Google Play Книги: 5 переваг та 1 недолік

23/04/2018

Якщо ви з тих людей, які люблять читати і для вас немає різниці читати паперову книгу, електронну книгу чи з екрану смартфона, то Google Play Книги вас точно зацікавлять. У більшості власників смартфонів на Android цей додаток вже встановлений “з коробки”, якщо ж ні, то його легко встановити з Play Market чи AppStore.

BjoAdLn-v7drciQWsn8MBgRVzVChxa0hxvoxgSKh-2CAiKjpHaVufu7BlXNCKBu3LLaRDCjBhLKDn_kQ4OSpG2UyJzeQt2SUjy_tzCVd246Wk9xw4G5A6xKx9UuvijUR9WQBX8cC

Сперечатися, що паперова книга, то найкраще рішення немає сенсу, але паперова книга не завжди поруч, а якщо ви паралельно читаєте декілька книг, то ситуація зовсім не на користь паперового варіанту. Але чому з поміж усіх “читалок” варто обрати Google Play Книги?

5 переваг Google Play Книги

Android та iOS

Незалежно від того, яким смартфоном чи планшетом ви користуєтеся ви можете встановити Play Книги на iOS та Android. Якщо у вас є техніка на одній та іншій платформі, то завдяки синхронізації усі ваші книги будуть на кількох гаджетах відразу.

Купувати та читати

Більшість додатків, так званих “читалок” дають можливість читати книги, але завантажувати частіше всього їх потрібно окремо. У Google Play Книги ви можете не лише читати, але й купувати книги з надзвичайно широкого асортименту. Придбавши книгу в додатку вона назавжди у вашому розпорядженні і до того ж книги ідеально “підігнані” під програму (зміна шрифтів, інтервалів, читання вголос).

Формати PDF та EPUB

Окрім книг придбаних безпосередньо в додатку ви можете завантажувати книги з інтернету у форматах .pdf та .epub. В налаштуваннях Google Play Книги ви можете поставити відповідну галочку і функція активується.

WvUvtc-4fGTcpes_YTIr4UGL_KwtGrGr79dPBBfuSG3rI5NpgXMGpJKrssgww82yiHwSxBrrWHCzmOq0_EU14lWfoQ3_Stl853QZvONCoz0XkYX-7OgjOe--T7m-1fbJjYxJcp3G

Читання вголос

Якщо вам потрібно якомога швидше прочитати певну книгу і вона є у Play Книги, то функція “читання вголос” буде дуже доречною. Коли ви їдете в громадському транспорті чи просто вийшли на ранкову пробіжку, то достатньо буде взяти навушники до смартфону і книга “перетвориться” на аудіокнигу. З PDF та EPUB файлами “читання вголос” недоступне, а от з іншими книгами з Google Play така можливість є.

Гнучкі налаштування

Ви можете налаштовувати шрифт, інтервал, підібрати фон для книги, яку читаєте, увімкнути нічний режим, щоб яскравість екрану не шкодила для очей. Класно фішкою є можливість увімкнути функцію перелистування сторінок за допомогою клавіш гучності.

Пошук та пропозиції

В додатку чудово реалізована можливість пошуку нових книг по назві, по жанру, по автору і т.д. Крім того, є окрема вкладка, де книги можна завантажити безкоштовно. Програма постійно пропонує для вас книги відповідно до ваших вподобань.

jCYTXx3424VR44hCH8Y-ZzLjHWSVfc0b3dknOPjtkyuH-QuPtK6cVm2UcflV950y6GNp0ubfvxE9TZuiRgBYavHICHTq-wgaFvkDQi-7pkdYQqijcVpss-oy0bNaYjqK39QJwH_7

Окрім усіх переваг, якими може похизуватися сервіс Google Play Книги є один суттєвий недолік — вартість книг. Ціни на електронні книги мало відрізняються від паперових аналогів. Це можна пояснити та виправдати зручністю та можливістю читати будь-де і в будь-який час, але все ж за електронний варіант хотілося б платити менше.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?