Кіберпонеділок: знижки продовжуються

25/11/2021

Робота, навчання, карантин, день народження, місячне затемнення чи ретроградний Меркурій. Якщо щось завадило тобі придбати круті гаджети на Чорну п’ятницю, то кіберпонеділок вже скоро:)

вввввввввв.jpg

Що це і навіщо?

Кіберпонеділок — це понеділок одразу після Чорної п'ятниці і вважається її своєрідною альтернативою. Проте якщо Чорна п'ятниця більш розрахована на офлайн-шопінг, то кіберпонеділок на онлайн покупки:)

Вперше кіберпонеділок з’явився в США ще у 2005 році. Тоді маркетологи помітили, що суттєво збільшується кількість продажів у онлайн-магазинах в понеділок після Чорної п‘ятниці і зробили висновок, що саме в цей день офісні працівники повертаються на роботу після вихідних та «моніторять» знижки на гаджети. З того часу більшість інтернет-магазинів роблять круті знижки на побутову техніку, смартфони та аксесуари для них, одяг, взуття чи речі для дому, адже ці групи товарів завжди потрібні та актуальні. 

Цьогоріч кіберпонеділок буде особливо актуальним, адже через карантинні обмеження Covid-19 купити товари онлайн значно простіше та зручніше, а в КТС можна не лише придбати товар з максимальною вигодою, але й отримати безкоштовну доставку та інші приємні бонуси:)

Kiberponedilok.jpg

Кіберзнижки

Ми завжди за новенькі смарт гаджети, адже вони суттєво можуть спростити нам життя! Тому повільно, але дуже впевнено трансформуємо Black Friday в кібертиждень з реальними знижками та максимально вигідними пропозиціями. 

Що купити на кібертиждень?

1. Смарт гаджети для дому

Робот-пилосос точно полегшить прибирання, а зволожувачі, освіжувачі повітря та обігрівачі — просто мастхев взимку. Аксесуари для ванни чи кухні теж неодмінно стануть в нагоді:) Електрична зубна щітка або ж зручний та стильний винний набір — що обереш? 

2. Дрібна побутова техніка

Гриль для соковитих стейків, блендер для корисних смузі, електрочайник для чашки ранкового еспресо… чи можливо новенький фен Dyson для ідеальної укладки? Смарт техніки ніколи не буває багато, то чому ж не потішити себе новеньким гаджетом за суперціною:)

3. Смартфони

Круті фото, яскравий дисплей, більше пам’яті...новенький смартфон — це завжди гарна ідея, а особливо якщо можна придбати його з максимальною вигодою! Створення контенту, ведення блогу, перегляд цікавих відео на Youtube, спілкування в соцмережах і звісно ж дуже багато розмов:) Це саме той гаджет, який зазвичай з тобою 24/7:)

4. Фітнес-браслети та смарт годинники

Телефонувати та приймати дзвінки (так-так, дуже багато смарт годинників це можуть), контролювати показники здоров'я, тренуватись та відслідковувати фізичну активність — зі смарт годинником усе найважливіше завжди на твоїй руці:) Завдяки повній синхронізації гаджета з телефоном ти постійно будеш на зв’язку і точно не пропустиш жодного важливого сповіщення або ж дзвінка.  

5. Ноутбуки

Якщо смартфони створені для більш повсякденних задач, то «стягнути» складні задачі з максимальною швидкістю та потужністю може новенький ноут! Сучасні моделі ноутбуків відрізняються якісними комплектуючими, стильним дизайном, високою автономністю та компактним розміром, завдяки чому його можна спокійно брати з собою у подорожі, в улюблену кав'ярню чи будь-куди і насолоджуватись переглядом улюблених фільмів або ж працювати з будь-якої точки світу разом зі своїм надійним помічником:) Для роботи, навчання чи ігор — вибір ноутбуків у КТС такий великий, що ти без проблем знайдеш «ту саму» модель:)

6. Аксесуари

Так-так, новий сезон у розпалі і варто подумати про стильний лук не лише для себе, але й для своїх гаджетів! У КТС просто величезний вибір аксесуарів для смартфонів, планшетів, ноутбуків, смарт годинників та інших гаджетів за крутими цінами:) Можна з легкістю підібрати новенький кейс або ж скло для смартфона з вигодою до 90%!

7. Навушники, гарнітури та портативні колонки

Насолоджуйся звучанням улюблених треків на повну:) Вакуумні, накладні чи повноформатні навушники та гарнітури — обирай будь-які:) А зі стильними та потужними, водночас, портативними колонками можна створити справжню вечірку просто вдома! 

8. Подарунки

Новорічні та різдвяні свята зовсім скоро, тож чому б не придбати подарунки рідним та близьким з максимальною вигодою! Будь смарт та даруй смарт подарунки:)

Хтось з друзів веде блог? Світлодіодне селфі-кільце, дзеркало з підсвіткою, мікрофон або ж зручний трипод неодмінно стане в нагоді:) 
 

Для активного відпочинку або ж тих, хто веде здоровий спосіб життя  точно стане крутим подарунком електросамокат, смарт ваги або ж фітнес-браслет:)
 

Тим, хто життя не уявляє без свого «залізного коня» крутим подарунком стануть автомобільні акси: автопилосос, відеореєстратор або автомобільний освіжувач повітря.

Кіберпонеділок – це завжди свято для геймерів:) Сучасна периферія, ігрове крісло та комплектуючі — крута ідея подарунку для тих, хто шаленіє від ігрового процесу.

Ще більше акційних пропозицій до кібертижня ТУТ:)

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?