Що подарувати близьким на зимові свята: топ ідей для подарунку від КТС:)

06/12/2021

Зимові свята — одні із найулюбленіших періодів в році, адже це час справжнього новорічного дива, крутого настрою та зустрічей з близькими людьми:) Проте чим ближче до святкових подій, тим складніше обрати, що подарувати друзям та рідним. Особливо складно, коли необхідно підібрати подарунки для абсолютно різних людей, а час уже «піджимає». Саме тому, ми потурбувались про вас та зібрали найкращі варіанти в одному місці. Обирай круті смарт подарунки навіть не виходячи з дому на ktc.ua. 

1200x750 ua.jpg

Як обрати подарунок? Запам’ятай два основних правила: він повинен бути корисним, а не збирати пил на полиці, і актуальним, адже не факт, що хлопець-автолюбитель зрадіє спінеру:)
Лови підбірку класних подарунків для своїх рідних, близьких і друзів та даруй смарт:) 

  1. Що подарувати хлопцю або чоловіку?
  2. Що подарувати дівчині або дружині?
  3. Що подарувати мамі чи бабусі?
  4. Що подарувати людині, яка веде блог чи створює контент? 
  5. Що подарувати спортсменам та тим, хто веде здоровий спосіб життя?
  6. Що подарувати колегам та бізнес-партнерам?
  7. Що подарувати тату і дідусю?
  8. Що подарувати похресникам чи племінникам?
  9. Що подарувати автолюбителю?
  10. Що подарувати геймеру?
  11. Що подарувати любителю активного відпочинку?

Що подарувати хлопцю або чоловіку?

Шкарпетки чи гель для бриття — це вже пройдена тема:) Краще точно обрати щось креативніше та корисніше:) Крутим подарунком стане новенький смартфон або ж смарт годинник. Має новенький смартфон — не проблема, аксесуари для смарт гаджетів ніхто не відміняв, а це завжди гарна ідея для подарунку. Якщо хлопець любить слухати музику з потужним звучанням, тоді варто звернути увагу на гарнітури, навушники чи портативну акустику. Електробритва чи тример — теж хороший варіант подарунку, який неодмінно стане в нагоді. Електрична зубна щітка — також просто мастхев. Якщо ж він майстер на всі руки, то актуальним може стати набір інструментів. Ще один варіант подарунку — powerbank або док-станція, аби він завжди був на зв'язку. А якщо хлопець чи чоловік любить читати, корисним подарунком стане сучасна електронна книга.

Що подарувати дівчині або дружині?

Ооох, кохана, певно вже не раз натякала тобі як сильно хоче новенький iPhone, чому б не потішити її на свято?) Якщо вже є смартфон, класним подарунком стане смарт годинник — і стильний аксесуар, і корисні функції у одному гаджеті. Або ж фен Dyson:) Ми впевнені, що ти вже не раз чув назву цього бренду, адже це мрія майже кожної! Незамінним помічником у побуті стане робот-пилосос. Однозначно такий смарт подарунок сподобається багатьом, адже він може значно полегшити домашнє прибирання. Розумна зубна щітка — теж класний варіант, хоч і простіший:) Можливо її навушники вже застаріли, тоді ти потрапиш у ціль, якщо подаруєш новенькі AirPods. Якщо дівчина обожнює готувати, зверни увагу на дрібну побутову техніку, наприклад новенький блендер, елекрочайник чи гриль та кухонне приладдя, таке як кухонна дошка з цільного дерева, набір ножів, електричний млин для солі чи перцю:)

Що подарувати мамі чи бабусі?

Мама чи бабуся — твої найрідніші люди, тож заслуговують найбільшої турботи. Зверни увагу на корисні подарунки, які допоможуть ще більше проявити твою любов та турботу про них. Одним з таких може стати кліматична техніка для дому: зволожувачі повітря, очищувачі чи обігрівачі. Також класним подарунком стане новенький телевізор, бо ж який вечір без улюбленого ТВ-шоу чи серіалу. Якщо у мами чи бабусі вже старий телефон, то новенький смартфон стане не менш приємним подарунком. Якщо обирати серед максимально корисних подарунків, хорошим варіантом може стати сушарка для взуття або ж компактний відпарювач для одягу, що точно знадобиться вдома:) Техніка для кухні та кухонне приладдя також будуть хорошим подарунком як для мами, так і для бабусі. Чи можливо вони вже не раз казали, скільки часу та сил забирає прибирання вдома? Сприйми це як дуже тонкий натяк та потіш рідних новеньким роботом-пилососом або сучасним ручним пилососом.

Що подарувати людині, яка веде блог чи створює контент? 

Крута та сучасна техніка для зйомки — мастхев для тих, хто веде блог чи знімає контент. Світлодіодне селфі-кільце, дзеркало з підсвіткою, мікрофон або ж зручний трипод — одні з найкращих варіантів подарунків:) Звісно ж, для якісного контенту потрібна крута камера для фото, якою оснащені сучасні смартфони. Якщо це близька людина і бюджет дозволяє — новенький смартфон буде нереально крутим подарунком:) І класно, коли яскраві фото можна зберегти не лише у стрічці Інстаграм, але й у альбомі:) Тоді хорошим подарунком буде фотокамера миттєвого друку INSTAX:) Твій друг чи подруга часто знімає відео у TikTok?  Тримач док-станція від Belkin з функцією трекінгу обличчя стане для нього справжньою знахідкою. Для створення яскравого контенту неодмінно знадобиться сучасна екшн-камера. Ми впевнені, що таким подарункам зрадіє кожен контент-мейкер:)

Що подарувати спортсменам та тим, хто веде здоровий спосіб життя?

Аби контролювати фізичні показники тіла, класним подарунком для тих, хто займається спортом стануть смарт ваги, наприклад Mi Body Composition Scale 2 від Xiaomi. Окрім визначення ваги, вони можуть вказати і жирову масу, і м'язову, і вміст води та білка, і навіть індекс маси тіла. Також корисним варіантом подарунку може бути фітнес-браслет або смарт годинник з можливістю контролювати показники здоров’я, вимірювати пульс та рівень кисню в крові, що зараз актуально, як ніколи.

Що подарувати колегам та бізнес-партнерам?

Це, напевно, один із найскладніших виборів для більшості. Усе залежить від уподобань колег, проте завжди можна обрати щось із техніки та універсальних подарунків:) Наприклад, powerbank! Це хороший подарунок майже для кожного, у кого є смартфон або інші гаджети, які з людиною 24/7 і часто можуть розрядитись у найбільш непідходящий момент. Також і інші аксесуари для гаджетів можуть бути хорошим та корисним подарунком. Ще один варіант — TWS-навушники, але тут потрібно вже виходити із уподобань колеги: чи любить він слухати музику та якому типу гарнітур надає перевагу. Док-станція — ще один стильний аксесуар, який стане ідеальним доповненням робочого місця твого колеги та дозволить заряджати гаджети у будь-який час:) Тримати все в голові складно, тож частину важливої інформації можна зберегти на флешці, яка теж стане класним подарунком. Ще одним корисним гаджетом на подарунок може бути машинка для видалення катишків. Ну погодься, це річ, яка точно знадобиться у побуті:) Міні-зволожувач повітря, запасний кабель для зарядки чи настільна лампа стане чудовим доповненням на робочому столі колеги та корисним святковим подарунком:)

Що подарувати тату і дідусю?

Все найкраще для найрідніших:) Можливо, вони давно мріяли про новенький телевізор з більшою діагоналлю для перегляду улюблених фільмів. Або ж планшет як для дозвілля, так і для роботи може стати чудовим подарунком. Якщо тато чи дідусь — майстер на всі руки, то класним подарунком для нього стане набір інструментів від Xiaomi. Щось викрутити, підкрутити чи виміряти — такий комплект просто незамінний вдома. Також можна подарувати машинку для стрижки чи тример. Одними з найкращих є гаджети бренду Remington, а із бюджетного сегменту Xiaomі. Це сучасні машинки, що ідеально підходять для домашнього користування. Або ж електробритва для ідеального гоління без подразнень стане корисним подарунком, за який тато і дідусь скаже «дякую»:)

Що подарувати похресникам чи племінникам?

Смарт-годинник! Крутий подарунок, який точно сподобається дитині, а батькам дозволить уникнути хвилювання за неї:) Яскравий дизайн, кольоровий дисплей та багато корисних функцій — те, що треба:) Навушники — теж крутий подарунок, адже це потужне звучання у компактному розмірі. Ідеальний варіант як для навчання, так і для перегляду фільмів чи прослуховування музики, щоб нікому не заважати. Популярними моделями є гарнітури бренду A4Tech. Обирай повноформатні, вакуумні або ж бездротові:) Не меншою популярністю серед ідей подарунку користуються і комп’ютерні миші A4Tech, адже це максимально корисний гаджет, який неодмінно стане в нагоді. Дитяча екшн-камера — ще одна крута ідея! Це навіть кращий варіант для фото чи зйомки відео, аніж смартфон, адже вони є більш стійкими до падіння та підходять для активного використання. Звісно ж, ігрова приставка! Ну хто в дитинстві не мріяв про неї, аби грати в улюблені ігри будь-де та будь-коли. Насолоджуватись улюбленою музикою, танцювати під неї та навіть записувати тік-токи можна з портативною колонкою, що теж стане крутим подарунком похресникам та племінникам. В КТС є величезний вибір зі стильним дизайном та кольоровою підсвіткою, що точно сподобається дітям. Чому б не обрати як варіант подарунку настільну лампу?) Під час виконання домашнього завдання, читання, для фото чи просто кращого освітлення у кімнаті — це класна ідея для подарунку похресникам чи племінникам. А ще, згадай, як в дитинстві не хотілось мити руки після прогулянки або ж ми просто забували про це. Із безконтактним диспенсером для мила у формі каченяти, такої проблеми точно не виникне, адже навіть миття рук можна перетворити у ігровий процес. Такий диспенсер для мила теж стане хорошим та цікавим подарунком для дитини. Або ж для того, щоб навіть чищення зубів приносило задоволення,  можна обрати для подарунку дитячу електричну зубну щітку:)

Що подарувати автолюбителю?

Мастхев для усіх автомобілістів — відеореєстратор! Аби завжди бути спокійним за свого залізного коня та при потребі «ловити оленів» на дорозі:) Крутими подарунками стануть і автомобільні акси: автопилосос, освіжувач повітря, автомобільний тримач чи зарядний пристрій, автомобільна попільничка тощо. Незамінна річ у кожному авто — автомобільний компресор! Одними з найкращих є компресори бренду Xiaomi. Вони мають компактний розмір та водночас достатню потужність, аби накачати 4 колеса менш, аніж за 5 хвилин. Ще один варіант подарунку — сонцезахисна шторка. Напевно, більшість водіїв мріють про неї влітку, адже це чудовий аксесуар, що легко кріпиться та дозволяє зберегти приємну прохолоду в салоні під час парковки. 

Що подарувати геймеру?

Ігрова приставка чи новенький геймпад? Або можливо геймерський мерч? Чи новенька гра, про яку він так довго мріяв? У КТС є все! Обирай, що хочеш в залежності від вподобань:) Не менш крутим подарунком стане і геймерська периферія: новенька клава, ігрова миша, килимок для миші та гарнітура з потужним звучанням. Для максимального комфорту під час гри можна обрати на подарунок і новеньке ігрове крісло, килимок під нього або ж ігровий стіл. Одними з найпопулярніших брендів є Cougar та 1stPlayer! Такий подарунок точно сподобається кожному геймеру та забезпечить максимальний комфорт під час гри. А якщо є крісло, можна подарувати килимок для нього:) Він є не тільки стильним аксесуаром, але й забезпечує статичне положення крісла, завдяки спеціальному  покриттю зі зворотної сторони. Стіл для геймерів — ще один класний варіант подарунку:) Завдяки продуманій конструкції він дозволяє грати в улюблені ігри навіть впродовж довгого часу з максимальним комфортом, витримує великі навантаження та легко встановлюється. До того ж, стильний та примітний дизайн одразу вкаже на те, що це стіл справжнього геймера:)

Що подарувати любителю активного відпочинку?

Електросамокат, моноколесо чи гіроскутер для швидкого пересування по місту без жодних заторів стане справді хорошим подарунком для тих, хто веде активний спосіб життя. Екшн-камера — ще один класний варіант для фільмування найяскравіших моментів під час подорожей та активного відпочинку. А для того, щоб бути на зв’язку навіть на вершині гори і контролювати фізичні показники та показники здоров’я під час активностей — обирай для подарунку сучасний смарт годинник або фітнес-браслет.

Висновок:

У КТС можна підібрати подарунки як для мами, подруги чи хлопця, так і для кума/брата/свата татового дядька:) Обирай справді топові подарунки з максимальною вигодою та даруй свято! 

Товари:
Зубні щітки Зубні щітки Philips Навушники та гарнітури Marshall Гарнітури Гарнітури Marshall Портативна акустика Портативна акустика JBL Смартфони Смартфони Apple Блендери Блендери Gorenje Розумні гаджети DEERMA Сушарка Сушарка DEERMA Вертикальні відпарювачі Вертикальні відпарювачі DEERMA Грилі Грилі Tefal Блендери Tefal Розумні гаджети Xiaomi Дзеркало Дзеркало Xiaomi Мікрофони Fifine Мікрофони Fifine Смарт ваги Смарт ваги Xiaomi Термоси та термочашки Xiaomi Термоси Термоси Xiaomi Офісна техніка PowerPlant Ламінатори Ламінатори PowerPlant Машинки для стрижки Машинки для стрижки Xiaomi JBL Гарнітури JBL Sony Навушники Навушники Sony Лампи та світильники Yeelight Лампи Лампи Yeelight Автомобільні зарядні пристрої Автомобільні зарядні пристрої Baseus Автомобільні аксесуари Автомобільні аксесуари Baseus Razer Гарнітури Razer Клавіатури, комплекти Клавіатури Клавіатури Razer Крісла Крісла Cougar Миші Миші HyperX Електротранспорт Електросамокати Електросамокати Xiaomi
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?