Вибір планшета: чому Android, а не IOS?

05/06/2015

IOS та Android — дві, вічно конкуруючі, операційні системи і не лише у смартфонах, але й у планшетах. Які переваги планшетів на Android перед планшетами на IOSiPad.

android-vs-iphone-1904-desktop-hd-widescreen.jpg

Перевага №1 — вибір виробника

Android сумісний з пристроями майже усіх виробників планшетів, в той час, як IOS встановлюється лише на пристрої від Apple. Відповідно, якщо ви хочете придбати пристрій на Android, то можете підібрати: виробника процесора, потужність камери, об’єм пам’яті і навіть зовнішні характеристики:

  • рамки навколо дисплею;
  • розташування клавіш управління;
  • матеріали корпусу;
  • розташування роз’ємів.

4_maxresdefault.jpg

Перевага №2 — ціновий діапазон

Усі планшети на IOS знаходятьcя в дорогому сегменті. Немає навіть такого поняття, як “бюджетник на IOS”. Планшети на Android мають широкий ціновий діапазон. Можна навіть віднайти моделі, які коштують в межах двох-трьох тисяч гривень — ультрабюджетна ціна.

android-tablet-or-ipad-1.jpeg

Перевага №3 — об’єм пам’яті

Якщо ви купили iPad з ємністю накопичувача 64 Гб, то це означає, що ви обмежені 64 Гб пам’яті, а враховуючи місце, яке займає операційна система, то навіть менше. Більшість планшетів на Android окрім вбудованої пам’яті мають можливість розширення накопичувача за допомогою карт micro-SD.

1_maxresdefault (2).jpg

Перевага №4 — інтеграція з сервісами Google

Оскільки компанія Google є автором ОС Android, то про синхронізацію зі своїми сервісами теж потурбувалася і реалізований доступ до: Gmail, Google Drive, Google Docs, тощо набагато краще, як на IOS.

pexels-photo-106341.jpeg

Перевага №5 — синхронізація з ПК

Ті, хто часто синхронізує свій ПК з планшетом або використовує останнього як “флешку” для зберігання файлів відмітять, що доступ до файлів через ПК на Android реалізований в рази зручніше. Підключився через USB-кабель і можна працювати.

woman-hand-smartphone-laptop.jpg

Якщо переваги Android-планшетів наведені вище є ключовими для вас, то обирайте виробника та дизайн планшету, який для вас найбільш імпонує.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?