Оновлення легендарного iMac

21/03/2019

Коли всі прихильники техніки Apple очікують на анонсовану подію 25 березня, компанія продовжує показувати оновлення продукції на сайті. Не стали виключенням фірмові моноблоки та завсідники сучасних офісів - iMac. Вишукані представники моноблоків, які завжди викликали естетичне захоплення у всіх фанатів техніки отримали ще більше потужностей і високу роздільну здатність екранів, а значить стали ще більш привабливими для графічних спеціалістів та фахівців різних сфер. 

Екрани, які допоможуть подивитися на світ очима професіонала

1_Apple-iMac-gets-2x-more-performance-iMac-photo-editing-screen-03192019_big.jpg.large.jpg

iMac завжди були революційними у підході до роботи, але із оновленими екранами вони стануть знахідкою для всіх графічних спеціалістів. Дисплеї Retina із роздільною або 4К, або 5К - мільярди  кольорів і яскравість 500 кд/м² стають доступними для користувачів iMac. Можна буде отримати макисмум задоволення від творчої роботи, перегляду мультимедійного контенту, віртуальних розваг та, навіть, повсякденних справ. 

1_Apple-iMac-gets-2x-more-performance-small-business-screen-03192019_big_carousel.jpg.large.jpg

Виробник зазначає, що у нових iMac використовуються передові червоно-зелені світлодіоди з люмінофорним покриттям, що сприяє більш реалістичному та точному відтворенню відтінків. Просто важко уявити, як на такому екрані піде улюблена гра - можна ж буде побачити найменші дрібниці одягу чи зброї персонажів. 

1_Apple-iMac-gets-2x-more-performance-21in-and-27in-03192019_big.jpg.large.jpg

Гарні не тільки ззовні

iMac приваблюють і своїм внутрішнім світом - у новинках встановлюються ще більш потужні центральні і графічні процесори. Останнє покоління та новітні технології дозволять професіоналам реалізовувати найбільш сміливі ідеї у таких програмах, як: WebKit Compile, Wolfram Mathematica, Adobe Photoshop CC, Adobe Lightroom Classic CC, Autodesk Maya, Final Cut Pro X, а графічний центр допоможе працювати у Maxon Cinema 4D, Final Cut Pro X, OsiriX MD. 

1_Apple-iMac-gets-2x-more-performance-man-in-editing-studio-03192019_big.jpg.large.jpg

Накопичувач Fusion Drive по замовчуванню встановлюється у всіх 27-дюймових моделях, але також стає доступним і для 21.5-дюймових моноблоків. Накопичувач є не тільки надійним рішенням для зберігання даних, а й служить для пришвидшення роботи. Пристрій не боїться жодних навантажень - велика кількість процесів, величезні масиви даних та складні операції не будуть гальмувати роботу цього цифрового титана. Управління усіма можливостями iMac відбувається за допомогою macOS Mojave - операційної системи останнього покоління. Широкі можливості підключення доступні через наявні швидкісні порти Thunderbolt 3 і бездротові модулі зв'язку.  Головне, що для роботи iMac готовий одразу, адже має все необхідне - фірмова мишка Magic Mouse 2 і клавіатура Magic Keyboard поставляються у комплекті. 

4_Apple-iMac-gets-2x-more-performance-03192019_big.jpg.large.jpg

Читайте також: 

Товари:
Читайте також:
Як підключити Bluetooth-навушники до комп'ютера на Windows?
Варто сказати, що Microsoft робить цей процес з кожною новою версією операційної системи Windows простішим. Якщо ви тут, то напевне хочете якомога швидше налаштувати аудіо на своєму комп'ютері підключивши бездротові навушники. Нижче є інструкція, як підключити Bluetooth-навушники до Windows-ПК. Win
19/04/2023
Apple оновила iMac: нові можливості, традиційний дизайн
За останніх півроку ми вже звикли до “тихих” презентацій в онлайні, коли компанія на офіційному сайті анонсує новий продукт, а далі справа ЗМІ та блогерів, які несуть новину у маси. Ми вже навіть звикли до цього. Сьогодні так трапилося з iMac від Apple. Що нового з’явилося в свіжому апараті та чи до
04/08/2020
Лофт, вінтаж, хай тек - як “вписати” техніку в різні стилі інтер’єру?
Вигляд власної оселі - важлива тема, особливо для тих, хто запланував ремонт чи купляє нове житло. У наших реаліях, коли гострі обмеження бюджету диктують умови планування, кожен намагається заощадити якомога більше коштів. Звичайно, що на побутовій техніці, яка є одним із основних функціональних ел
17/10/2018
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?