КТС: Продавці рекомендують планшет ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG

19/12/2015

Серія бюджетних планшетів ZenPad прийшла на зміну лінійці Fonepad. Однією з головних особливостей пристроїв обох серій, є наявність слотів для SIM. Така «фішка» надає планшетам функцію телефону – власник може здійснювати та приймати дзвінки та SMS як на звичайному смартфоні. Однією з найдоступніших моделей серії ZenPad є планшет Z170CG. Цей своєрідний гібрид, окрім приємних технічних характеристик (серед яких аж два слоти для SIM), привертає до себе увагу дуже принадною ціною.

Нічого зайвого у стилі Zen

Планшет має стильний дизайн та зручне розташування керівних клавіш на правій грані корпусу. Цікаво, що виробник розмістив там ще й обидва SIM-слоти та порт microSDXC. Пристрій доволі компактний: у нього вузькі рамки навколо екрану та помірна вага.

Діагональ IPS-дисплею планшета складає 7 дюймів, роздільна здатність – 1024х600. Плюс, екран може похватилися широкими кутами огляду. Пара камер типово бюджетна: основна 2 МП та фронтальна – 0.3 МП. Однак, у пристрої присутня функція створення GIF-анімації, що є доволі приємним фактом. До того ж, планшет підтримує запис відео в HD-якості.

Головний плюс ASUS ZenPad C 7.0 Z170CG – це його «серце»: новинка 2015 року, процесор Intel Atom x3-C3230 з тактовою частотою 1.2 ГГц. Потужний 4-ядерний 64-х бітний чіп несе у собі графіку Mali 450 MP4, підтримує 3G та, згідно з інформацією компанії Intel, у півтора рази обходить за продуктивністю конкурентні процесори MediaTek MT6582 і Qualcomm Snapdragon 200.

Завдяки йому та оперативній пам'яті 1 ГБ, на планшеті можна не тільки працювати з текстом та звуком, а ще й грати у сучасні ігри. Що правда, далеко не на найвищих налаштуваннях. Стосовно флеш-пам'яті – її розмір 16 ГБ, але його можна збільшити до 64 за допомогою microSDXC.

Пристрій оснащений усіма мінімально необхідними функціями зв’язку. Окрім вже вказаної підтримки 3G, планшет має  Wi-Fi та Bluetooth. Плюс навігаційний модуль, котрий співпрацює як з GPS, так і з ГЛОНАСС.

Висновок

Модель Z170CG є лише однією з багатьох модифікацій нової лінійки ASUS ZenPad. Пристрій суто бюджетний, що автоматично робить його кращим другом учнів та студентів.

Для того, щоб підвищити захист планшета від подряпин та випадкових ударів, спеціалісти КТС рекомендують придбати спеціальний чохол TriCover. Завдяки своїй гнучкій конструкції, він може використовуватися ще і як підставка, що значно підвищить комфорт користувача в використанні пристрою.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?