Apple Watch SE: новий бестселлер серед Apple Watch?

16/09/2020

Про Apple Watch SE було багато чуток до Apple Event і вони справдились. Однак, навряд чи хтось передбачав, що це буде годинник саме в корпусі Apple Watch 6. Відразу скажу, що цей годинник запозичив дещо в Apple Watch 5 і Apple Watch 6 та прийшов на зміну Apple Watch Series 3, які залишаються дуже популярними, а крім того їх не знімають з виробництва. Чим цікавий Apple Watch SE? Звісно на першому місці — вартість. Як і iPhone SE 2020 в порівнянні з iPhone 11, цей годинник вважається більш доступним порівняно з флагманським Series 6.

Купить Apple Watch SE

Apple Watch SE буде доступний у трьох кольорах корпусу: чорний, сірий та рожевий, а також у двох розмірах: 40 та 44 мм. Приємним є той факт, що всі ремінці, які були представлені на Apple Event підходять не тільки для Series 6, але і для SE.

Купить Apple Watch SE

В порівнянні з Apple Watch Series 3, SE отримав на 30% більший екран аналогічний за розміром тому, який вперше з’явився у Apple Watch 4. Крім того, новинка отримала підтримку Always-On Display, яка вперше з’явилася тільки у 5-му поколінні розумного годинника від Apple.

Купить Apple Watch SE

У годиннику встановлений процесор S5 такий, як в минулорічній моделі Series 5. Збереглася функція "фіксування падіння". Також буде доступна функція моніторингу сну. Як і Series 6 він працюватиме на WatchOS 7. Фінальна версія операційки буде доступна вже 16 вересня. На презентації довго хизувалася тим, що годинник на 100% виконаний з переробленого алюмінію.

Купить Apple Watch SE

Які з флагманських функцій не отримає Watch SE? Відслідковування насиченості крові киснем та можливість зробити електрокардіограму. В США продажі Watch SE починаються 18 вересня за ціною 279 доларів за версію 40 мм. без LTE-модуля.

Купить Apple Watch SE

До речі, популярна модель Apple Watch Series 3 залишається доступною для придбання і ціна на неї після виходу новинок стає дуже привабливою.

 

Читайте також:
Підсумки презентації Apple: iPhone 15 / 15 Plus, iPhone 15 Pro / 15 Pro Max, Apple Watch Series 9, Ultra 2
Найбільш очікувана подія року для всіх Apple-фанів відбулася і ми готові коротко розповісти про фішки представлених новинок. Apple 12 вересня представила:  Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2 iPhone 15 та iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max AirPods Pro 2 з USB Type-C A
12/09/2023
Galaxy Unpacked 2023: що показала Samsung на липневій презентації?
Презентація Galaxy Unpacked 2023 завершилася, а враження про нові продукти ще такі ж яскраві, як і під час представлення, тому в цій статті коротко опишемо ключові моменти презентації та ключові фішки анонсованих продуктів. Що Samsung показала на Galaxy Unpacked? В місті Сеул, компанія Samsung з
26/07/2023
ТОП-5 кращих смарт-годинників 2023 для Android
Кращі смарт-годинники на Android повинні поєднувати в собі продуманий, універсальний дизайн, розумну ціну та оптимізоване програмне забезпечення. В цьому матеріалі ми представимо кращі смарт-годинники в своїй категорії для тих, хто користується смартфонами на Android. Samsung Galaxy Watch 5 — кращи
21/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?