YouTube - новий маркетплейс?

15/10/2020

Уяви собі, дивлячись на ноуті улюблений серіал чи попадаючи на рекламний ролик, ти бачиш навушники своєї мрії! Не потрібно запам’ятовувати модель, скрінити екран смартфону і т.д. Достатньо просто перейти за посиланням і відразу придбати гаджет. Зручніше не придумаєш, скажи? :)

Шопінг на YouTube?

Наразі компанія Google займається саме такою розробкою — функцією купівлі речей, які демонструються на відео в YouTube. Тобто тепер в один клік можна буде придбати те, що ти бачиш на відеоролику. Очевидно, що у такому випадку YouTube стане сильним конкурентом Amazon та Alibaba. Проте така функція лише на стадії тестування. 

8B65EB67-150E-45B1-9406-DD3E10368DCC.jpeg
За інформацією Bloomberg Google має на меті перетворити просто YouTube з веселими відюшками на справжній маркетплейс, де користувач зможе придбати практично все, що буде бачити на платформі. Це як віртуальний супермаркет, але з супер величезним асортиментом та рекламою 80-го lvl. :) Шопінг онлайн у смартфоні стане ще приємнішим. ;)

85CCE930-E968-45A6-AF02-CB45D78EEA51.jpeg
 

Як це буде?

YouTube вже підтвердили, що працюють над деякими нововведеннями, тестуючи систему на закритих каналах. За словами представників, підприємці зможуть "прикріпляти" до відеороликів свої товари, які глядач зможе придбати одним кліком. Проте YouTube залишить за собою право модератора, контролюючи, які саме товари будуть “світитися” у відеороликах. 

Також в планах у Google інтегрувати сюди ж і комерційну платформу Shopify. Словом, це має бути справжній переворот у світі віртуального шопінгу! ;)

DEE7BB51-FCE3-47B6-9C51-84BE144B2684.jpeg

Нагадаю, що YouTube і так приносить компанії Google біля 15 мільярдів доларів. А після таких реформацій дохід від платформи зросте ще більше.

Читай також:

Осіння хандра відміняється: заряджайся крутими гаджетами;

Як збільшити час роботи смартфона від одного заряду?

Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?