ТОП-5 електронних бібліотек українською мовою

03/06/2015

Ви любите читати книги українською мовою, але не хочете переплачувати за паперовий варіант? Ви втомилися від тонн реклами та шахрайських сайтів з фейковими посиланнями, коли хочете завантажити книгу?

Ми пропонуємо вашій увазі ТОП-5 електронних бібліотек в яких ви знайдете книги, які будуть вам до душі і при цьому все цілком безпечно.

№1 Ebook-ua

Сайт Ebook-ua дозволяє завантажувати книги з різних категорій від навчальних до художніх. Також є аудіокниги та навіть вкладка з новинами України. Електронна бібліотека Ebook-ua має мобільну версію, тому нею зручно користуватися з екрану смартфона.

Снимок.JPG

№2 УкрЛіб

Електронна бібліотека зі зручним інтерфейсом та багатьма творами української та світової літератури. В бібліотеці є багато біографій авторів, а про найвидатнішого українського поета та письменника — Тараса Григоровича Шевченка навіть підготована інтерактивна презентація 7-ма мовами. Ви можете ознайомитись з нею перейшовши за посиланням.

Зручною опцією є можливість читати твори он-лайн без завантаження на ПК, смартфон чи електронну книгу.

Укрліб.JPG

№3 JavaLibre

Сторінка бібліотеки JavaLibre вкрай проста, а відповідно швидко завантажується і нічого не відволікає від процесу пошуку книги. Цікавим розділом сайту є “фото”, де можна знайти картинки пов’язані з читанням книг.

Корисною буде вкладка “останні надходження”, де ви можете ознайомитись з найсвіжішим матеріалом, що завантажився на сайт.

джавалібре.JPG

№4 Чтиво

Сторінку електронної бібліотеки “Чтиво” важко назвати сучасною, але свою функцію вона виконує на відмінно. Тут ви знайдете найрізноманітнішу літературу в 14-ти категоріях. Також ви маєте можливість додавати матеріали самостійно виконавши всі вимоги до завантажуваного файлу.

быблыотека.JPG

№5 Українська література

Електронна бібліотека “Українська література” орієнтована, насамперед, на школярів та студентів і лише потім на простих поціновувачів українських авторів. Тут і до здачі ЗНО можна підготуватися, а можна для власного розвитку прочитати скорочений варіант вподобаної книги. Як і в попередніх електронних бібліотеках є можливість читати он-лайн та завантажувати твори.

класік.JPG

Якщо ви звикли читати електронні варіанти книг і при цьому не шкодити для своїх очей та не хвилюватися чи підтримує ваш девайс формат завантаженої книги, то найкращим варіантом для вас буде придбати електронну книгу.

Експерти КТС радять звернути увагу на електронні книги PocketBook. Процес читання з екрану електронних книг від цього виробника по відчуттях не відрізняється від читання звичайної паперової книги.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?