Топ-6 товарів для домашніх улюбленців від Xiaomi

27/11/2019

У сучасному світі все більшої популярності набувають розумні гаджети. Вони призначаються для кухні, ванної та загальні, для всього дому. На ринку почали з’являтися різноманітні пристрої та аксесуари для відпочинку та проведення дозвілля. Домашні улюбленці також отримали свої «плюшки», які неможливо оминути увагою. Розглянемо топ-6 девайсів, які стануть справжньою знахідкою для господарів котиків та песиків.

Смарт-чаша для зважування корму Xiaomi PETKIT

43_4.jpg

В першу чергу хочеться відмітити розумний гаджет саме для годування тваринки. Дуже важливо слідкувати, щоб вага маленького друга відповідала нормі, бо всі знають, що надлишкові кілограми можуть призвести до різноманітних захворювань домашнього улюбленця. Смарт-чаша – це мисочка і ваги в одному виробі. За допомогою неї можна слідкувати, скільки корму з’їла тварина.

Чаша має дисплей, на якому показується вага насипаної їжі. Працює вона від звичайних батарейок. Завдяки продуманому корпусу, виріб можна мити під проточною водою та не боятись, що механізм зіпсується. Смарт-чаша дуже проста у використанні, але дієва.

Розумна годівниця для тварин Xiaomi PETKIT MINI

25_5.jpg

Якщо ви вважаєте, що смарт-чаша – це надто просто для вашого маленького друга, то розумна годівниця Xiaomi PETKIT MINI гарантовано порадує вашого котика. Годівниця має компактний корпус, за яким ховається функціональність. Місткість виробу – до 1.5 кг сухого корму.

Головне призначення годівниці – допомагати тварині дотримуватися дієти та бути ситою під час відсутності господарів. На передній частині корпусу знаходиться отвір, через який насипається корм. Він закритий клапаном, який відкривається при натисканні фізичної клавіші або віддаленого керування. Це дуже зручно, коли господарі їдуть на відпочинок, а подивитися за улюбленцем немає кому. Достатньо засипати корм у чашу до позначки MAX та встановити спеціальні силіконові ущільнювачі та поглинач вологи. Їжа буде залишатися свіжою та смачною тривалий термін. Керувати годівницею можна за допомогою спеціального додатка Petkit, який встановлюється на смартфон. Тепер котик або собачка будуть ситими навіть за відсутності господарів.

Поїлка для тварин Xiaomi Kitten Puppy Water Dispenser

6.jpeg

Неможливо уявити повноцінне харчування тварини без води. Разом із диспенсером для води від Xiaomi, ваш кіт чи собака завжди будуть мати доступ до чистої води. Ємність поїлки – 2 літри. Головні переваги виробу:

  • Фільтрація води та насичення її киснем.
  • Автоматичне вимкнення.
  • Низький рівень шуму.
  • Циркуляція води, що створює для домашнього улюбленця відчуття природної водойми.

Диспенсер пройшов перевірку інспекційними організаціями, такими, як APOLLO, HAYCARB, WACKER і DOW, тому відповідає вимогам сертифікації та є безпечним для здоров'я тварин. Світлові індикатори дозволять контролювати об’єм води у поїлці та рівень забруднення фільтрів. Тепер контролювати водний баланс маленького друга стало ще простіше!

Очищувач лап Xiaomi PETKIT Pet Dog Foot Washer Clean Cup Portable M

19_6.jpg

Після прогулянки лапки тваринки забруднились, а мити їх під проточною водою вона боїться? Очищувач лап від Xiaomi стане в пригоді. Це портативний пристрій, який легко відчистить з кінцівок собаки пісок, пил та інший бруд, який може рознестися по будинку.

Форма виробу – циліндрична, тому помити можна не тільки подушечки, але і бічні частини лапки. Внутрішня частина очищувача покрита силіконовими щетинками, які, крім клінінгових функцій, ще і масажують кінцівку тварини, стимулюючи кровообіг.

Розбірна конструкція девайсу дозволяє легко його помити під проточною водою, щоб підготувати для наступної прогулянки. Можна навіть використовувати неагресивні мийні засоби. Разом із Xiaomi PETKIT Pet Dog Foot Washer Clean Cup Portable M лапи песика та ваше житло будуть завжди чистими.

Сумка для котів Xiaomi Furrytail Tail Life Cat's Moving Castle Cat Bag White

15_7.jpg

Крім смарт-девайсів, на ринку з’являється безліч функціональних аксесуарів, які покликані полегшити життя як господарям, так і домашнім улюбленцям. Деякі люди люблять брати своїх котиків в гості до друзів, у подорожі чи на відпочинок. Або елементарно треба відвідати ветеринара. Звичні кошики надто великі та незручні, щоб постійно носити їх з собою. На зміну їм прийшли сумки від Сяомі Furrytail Tail Life Cat's Moving Castle Cat Bag White – невеликі, компактні та стильні.

Сумка отримала футуристичний дизайн – куляста форма з прозорою структурою. Кіт зможе бачити все, що відбувається навколо нього, але при цьому залишатиметься в безпеці. Для стійкості на рівній поверхні, виріб був оснащений ніжками. Повітря у сумці циркулюється завдяки спеціальним вирізам у корпусі. Для того, щоб киця почувалася максимально комфортно – в сумці встановлена спеціальна м’яка подушка.

Проводьте вільний час зі своїм улюбленцем, беріть його на природу та в подорожі. Тим паче, що з сумкою для котів Xiaomi Furrytail це стало максимально зручно.

Лежак для котиків Xiaomi Furrytail Boss Cat Bed

12_8.jpg

Компанія Xiaomi відома своїм мінімалістичним стилем, тому навіть лежак для кота виконаний з характерними рисами компанії-виробника. Овальна форма стильна та зручна для тваринки, а для ще більшого комфорту, лежак оснащений підкладкою із волокна. В такому кріслі будь-який котик відчуватиме себе в теплі та безпеці.

Завдяки білому кольору, лежак гармонійно впишеться в будь-яке приміщення та пасуватиме до вищезазначених смарт-гаджетів. Такий виріб стане справжнім троном для вашого пухнастого улюбленця!

Висновки

Це лише маленька частинка всіх товарів від Xiaomi, представлених на ринку смарт-пристроїв та аксесуарів для тварин. Але і цього буде достатньо, щоб спростити життя своєму улюбленцю та собі. Потурбуйтесь про комфорт свого песика чи котика уже зараз!

Читайте також:

Підписуйтесь на наш Youtube-канал, щоб слідкувати за останніми новинками від Xiaomi та інших відомих брендів.

Товари:
Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Momax — новий бренд-конкурент для Xiaomi, Baseus, Hoco та JoyRoom в Україні?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. В назві закладено те, що бренд намагається бути лідером в сфері аксесуарів для мобільних пристроїв, лідером на ринку пристроїв для розумного будинку та бажає
26/05/2022
Dyson — техніка без компромісів
Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів. Зволожувач повітря Dyson AM10 Легендарний зволожувач повіт
27/10/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?