ТОП-10 аксесуарів для вашого авто

16/06/2021

Ми підібрали 10 аксесуарів для вашого авто, які покликані покращити комфорт, підвищити безпеку та полегшити побутові завдання водія пов’язані з прибиранням та обслуговуванням автомобіля. Почнемо з найголовнішого — безпека.

Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus+ A500s

Відеореєстратор — це аксесуар, який в певний момент може заощадити вам велику суму грошей і точно збереже ваші нервові клітини. Цей аксесуар може допомогти не лише вам, але й іншим учасникам дорожнього руху, які потрапили в неприємну ситуацію. Пропонуємо звернути увагу на відеореєстратор від бренду, який давно себе зарекомендував, особливо в співвідношенні ціна-якість.

В чому ключові переваги саме Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus+ A500s?

  • роздільна здатність відео 2592x1944 пікселів, а це означає, що відзнятий матеріал буде чіткий і в разі необхідності ви легко можете розпізнати номерні знаки порушника чи винуватця ДТП;
  • відеореєстратор має 2-дюймовий екран;
  • голосове керування, щоб ви могли зосередитись на дорозі;
  • кут огляду камери складає 140 градусів;
  • батарея ємністю 500 мАг може живитися від прикурювача або від павербанку;
  • камера має вбудований Wi-Fi та GPS-модулі;
  • надійне та просте кріплення на 3 мм. скотч;
  • є режим нічного бачення.

4G5_7M6qfYMPbClfVddM4oMhuVNsPucQHmvOVF0k0-krCdgeD4BOp1u2PitaWNfLTY2EDLj8MhxcK2CusBcK3z3VvYnogkoEspwWN2M3ZCj4p5XYIHQfMuScT6V4B-npZWMFPZsS

Камера буде пильнувати за вашим автомобілем цілодобово, а коли хтось буде підходити до авто, то вона автоматично увімкнеться та почне запис. Крім того, цей відеореєстратор оснащений системою ADAS (Advanced driver assistance systems), яка сповіщає водія про сліпі зони, дозволену швидкість та аварійні ситуації. Наприклад, якщо ви перетинаєте подвійну суцільну, то відеореєстратор вас про це попередить. Сьогодні наявність відеореєстратора не забаганка, а необхідність, особливо зважаючи на зростаючу завантаженість доріг.

Мультитул автомобільний Xiaomi Anao A10 Safety Hammer 

Це ще один аксесуар, який виручить вас у випадку надзвичайної ситуації чи ДТП. Мультитул має міцний корпус в якому знаходиться ліхтар, який може працювати в режимі стробоскопу (до 28 годин), режим максимальної яскравості (вистачить на 4 години), режим середньої яскравості (вистачить на 20 годин).

D2vEr_KaA8V0nhX8dAGTlCqZnZlKO7hS46nGa-Od9qFszC9dfvh6fiEdpPD8asrN-8QsJ-BG9Hyykvjel6sEI8T2P3LfpD2Q-a4U9ovzG9kZNjuCZv6jG98klsJ3QF2NoaVHp6lB

Xiaomi Anao A10 Safety Hammer Flashlight у випадку ДТП дозволить швидко вибратися з пошкодженого автомобіля, бо має спеціальний молоток для розбивання скла, а це може знадобитися, коли двері заблоковані, а також під спеціальною заглушкою знаходиться ніж для ременів безпеки за допомогою якого можна розрізати ремінь за лічені секунди.

Насос Xiaomi Mijia Electric Pump

Тиск в колесах потрібно постійно моніторити, бо якщо він надто низький чи високий — це завжди небезпека. Щоб моніторити тиск в колесах та мати можливість підкачати колесо вам в нагоді стане Xiaomi Mijia Electric Pump, який має чотири режими роботи — автомобіль, мотоцикл, велосипед та ручний. Насос має акумулятор на 2000 мАг і цього вистачить, щоб повністю накачати два автомобільні колеса. 

wmZo0yfgZyytA4bnmcp_0DMkx6m4TT-lJgdBY1b9qCEG4JvcnVGEssl8IIZyh7Gk0ZkwcD62fMg0499SR6UTZaRG86THM4cvIVoVvag52tvi6Jvw4iSMghkie2vZaiP9nckMLmPI

Для зручності насос обладнаний ліхтариком. Вмикається насос відразу після вийняття шлангу із роз’єму, а коли закінчите роботу і вставите шланг на місце, то він вимкнеться. Ключова перевага цього насосу звісно ж компактність та мобільність, бо його можна покласти в бардачок чи багажник і він не займатиме багато місця. Зручно також і те, що при виїздах на природу ви завжди можете підкачати м’яч. До речі, Xiaomi Mijia Electric Pump можна зарядити від павербанка.

Автопилосос Xiaomi Roidmi portable vacuum cleaner NANO

Автопилососи стрімко увійшли на ринок і міцно на ньому закріпилися, бо це надзвичайно зручна річ для того, щоб підтримувати чистоту в автомобілі. Xiaomi Roidmi portable vacuum cleaner NANO має компактні габарити саме тому ним зручно діставати дрібне сміття та частинки їжі у важкодоступних місцях автомобіля.

1kvdgQtxY3GstACBrcCBc2QJCUox9a3u4q275fyz10BHvxezEyWR0213WVTaUvShm3kRwyUtIRuzisWlcyPaUKzfY25wp6U1cNKNRQo3BwWJWb6sfT6xz2BIVp7qbMFmogjdasVF

Сила всмоктування складає 6000 Па і це пристойний показник зважаючи на габарити пристрою. Пилосос обладнаний HEPA-фільтром, який перешкоджає потраплянню пилу в салон автомобіля. Від одного заряду пилосос може працювати 25-30 хвилин, а цього цілком достатньо, щоб прибрати салон автомобіля. Звісно це не хімчистка, але для підтримки чистоти і порядку автопилосос — незамінна річ.

Baseus Capsule Cordless Vacuum Cleaner

Ще один автомобільний пилосос, який трохи слабший по потужності всмоктування (3750 Па), ніж Xiaomi Roidmi portable vacuum cleaner NANO, але при цьому він суттєво доступніший. Його автономності вистачить на 21 хвилину прибирання. Важить пилосос всього 560 грам, а заряджається через роз’єм USB Type-C, тому ви можете використовувати навіть зарядку від свого смартфона. Пилосос має батарею на 2000 мАг і на 100% заряджається за 180 хвилин.

1A2dVNvTJ27yjLYnnY8LaM5TQ3cKS01pvNRChxsu4fERdEHzT39VUJeqQlsbWktCiGJY9QJayqN9dIQmVfKoGGB9m29EPQjS3do3wwBQojPEPHgjGPO_5F8DYnrEXGg-NaDz-nht

Мікрофібра Baseus Easy Life Car Washing Towel 40x80 1psc

Оскільки ми говоримо про чистоту в автомобілі, то доречно згадати ще один необхідний аксесуар, який точно знадобиться вам в авто — велика серветка з мікрофібри. Вона чудово вбирає вологу і що саме головне не залишає розводів, тому годиться для протирання панелі приладів, а також зеркал та вікон. Зберігати її дуже просто, бо вона скручується та має спеціальний гачок для кріплення.

UgLZIigu7ZcW2vUZCwbWxOKQlOpnJaIe7eE8v19fXTT9w1yJ2GBw315SJU1A4tR9t1EEfhv_tuWcOq8EYjwT7Q4khR37nVbZtZTo3GBu-v4ZSaouRWOkF32rkpZzEl64vQCesSwC

Автомобільний освіжувач повітря Baseus Breeze fan Air з функцією очищення формальдегіду

Після прибирання автомобільним пилососом та делікатного очищення мікрофіброю Baseus можна скористатися автомобільним освіжувачем повітря Baseus Breeze fan Air, який може очистити повітря від неприємних запахів в тому числі від аміаку та формальдегіду. Освіжувач живиться від мережі автомобіля. 

GdTSktKVDbWAYdFvcDIsWJAYNkjTuRlMMfdy-_FW-dUsFboIa_VBrjLYy7tq9ug-CPfOwzGYz_mv6VYssWKnqdmSsN86sMsjdQQTyy1Oc5zrfx8lHKFNkJOTF5jpI9DqtcKQM1Q6

Освіжувач складається з двох незалежних частин — освіжувач та вентилятор, які можуть використовуватися окремо. На пристрої є клавіша для увімкнення та перемикання режимів:

  • енергозберігаючий;
  • стандартний для очищення салону від легких запахів;
  • потужний для очищення салону від сильних та різких запахів.

В комплекті є два змінні картриджі з запахом морського бризу та одеколону. Змінні картриджі можуть використовуватися до 180 днів і вони абсолютно нетоксичні і можуть використовуватися в присутності дітей та вагітних жінок.

bav8BSQQX-XMJUqLC_DIpZx-vziGJWPfALal9T1mN-jX7yy1Gaf4g72Hg7rGg4T00tYaU2v9ga4mJdMPMsr2PYfefntWs8nVaLr-vb-O9fFZpQ8zGc--o-rL02oxAm6wCTxJd2n4

Щоб все запрацювало вам потрібно зняти вентилятор, вставити картридж з ароматизатором, який включає частинки активованого вугілля, які нейтралізують різкий і неприємний запах, а тоді з’єднати другу частину та увімкнути живлення.

Тимчасова карта паркування Baseus Metal Temporary Dual-Number Version

Карта паркування — це нехитрий аксесуар, який потрібен для того, щоб ви могли у себе на панелі залишити свій номер телефону, коли припаркувались і якщо раптом ваше авто буде комусь заважати при. виїзді чи паркуванні, то з вами буде легко зв’язатися, щоб ви перепаркували своє авто.

alQjz4hLaZQ53lIY89qGQEMh4PU7hvdY1dIfUevmt2in5fDvRA7TidW_oXVHXvKGxIHSX55gNm0Y4hTBLhDLh6Lq57yb5GWK92g5yPy7wpEtE05PIjPSjQ-dC009tf__LbBbsqJK

Baseus Metal Temporary Dual-Number Version виконаний з металу і розрахований на два номери. На корпусі є спеціальний перемикач, який дозволить швидко змінити цифри на інший номер, а також карта паркування обладнана шторкою, щоб повністю закрити номер при потребі.

Сонцезахисна шторка Baseus Auto Close Car Front Window 58cm

З приходом літа, якщо авто цілий день стоятиме під прямими сонячними променями температура в салоні може досягати 78 градусів Цельсія. Після робочого дня це явно не та атмосфера в яку хочеться потрапити і щоб такого не сталося спеціалісти Baseus розробили сонцезахисну шторку, яка кріпиться на присосках.

. tI1iXBfNbcPVQgQbGaA1nz_m98hcxzaebjMi6JVOI2tZ3l25J5Xa0SnOgf-X7FK2qzQYVnDYQiV4FCtW1YZu1IH3sw1r6boQn7cTZILYoYmSbxCHb8wc5LA0KJLZGFfuIInYqosC

В розтягнутому стані довжина складає 140 см, а розтягується вона за лічені секунди. Завдяки Baseus Auto Close Car Front Window ви можете зберігати в авто приємну прохолоду впродовж усього дня.

Автомобільний тримач для окулярів Baseus Platinum Vehicle eyewear clip clamping

Якщо ви використовуєте окуляри для зору або поляризаційні окуляри для водіння, то знаєте, що завжди є проблема, де їх покласти, щоб вони не подряпались і разом з тим, щоб завжди знати, де вони знаходяться. Ці проблеми легко вирішить тримач для окулярів від Baseus.

DM4J9TJ1A-Yf4IntsvlbsjzoFsvSVWeesZ8ZBfdo-NSFWwBHyiVDn0Z8xm6P7Km5vD9OEDm_v1PcTw8beZdZLD6QRyPb9_qAGQsQ9WV0e5uGTndDwKgrMzT_i2AisBACQCTBW0sF

Аксесуар легко кріпиться на сонцезахисний козирок за допомогою міцної кліпси. На самому тримачі для окулярів передбачено м’які місця для дужок, щоб не завдати їм механічних пошкоджень. Вони не випадуть з тримача навіть, якщо будуть знаходитись на козирку під час руху, а ви завжди знатимете, де їх залишили.

ВИСНОВКИ

Наявність у вашому авто цих 10-ти аксесуарів зробить ваші поїздки більш безпечними, перебування в авто більш комфортним, а догляд за "залізним конем" приємним та простим. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?