USB-хаби WIWU : все важливе під рукою

24/03/2021

Ми живемо в світі, де кожен має по 25 гаджетів і їх, ну звісно ж,  потрібно приєднати до одного пристрою! Через це одного або двох USB-роз'ємів у ноутбуці буває замало — і тоді на допомогу поспішає відчайдушний USB-хаб:)

                    8fd3cX_35zXCONUJatLjwYa2-k2ZssUmrSE91vJ_QFE0OVjDtn6tIRExMlLBqG6nsXeBcClb9cp_L1f0tM5jD4Hi1XkGYjFyanNciMSMfKoowA1JQyH2Vris5Gxxj30pd_40-dyI

USB-хаб — це крутий аксесуар, що дає можливість використовувати кілька USB-пристроїв одночасно. Він точно стане незамінним для власників MacBook, адже більше не потрібно обирати, що підключити першим: флешку, мишу чи портативний жорсткий диск тощо. Завдяки USB-хабам від WIWU усі важливі носії інформації завжди будуть під рукою:)

2449565914_adapter-usb-hab-wiwu.jpg

Підключення відбувається за допомогою роз'єму Type-C, який є не лише швидким та стабільним, але й універсальним. Ви можете підключити хаби до Apple Macbоok, Samsung TabPro S, Google Chromebook Pixel та інших гаджетів, що підтримують тип роз'єму.

З USB-хабами WIWU з'являється можливість підключити абсолютно всі необхідні пристрої, такі як комп'ютерна миша, сканер, клавіатура, модем, лампа тощо.

443679-8.jpg

ТОП-3 найкрутіші USB-хаби від WIWU

1.WIWU T5 PRO


Це універсальний хаб, який крім стандартних двох USB-портів, може похвалитись HDMI-портом та роз'ємом для аудіо-пристроїв:) Порт HDMI з легкістю «законектить» ваш гаджет з периферійними пристроями виводу даних, а роз'єм 3.5 мм ідеально підійде для підключення дротової гарнітури. 

І зверніть увагу на розмір! Хаб настільки компактний, що стане незамінним у подорожах чи ділових поїздках:) Якщо ви власник смарт-гаджета із невеликою кількістю інтерфейсів, то маленький, проте надзвичайно функціональний помічник WIWU T5 PRO точно стане в нагоді:)

309229.jpg

2. WiWU Alpha 12 in 1

Ідеальний хаб для тих, у кого величезна кількість периферії, адже він має аж 12 портів для підключення необхідних гаджетів:) Під’єднуйте інтернет-кабель, гарнітуру, SD-карти або ж TV-дисплей до свого гаджета без жодних проблем завдяки 12 найнеобхіднішим USB-портам:) 

До речі! Цей хаб сумісний з планшетом, ноутбуком та смартфоном. Круто, правда?:) Більше жодних обмежень : Alpha 12 in 1 розширює можливості на максимум! 

327822.jpg

3. WiWU Alpha 521

Універсальний хаб з преміальним чіпсетом, що забезпечить стабільну та якісну роботу усіх під'єднаних пристроїв:) Швидка передача даних через USB 3.0, слоти для TF і SD-карт, проектор 4K HDMI для підключення до TV-дисплея та патентна конструкція для швидкої зарядки пристроїв — це все про крутишку Alpha 521! 

Підключайте хаб до ноутбука, планшета чи смартфона з роз'ємом Type-C  — і насолоджуйтесь комфортною роботою улюблених гаджетів:) 

арвчрвур.jpg
 

Переваги USB-хабів WIWU

  • міцний алюмінієвий корпус

  • ергономічний дизайн

  • компактність

  • універсальність

  • надійність та довготривала експлуатація

  • висока швидкість передачі даних

  • зручне розташування роз'ємів

Висновок : 

USB-хаби WIWU — ідеальне рішення для тих, хто віддає перевагу комфортній роботі. У КТС ви знайдете великий вибір хабів, завдяки яким можна підключити периферію до MacBook та інших смарт-гаджетів:) 
 

Читайте також:
У чому різниця між Thunderbolt та USB-C?
Поки що рівень уніфікації роз’ємів та кабелів не досяг того рівня, щоб можна було використовувати один кабель для всього, але ринок потрохи до цього йде. Остання презентація Apple зайвий раз це доводить. В цьому матеріалі ми поговоримо про Thunderbolt та USB-C. Хоча вони виглядають однаково все ж іс
15/09/2023
Apple Watch не вмикається. Що робити?
Навіть найкрутіший девайс немає сенсу, якщо ви не можете його увімкнути, незалежно від того чи у вас флагманський Apple Watch Series 8 або ж навіть Apple Watch Ultra. Якщо ви зіткнулися з тим, що ваш Apple Watch не вмикається і ви бачите лише чорний екран, то даний матеріал допоможе розібратися з на
11/04/2023
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?