Apple Pay в Україні

21/05/2018

Нарешті, Україна приєдналася до міжнародної платіжної системи Apple Pay. Українці зможуть оцінити зручність безконтактних розрахунків, адже забувши вдома гаманець, ми зможемо вирішувати свої повсякденні справи, використовуючи свій смартфон. Першим банком, який відкрився для системи став ПриватБанк, а тому всі користувачі інтернет-банкінгу Приват24 і власники iPhone мають можливість оновитися та оплачувати свої покупки за лічені секунди. На сайті ПриватБанку знаходиться покрокова інструкція, як приєднати свою банківську картку до Apple Wallet.

Безконтактні платежі за допомогою Touch ID доступні для iPhone від шостої версії та iPhone SE при наявності актуальної операційної системи. На iPhone Х за розрахунки додатково відповідає Face ID. Платіжна система також може працювати із iPhone старших за шосту версії, якщо у користувача є смарт-годинник Apple Watch.

Розраховуватися безконтактно можна буде на терміналах із позначками, як на зображенні нижче.

apple-pay-icon.jpg

Хочеться зауважити, що безконтактні системи підвищують рівень безпечності транзакцій, адже при втраті гаджету ви зможете за мінімальний час заблокувати смартфон і картку. Плюсом Apple Pay є і свобода від інтернету, адже система буде працювати, навіть у авіарежимі.

Читайте також: 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?