Стилус Picasso: універсальний пенсіл для оригінальних ідей

01/04/2021

Мрієте стати відомим художником, написати книгу або просто креативно записувати все, що приходить на думку? Так? Тоді цей стилус точно стане незамінним у вашому арсеналі смарт-гаджетів:) 

2_102900009-6.jpg

 

Особливістю стилуса Picasso є універсальність. Пенсіл від WIWU стане ідеальним варіантом для тих, хто використовує гаджети, які не підтримують інші стилуси, адже сумісний з більшістю планшетів та смартфонів на операційці iOS, Android та Windows.

Дизайн та функціонал

Cтильний та ергономічний дизайн — це якраз про нього:) Пенсіл дуже легкий і компактний, а завдяки зручній формі він ідеально лежить у руці. Корпус з алюмінію гарантує захист від подряпин та потертостей, а також має високу стійкість до падінь та впливу навколишнього середовища. Picasso active має кнопку ввімкнення на корпусі, а якщо він не використовується довгий час, то спрацьовує автоматичне відключення. Окрім самого стилуса до комплекту входить чохол для зберігання і кабель для зарядки:)


wiwu-picasso-active-stylus-p339-1.jpg

 

Наконечник стилуса має спеціальну форму, що забезпечує плавність рухів пенсіла. Він виготовлений з міді, тож не втратить своїх властивостей впродовж тривалого часу.

Автономність 

Активна робота без підзарядки упродовж 8-ми годин тепер не мрія, а реальність:) Вбудована батарея та швидке заряджання через micro-USB забезпечують комфортне та довготривале користування. Також дуже зручним є LED-індикатор на корпусі стилуса, що відображає рівень заряду. 


2_298610.jpg

Особливості Picasso active stylus:

  • повна сумісність з більшістю планшетів на операційній системі іOS,  Android та Windows

  • ергономічний дизайн

  • зарядка за допомогою вбудованого micro-USB

  • сумісність не тільки з планшетами, але й з більшістю смартфонів

  • зручна форма наконечника забезпечує високу точність при малюванні та письмі

  • LED-індикатор рівня заряду

  • активна безперервна робота до 8 годин

Також пенсіл чудово підійде для запису конспектів у нотатках під час занять у школі чи університеті, що зробить навчання менш нудним та більш продуктивним:) 

2_102900009A-5.jpg

Чому стилус — це круто? 

По-перше, щоб зберігати чистоту і охайний вигляд планшета:) Лиш уявіть, більше ніяких слідів від пальців, які так неакуратно виглядають на екрані вашого смарт-гаджета:)

По-друге, зі стилусом значно зручніше працювати з дрібними деталями та текстом, конспектувати важливу інформацію та  малювати:) 

По-третє, це стильно та трендово, тож такий аксесуар точно додасть +100 до солідності:)

Та ну, навіть стрічку в Інстаграмі гортати і лайки ставити зі стилусом значно зручніше! 

Висновок:

Picasso active stylus від WIWU — незамінний для малювання, комфортної роботи та навчання аксесуар на майже кожному планшеті. Втілюйте свої креативні ідеї разом з КТС:)

Читайте також: 

WIWU Pencil Pro: крутий аналог Apple Pencil 2

 

Читайте також:
OPPO Pad Neo: LTE, екран 2,4К та 4 динаміки Dolby Atmos 
Днями компанія OPPO представила планшет під назвою Pad Neo. На перший погляд, це черговий пристрій з доволі звичним для цього сегменту дизайном, однак в процесі огляду ми виявили достатньо фішок, які точно здивують вас. ДИЗАЙН Pad Neo, як і личить для планшета в 2024 році, має симетричні рамки нав
17/01/2024
Lenovo Tab P11 Pro: все в одному, але чи для всіх?
У 2021 році ринок планшетів продовжує бути в стані стагнації. iPad, як і раніше, домінує, а за решту ринку між собою воюють Samsung та Huawei, а тепер сюди хоче увірватися і Lenovo. Lenovo Tab P11 Pro одночасно є заміною ноутбуку і відмінним планшетом. До того ж за такою ціною це один із найкращих п
16/12/2021
Yoga Tab 11 — преміальний планшет від Lenovo
Коли стали з'являтися перші фаблети, себто смартфони з великим екраном, багато хто пророкував планшетам швидкий занепад і смерть, але з року в рік виходять все нові моделі, а за законами ринку якщо є пропозиція, значить є і попит. Сьогодні подивимося на новенький Lenovo Yoga Tab 11. ДИЗАЙН І КОМП
28/09/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?