Несподіваний сюрприз від Apple - iPad mini і iPad Air з'явилися на сайті за тиждень до презентації

18/03/2019

Компанія Apple не перестає дивувати, адже за тиждень анонсованого заходу показала на сайті дві новинки - iPad mini і iPad Air. Обидва пристрої отримали оновлену начинку останнього покоління, але нічого нового в дизайні не показали. "Менший брат" все такий же на вигляд, але всередині у нього тепер працює A12 Bionic з системою Neural Engine, як в найновіших айфонах, а також він підтримує Apple Pencil. Що стосується Air, то він виглядає точно як Pro версія позаминулого року, але звичайно ж коштує набагато дешевше.

Що нового?

Чому в Apple вирішили так несподівано представити нові пристрої незрозуміло, до того ж mini планшет багато хто хотів побачити оновленим вже давно.

3_мини стилус.JPG


Основні зміни, які отримали пристрої стосуються начинок і потужностей - iPad mini з новим процесором здатний відкрити світ доповненої реальності, а підтримка стилуса (варто відзначити підтримку Apple Pencil саме 1-го покоління) допоможе працювати з графічними редакторами та творчими завданнями.

 

2_мини др.JPG


Екран моделі становить 7.9'' дюймів, він має високу роздільну здатність і підтримує технологію True Tone. З мініатюрним планшетом буде ще зручніше читати, переглядати мультимедійний контент і взаємодіяти з різними програмами - екран сам буде налаштовуватися під умови роботи. Це важлива функція, адже маленький планшет завжди знаходиться поряд з власником - де б ви не були, вам буде однаково зручно користуватися пристроєм без необхідності ручних налаштувань.

iPad Air - навіщо?

В мережі панує думка, що оновлений планшет дозволяє отримати сучасні потужності з більш прийнятною ціною (якщо порівнювати з Pro версією). Новій iPad Air, як і "мінік" отримав новій процесор A12 Bionic, ті самі технології у дисплея, (правда сам екран в розмірах становить 10.5'' дюйми), а також підтримку клавіатури Smart Keyboard. iPad Air здатний працювати в мережах 4G LTE, а завдяки новому процесору вміє виконувати складні завдання, при збереженні компактних розмірів.

2_еир клава.JPG

Підтяглася графіка, що важливо для віртуальних розваг і творчих завдань - тепер iPad Air зможе допомогти реалізувати свої сміливі ідеї та завжди тримати під рукою потрібну інформацію. Загалом, iPad Air став чимось середнім між новим iPad Pro і звичайним iPad, залишаючись дешевше професійних версій і пропонуючи більш просунуті можливості.

2_еир стилус.JPG

Питання залишаються лише в тому, чому новинки представили по-тихому - чи може це означати, що компанія готує щось абсолютно непередбачуване для презентації? Побачимо вже скоро!

Слідкуйте разом з нами за новинами і підписуйтесь на сторінки в ФБ і Інстаграм:

Товари:
Читайте також:
OPPO Pad Neo: LTE, екран 2,4К та 4 динаміки Dolby Atmos 
Днями компанія OPPO представила планшет під назвою Pad Neo. На перший погляд, це черговий пристрій з доволі звичним для цього сегменту дизайном, однак в процесі огляду ми виявили достатньо фішок, які точно здивують вас. ДИЗАЙН Pad Neo, як і личить для планшета в 2024 році, має симетричні рамки нав
17/01/2024
Що таке сертифікація TÜV Rheinland і чому вона важлива?
Сертифікація продукції - це важливий процес, який гарантує, що продукція відповідає нормам безпеки та критеріям якості, які базуються на міжнародних стандартах. Великі компанії регулярно перевіряють свою продукцію. Така перевірка і сертифікація зазвичай проводиться сторонніми акредитованими організа
09/01/2024
Samsung Tab S9 FE: перевищення очікувань фанатів
Сьогодні серед планшетів Samsung справді є з чого вибирати — від суперпотужних флагманських моделей з великою діагоналлю до більш простих пристроїв для виконання щоденних завдань. Сьогодні до нас на огляд потрапила “фанатська версія” флагмансько планшету — Samsung Tab S9 FE. Головне питання — чи вар
19/10/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?