Новинка від Huawei - P20 lite

02/04/2018

Лінійку смартфонів Huawei P20 виробник доповнив “полегшеною” версією Huawei P20 lite. Гаджет, як і його брати, має витончений вигляд, хороші параметри апаратної начинки та просунуті фотографічні можливості. Якщо хочете купити собі новий гаджет і ваша увага зосередилась на бренді Huawei, то у даному огляді ви дізнаєтеся про основні особливості моделі, її переваги та цікаві деталі.

Як виглядає?

Huawei P20 lite має один із найбільш трендових дизайнів із безрамковим 5.84" дюймовим екраном, скляним корпусом та острівцем дисплея, де розміщений динамік, фронтальна камера та датчики.

 

 

1_круасан.JPG

 

Звичайно, смартфон не задає якісь нові тенденції, але виглядає надзвичайно привабливо. Металеві бокові сторони, гладка поверхня із “дзеркальним” відблиском та дійсно безмежний екран створюють приємні відчуття при використанні.

 

1_дзеркальнаї.jpg
 

Щодо рамок дисплею - за даними порталу gsmarena, відношення екрану до площі передньої панелі складає - 80.5 відсотків, що відповідає показникам топових моделей інших виробників.

Задня панель прикрашена сканером відбитку пальців і подвійним модулем камери, нижче якого розміщується спалах. Камери значно піднімаються над поверхнею корпусу, що зможе виправити відповідний моделі чохол.  На нижньому ребрі біля роз’єму USB Type-C знаходиться аудіо-порт 3.5 мм, динамік і мікрофон.

У загальній ергономіці, модель зручна, використання у будь-якому положенні не викликає незручностей, пристрій не ковзає в долонях. Як на людину, яка не звикла до великогабартиних смартфонів, було комфортно користуватися веб-браузером, робити фото, набирати повідомлення.

 

як фотог.JPG

 

А що там дисплей?

Неперевершена якість зображень компанія Huawei досягнула, завдяки використанню екрану із роздільною здатністю 2280 x 1080 пікселів та підтримкою широкої палітри кольорів.

 

екран 1.JPG

 

За таким дисплеєм приємно переглядати відео, фотографії, грати в ігри - насолоду отримуєш щоразу, коли просто розблоковуєш екран. До речі, Huawei P20 lite підтримує функцію розпізнавання обличчя - спрацьовує добре, швидкість ідентична розблокуванню сканером. Для чистоти експерименту, я навіть одягала окуляри - телефон все одно “впізнав” мене і надав доступ.  

А як боке?

Гаджет буде високо оцінений любителями мобільної фотографії, адже розробник передбачив 16-мегапіксельну фронтальну камеру та подвійну основну із 16-мегапіксельним  модулем та 2-мегапіксельним додатковим об’єктивом. Завдяки широкому куту огляду у 78 градусів, фронтальна підійде для зйомки великих груп людей на селфі, ефекти прикрашення працюють непогано - при правильних налаштуваннях, не має надмірної штучності, невелику втому обробка приховає.

Подвійна основна дає змогу створювати  яскраві та соковиті знімки, популярний ефект боке, завдяки другому модулю виходить якісно - вся увага на знімку зосереджується на ближньому об’єкті, а фон розмивається без неприродньої інтенсивності.

боке 2.jpg

 

Фото добре передають світло і тіні, кольори не спотворюються, тому Huawei P20 lite можна спокійно брати у відпустку, щоб фотографувати заморські пейзажі.

 

риба.jpgвизитки.jpg

1_боке.jpg

 

Що всередині?

Huawei P20 lite має топові параметри начинки - 8-ядерний процесор Kirin 659 фірмового виробництва, 4 ГБ оперативної та 64 ГБ вбудованої пам’яті дозволяють говорити про гаджет, як про потужний та високопродуктивний смартфон. Його начинки для роботи буде достатньо не тільки в 2018, але і у наступних роках, а враховуючи, що він має найбільш сучасний інтерфейс EMUI 8.0, який працює на основі 8-ї версії Android, то можна говорити, що Huawei P20 lite підходить для вимогливих користувачів, які хочуть придбати гаджет із розрахунком на майбутнє.

Для досить габаритного гаджету та жадібної до енергії начинки модель має витривалий акумулятор на 3000 мАг, який підтримує функцію безпечної швидкої зарядки.

 

зарядка.jpg

 

Також хочеться відмітити цікаву деталь - Huawei P20 lite може одночасно підключатися до двох Bluetooth-пристроїв. Наприклад, якщо ви є власником смарт-годинника та бездротової гарнітури, на пробіжці ви зможете одночасно користуватись пристроями, переглядаючи сповіщення на дисплеї годинника, не зупиняючи відтворення музики.

Фінальні враження

Huawei P20 lite - смартфон, який відповідає часу свого народження. Він ідеальний для тих, хто любить бути на “гребені хвилі” усього популярного. Хотілося б, звичайно, меншої вартості, але для такої начинки, яку має Huawei P20 lite, ціна не є завищеною. З яких боків не подивитися на пристрій, не має деталей, які розчаровують чи залишають неприємний присмак. Чесно кажучи, для китайського виробника, Huawei P20 lite є достатньо високим рівнем - якщо сказати із краплею народного гумору, то “із цим гаджетом не соромно і в люди вийти”. Купляючи Huawei P20 lite, ви не витрачаєте зайві кошти за відомий бренд, але при тому маєте потужний пристрій із усім необхідним для сучасного користувача.

Читайте також:

Товари:
Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?