Представлений новий Macbook Pro

13/11/2019

Компанія Apple оновила професіональний ноутбук MacBook Pro, який отримав збільшений дисплей Retina 16'' дюймів при збереженні своїх старих габаритів. Без зайвих анонсів і презентацій, MacBook Pro з'явився на сайті компанії з детальним описом оновлених характеристик. 

Одним із особливостей, яку оцінять професіонали є збільшений розмір екрану. Він зберігає преміальні параметри відтворення кольорів і деталізації, але при тому дає більше корисної площі для роботи, рендеринга, візуалізації і творчої роботи. Місткість SSD накопичувача може досягати аж 8 ТБ у максимальній комплектації - по суті, вся бібліотека необхідних даних буде постійно знаходитися під рукою та під надійним захистом Apple T2 Security Chip. 

2_начинка.jpg

У начинці все залишається класично надпотужним - у MacBook Pro нового покоління будуть застосовуватися лише топові конфігурації, процесори Intel Core i9 з 8 ядрами і 16 обчислювальними потоками і графічні карти AMD Radeon Pro серії 5000M. Ноутбук ідеально підходить для швидкого рендеринга і плавного відтворення, тому відповідає потребам професіоналів різних сфер.

Клавіатура Magic Keyboard отримала покращений механізм «ножиці» і хід 1 мм, тому має працювати тихіше та бути більш чутливою до дії користувача. Присутня й панель Touch Bar, а Touch ID допоможе швидко увійти систему, яка захищена від стороннього доступу.

1_клава і тач.jpg

За попередніми даними, вартість базової версії буде починатися від 2399$, а максимальної 2799$. 

Можете переглянути офіційне відео Apple за посиланням: 

Читайте також: 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?