Google Pixel 4а: коли презентація та скільки він буде коштувати?

28/04/2020

Якщо б мені запропонували назвати ТОП-3 компанії у яких дизайн та всі специфікації смартфонів зазвичай відомі задовго до презентації, то я назвав би: 1. Google 2. Google 3. Google. Чому? Бо так траплялося усі попередні рази з Google Pixel 2, 3 та 4. Восени компанія представила свій флагманський пристрій Google Pixel 4 і зважаючи на кількість витоків, які з’явилися в мережі вирішила не чекати та і сама засвітила новий пристрій у рекламі. Починаючи з моделі Pixel 3, через півроку компанія анонсує субфлагманські пристрої з приставкою “а”. Цей рік не виключення, тому ми в очікуванні Google Pixel 4a та 4a XL.

ЯКИЙ ВІН БУДЕ?

Це питання в принципі вже не питання. В мережі з’явилося багато рендерів на цю тему і всі вони дуже схожі на правду, а нещодавно на одному з профільних телеграм-каналів ми натрапили на фотографії на яких зображений Pixel 4a не просто, як рендер, а як працюючий смартфон.

Купить Google Pixel 4a

Звісно все, що стосується показу апаратів до презентації варто ретельно перевіряти, бо є чимало майстрів фотошопу, які за окрему винагороду можуть і не таке намалювати, однак пізніше в мережі з’явилася і така фотографія.

Купить Google Pixel 4a

Якщо ж ви хочете подивитися, як буде виглядати новий пристрій від Google зі всіх сторін, то така можливість теж є. Нижче ви можете перейти на YouTube, де авторитетний інсайдер представляє рендер нового “пікселя” зі всіх сторін.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Всезнаюча GSM.arena вже опублікувала характеристики ще не представленого апарату. Варто сказати, що в готовому пристрої вони можуть відрізнятися, але загалом все дуже схоже на правду. Як мінімум, у всіх витоках всі сходяться на тому, що батарея буде 3080 мАг, камера на 12 мегапікселів, а діагональ екрану 5,81 дюйма у меншої версії. Частота оновлення без сюрпризів — 60 Гц. За продуктивність відповідатиме не флагманський процесор Snapdragon 730. Щодо оперативної пам’яті, то розбіжності є. Одні приписують новому апарату 4 ГБ, а інші 6 ГБ, хоча перший варіант звучить більш правдоподібно. Цікаво також, що в апараті збережеться роз’єм 3,5 мм.

Купить Google Pixel 4a

Останнім часом в мережі навіть з’явилися рендери можливих шпалер для нового апарату.

Купить Google Pixel 4a

ДАТА ВИХОДУ ТА ЦІНА

Я переконаний, що новий апарат від Google вийде до кінця травня, оскільки це буде найбільш логічне рішення з точки зору продажів. Пройшло вже майже півроку з часу представлення Google Pixel 4. Якби 4a вийшов раніше, то він заважав би продажам флагману, а так все логічно. Крім того, якщо оглянутися на Pixel 3a, то так все і було. Тому вже незабаром чекаємо презентації. 

Купить Google Pixel 4a

Щод ціни, то всі в один голос зупиняються на відмітці $399. Ціна, справді, прийнятна особливо зважаючи на той факт, що це, як мінімум вдвічі дешевше, ніж Google Pixel 4.

ВИСНОВКИ

Все зводиться до того, що новий смартфон від Google ми побачимо зовсім скоро. Дизайн та характеристики вже на 90% відомі, а якщо і ціна буде така ж, як заявлена у інсайдерів, то дуже ймовірно, що цей апарат буде затребуваним. Однак його ще потрібно дочекатися, а тим часом рекомендуємо приглянутись до чинних флагманів пошуковика — Pixel 4 та 4 XL.

Читайте також:

Товари:
Читайте також:
OPPO Reno11 F 5G: “F” - фановість чи функціональність?
Нещодавно компанія OPPO презентувала смартфон Reno11 F 5G, який є дещо спрощеною версією OPPO Reno11 5G, який був презентований у лютому. В цьому огляді ми детальніше розберемося, що означає літера “F” у назві та визначимося “F” — це про функціональність чи про фановість. 1 товарів Великий блок ДИ
15/04/2024
Як блокувати спам-дзвінки на iPhone?
Якщо ви втомилися отримувати дзвінки з невідомих номерів, які пропонують вам все - від швидких кредитів до покупки килимів у ваше авто, тоді ця стаття саме для вас. Тут ми детально розповімо вам як зробити так, щоб спамери та шахраї не відволікали вас і не створювали зайвих незручностей. Забігаючи
11/04/2024
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?