Honor 9 Lite - всесторонній погляд на сучасні тренди

30/03/2018

Із випуском безрамкових смартфонів, всі бренди почали дотримуватися простого правила - чим менше бокові сторони екрану, тим краще. Honor 9 Lite намагався наздогнати Infinity Display, як в Samsung або ж FullVision, як в бренду LG, тому й отримав від розробників свій “безмежний” екран - FullView. А чи дійсно Honor 9 Lite вільний від рамок - дізнаємося у статті.

Дизайн

Honor 9 Lite увібрав в себе не тільки схожу начинку як в братів з Huawei, а й ще має досить заїжджений зовнішній вигляд - для людей, які не слідкують за оновленнями техніки буде важко відрізнити з першого погляду Honor 9 Lite та, наприклад, Huawei P Smart.

 

2_01.jpg

 

Але, для тих, хто є більш уважнішим до модельного ряду смартфонів в очі одразу попаде відмінність Honor 9 Lite - на його 5.65-дюймовому “обличчі” є дві фронтальних камери.

 

57_1.jpg

 

На спині також присутній подвійний модуль, а отже у сумі модель має цілих 4 камери. Завдяки скляним поверхням, корпус смартфону переливається, створюючи гарний “дзеркальний” ефект.  Загалом, вигляд досить лаконічний, наприклад, на задній панелі розміщуються камери, сканер та логотип бренду, без зайвих декоративних елементів.

Щодо екрану, то лукавити не стану - за даними порталу gsmarena відношення дисплею до загальної площі передньої панелі у Honor 9 Lite - 75.5%, аналогічний параметр у флагмана Samsung S9 - 83.6%. Не можна сказати, що екран має товсті рамки, але і про їх повну відсутність говорити складно.

Сфотографуємось?

Основна камера Honor 9 Lite має 13 Мп, як і фронтальна, а от пара додаткових модулів отримали по 2 Мп на кожного. Режим перемикання між камерами відсутній, адже додаткові камери додані для створення ефекту “боке”, який до речі виходить досить якісно, як на смартфон середнього сегменту.

 

камера 1.jpg

 

У порівнянні із іншими китайськими гаджетами, Honor 9 Lite робить непогані фото із хорошою чіткістю та деталізацією, особливо при хорошому освітленні. При створенні селфі можна включити режим beauty, який дозволяє трошки зменшити якісь недоліки обличчя. Мінус у тому, що при надто яскравому освітленні, даний режим робить обличчя користувача неприродньо “порцеляновим”, але у загальному, фото на даному пристрої виходять непогані.

 

кам 2.jpg

 

Що всередині?

“Мозок” моделі представлений фірмовим 8-ядерним процесором Kirin 659, у команду якому дали 3 ГБ оперативної та 32 ГБ вбудованої пам’яті. Для 2018 року параметри начинки достойні, наприклад, при роботі із декількома додатками гаджет не підвисав, окремо хочеться виділити плавність роботи. Це є не тільки заслугою процесору, але й оптимізованої оболонки EMUI 8.0, яка “накладена” на Android аналогічної версії Oreo. Для витривалості гаджету, розробники передбачили акумулятор на 3000 мАг - на 20% заряду смартфон починає галасувати про те, щоб було б непогано перейти на режим енергозбереження. В принципі, якщо зменшити яскравість екрану та не сидіти постійно в інтернеті, то Honor 9 Lite спокійно переживе робочий день, ще й ввечері дозволить пограти в ігру по дорозі додому.

Для зарядки передбачений архаїчний порт microUSB, також гаджет підтримує 4.2 версію Bluetooth. До речі, у нижній частині разом із інтерфейсом для зарядки розміщується аудіо-порт 3.5 мм - для прослуховування музики не потрібно буде мати жодних перехідників чи вимушено купляти бездротові навушники.

 

порти.jpg

 

Для тих, кому важливо мати 2 телефонних номери та розширену вбудовану пам’ять Honor 9 Lite не підходить - він має гібридний слот для SIM та карти пам’яті, тому прийдеться обирати, що важливіше.

Висновок

Honor 9 Lite - це хороший вибір для тих, хто слідкує за трендами у цифровому світі та хоче витратити помірні кошти на покупку смартфону. Гаджет плавний у роботі, приємний на вигляд, достатньо витривалий та доступний за вартістю, що робить його одним із найбільш цікавих варіантів у середньому ціновому сегменті. Ознайомитися з деталями смартфона ви зможете в каталозі інтернет-магазину КТС.

Читайте також: 

Товари:
Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?