4 лаконічні поради: що робити, якщо iPhone вимикається на холоді?

12/02/2018

Зима — важкий період для усіх власників iPhone, бо нікому не секрет, що смарти від Apple на морозі починають вести себе не зовсім адекватно: швидко розряджаються, починають пригальмовувати та навіть вимикаються. Що робити, якщо ви звикли до iPhone та iOS, але на дворі зима? Декілька простих порад, які допоможуть мінімізувати вплив холоду на ваш девайс:

1. Придбайте “теплий” чохол. Банально, але цілком логічно. Ми звикли, що на осінь чи зиму змінюємо гардероб на тепліший, так потрібно вчинити і з iPhone. “Одягнути” його в шкіряний чи силіконовий чохол, який довше триматиме кімнатну температуру і не дозволить смартфону переохолодитися. На сайті Apple між іншим вказано, що рекомендована температура використання девайсу — від 0 до 35 градусів.

YJQdBKYgMuu-1PI7R6gqmBDCb-jtpLFBG_1n9VAj1KLJMgCFLaJe5-LI3wgCzDiGhr7r13Rz-gJmB9hVN9ywSCG_dtkIoU3O_m46hK2_3PVH5okY0cm5Ka2o_4hKowfgTaR-595g

2. Використовуйте гарнітуру. Щоб смартфон не охолоджувався, то ним потрібно по мінімуму користуватися на морозі. Для розмов та музики використовуйте гарнітуру, а ще краще bluetooth-гарнітуру, тоді відповідаючи на виклики не доведеться виймати смартфон із кишені і вам не заважатимуть проводи.

image1.jpg

3. Носіть у внутрішній кишені. Для уникнення переохолодження пристрою бажано носити його у внутрішніх кишенях куртки, пальто чи піджака. Це не завжди зручно, але у зимовий період, чи не єдиний вихід, щоб  вберегти “друга” від холоду.

image4.jpg

4. Користуйтесь ресурсоємними додатками. Якщо ви будете користуватися “важкими” додатками, вони будуть забирати заряд батареї, але, в свою чергу, нагріватимуть смартфон, не дозволяючи йому швидко переохолоджуватися.

image3.jpg

Дотримуючись цих простих правил, цілком реально захистити свій гаджет і не дати йому “замерзнути”. А все необхідне для захисту вашого iPhone ви можете знайти в інтернет-магазині КТС.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?