Телевізори Samsung відтепер будуть поставлятися в Україну з країн Європи та Азії

01/08/2019

Перший день серпня приніс приємну новину від компанії Samsung Electronics. Всесвітньовідомий виробник з серпня 2019 року почне поставляти телевізори в Україну з країн Європи та Азії. У нові поставки будуть входити і нові моделі лінійки The Frame та The SERIF.

Нові телевізори будуть вироблятися на виробничих потужностях в Словаччині, Угорщині, Китаї та В’єтнамі. Завдяки такому рішенню компанія оптимізує витрати на логістику, що для клієнтів принесе зменшення ціни телевізорів до 7%.

“Хоча якість продукції Samsung однаково висока незалежно від місця її виготовлення, ми знайшли спосіб реалізувати побажання українських користувачів щодо країн поставок телевізорів, при цьому зміни в логістиці не підвищать вартість для споживачів. Більше того, це дало змогу знизити вартість нових телевізорів до 7%”, – прокоментував Андрій Скіра, керівник бізнесу споживчої електроніки “Samsung Electronics Україна”.

Варто нагадати, що всі імпортовані телевізори Samsung повністю адаптовані для українського ринку, вони сертифіковані відповідно до українського законодавства, мають українське меню та Smart Hub з локалізованими програмами (для телевізорів з функцією Smart TV). Додатковою перевагою виступає річна гарантія на сервісне обслуговування, завдяки якій користувач може бути впевнений у високій якості техніки та її надійності у роботі. 

Офіційна інформація доступна за посиланням

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?