AirPods Pro - Apple продовжує робити сюрпризи фанатам

29/10/2019

На офіційному сайті Apple з’явилася приголомшлива новина - легендарні бездротові навушники AirPods отримали своє продовження. AirPods Pro з новою конструкцією та технологією активного шумозаглушення виглядають вражаюче, ще більше хочеться спробувати їх у дії. Як власник AirPods 2, можу з упевненістю сказати, що навушники Apple є одними з кращих на ринку true wireless моделей. У них є свої прихильники та хейтери, однак показники продажів демонструють, що більшість людей обирають саме AirPods від Apple. 

Оновлені AirPods Pro не стали сюрпризом, особисто я очікувала їх побачити ще на презентації iPhone 11. Apple зробили правильне рішення, коли розмежували презентацію AirPods 2 і AirPods Pro, адже саме версія “Pro” стане справжньою альтернативою для тих людей, які не обирали AirPods через конструкцію “вкладиші”. Всім, кому більш зручні класичні вакуумні навушники відтепер з цікавістю будуть очікувати на старт продажів AirPods Pro. Компанія змінила конструкцію, однак зберегла культовий дизайн, хоча “ніжка” навушників стала коротшою, а на самому корпусі з'явилася кнопка, яка перемикає гарнітуру у “Прозорий режим”, коли зовнішні шуми стають чіткішими. Така функція корисна, наприклад, коли чекаєш транспорту на вокзалі та маєш слухати оголошення або ж при тренуванні, коли потрібно слухати поради тренера. 

Сама ж технологія шумозаглушення неймовірно адаптивна. Комплекс програмних засобів і спеціальні мікрофони (темна решітка зовнішнього мікрофону виділяється на всіх зображеннях) працюють над тим, щоб навушники вчасно адаптувалися до змін зовнішнього середовища (сторонніх шумів), а також до положень навушників у вусі. 

airpods pro.jpg

Чіп H1 у нових AirPods Pro аналогічний до чіпу у AirPods 2. Хто знайомий з гарнітурою другого покоління впевнений у якості звуку AirPods Pro - багатство діапазону та хороший запас гучності будуть гарантованими. 

 

За витривалістю AirPods Pro не гірша за попередників - 4,5 години роботи без підзарядки та більше 24 годин роботи разом з кейсом. Футляром підтримується бездротова зарядка Qi - радимо обзавестися великою зарядною станцією для всіх гаджетів. 

Радимо подивитися офіційне відео від компанії Apple з презентацією AirPods Pro: 

Читайте також: 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?