro: все в одному, але чи для всіх?
У 2021 році ринок планшетів продовжує бути в стані стагнації. iPad, як і раніше, домінує, а за решту ринку між собою воюють Samsung та Huawei, а тепер сюди хоче увірватися і Lenovo. Lenovo Tab P11 Pro одночасно є заміною ноутбуку і відмінним планшетом. До того ж за такою ціною це один із найкращих п
16/12/2021
Yoga Tab 11 — преміальний планшет від Lenovo
Коли стали з'являтися перші фаблети, себто смартфони з великим екраном, багато хто пророкував планшетам швидкий занепад і смерть, але з року в рік виходять все нові моделі, а за законами ринку якщо є пропозиція, значить є і попит. Сьогодні подивимося на новенький Lenovo Yoga Tab 11. ДИЗАЙН І КОМП
28/09/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?