7 причин, чому кнопкові телефони все ще актуальні

23/02/2018

Здавалося, що коли смартфони заполонять ринок, то кнопкові телефони відійдуть у минуле і про них згадуватимуть лише, як про прадідів сучасних гаджетів.

Попри те, що ринок кишить пропозиціями потужних смартфонів з великими діагоналями та цінниками, кнопкові телефони міцно закріпилися у своїй ніші. Чи є на них попит? Є, був і буде. Читайте далі і зрозумієте чому кнопкові телефони не відійшли у забуття.

3dBK8Zg0td4FTjFHHUSz33NVj0WHVm_TGMvcCNHxrelbYwoW8XF4gUkSowOujY97_qPUj7GI5XSdFlEZRTFw8Jb33qUVRb3GFb3qNOiovnd54RIJRmvMhc2R_oQ91FdpViarYCjW

  • Не всі зуміли освоїти смартфон. Смартфони дуже стрімко увірвалися в наше життя. Молодь та покоління людей середнього віку швидко адаптувалися і зрозуміли всю зручність користування ними, але далеко не всі люди старшого покоління прийняли і освоїли нові гаджети. Найзручнішим рішенням для них є кнопковий телефон з великими клавішами та мінімумом функцій — “дзвонилка”.

  • Потужна батарея. Сучасні смартфони мають потужні батареї, але зважаючи на великі діагоналі дисплеїв та багатоядерні процесори, одного заряду вистачає в кращому випадку на два дні. З “дзвонилками” ситуація інша, одного заряду акумулятора може вистачити більше, як на тиждень. Для людей, які часто бувають у відрядженнях така автономність — знахідка.

  • Робота не в офісі. Телефон часто обирають враховуючи те, в яких умовах ним будуть користуватися. Якщо ви працюєте, наприклад автомеханіком і більшу частину робочого дня проводите в СТО ремонтуючи авто, то чи є сенс купувати iPhone 8 Plus чи Galaxy Note 8? Мабуть, ні, бо ці смартфони занадно “ніжні”, щоб користуватися ними в таких умовах, а от кнопковий телефон — те, що потрібно.

TEanuO7rotZXuS9wNTyBI9yiveffi2bMg1wwWmLEPi82Idwo6uqpAr6K0NKrQvHOMz2jnF4qp85VmGzesM7gKV4MXtv2zNqjmT6m02x-XBac1sneUo8yqk4O_ZZsOSkW88wO2OGL

  • Доступність. Є смартфони, які коштують, вдумайтесь — 40 тисяч гривень. За таку ж суму можна купити авто на литовській реєстрації :). А кнопковий телефон можна придбати навіть за 300 грн. саме стільки коштує VIAAN V182 в КТС.
  • Надійність. Більшість смартонів “напічкані” величезною кількістю функцій, а від того часто стаються збої в програмному забезпечені чи апаратній частині. З кнопковими телефонами ситуація простіша хоча б через те, що там майже немає чому ламатися. Крім того, якщо у вас з рук випаде смартфон з діагоналлю 6 дюймів на асфальт чи бруківку, то швидше за все, що з екраном доведеться попрощатися, а кнопковий телефон через міцність конструкції є більш ударостійким.

773x435_353071.jpg

  • Зв’язок. Телефони з самого початку задумувались, як засіб зв’язку, щоб зробити людей ближчими та вирішувати проблеми на відстані, але з приходом смартфонів функція “дзвонилки” відійшла, в кращому випадку на другий план. З одного боку це добре, бо розширюються можливості, але смартфони через свою функціональність стали забирати у нас надто багато часу.

  • Гра “Змійка”. Цей пункт звісно жартівливий, але все ж з кнопковим телефоном можна поринути у спогади, а для когось і в дитинство та залипнути в старій добрій “змійці” на годину, а то й дві.

twarren_170224_1442_A_0006.0.jpg

В інтернет-магазині КТС ви знайдете великий вибір кнопкових телефонів з різними ступенями захисту, автономності і навіть зможете обрати колір, який вам до душі.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?