Батькам: як заощадити на покупці відеоняні. Xiaomi Mi Home Security Camera 360

27/01/2020

В останні два роки ринок розумних гаджетів для дому рясніє різноманітними датчиками та пристроями, які можуть зробити вашу оселю ще зручнішою та безпечнішою, а повсякденні справи по-дитячому простими. Інколи буває так, що якийсь гаджет задумувався для одного, а його використовують для іншого і все працює. Сьогодні у нас на огляді Xiaomi Mi Home Security Camera 360. І звісно ж її першочергове завдання охороняти ваш будинок від непроханих гостей та сповіщати вас, якщо такі навідаються. Однак винахідливі батьки добре подумали і вирішили додатково не витрачати кошти на придбання пристроїв для нагляду за малюком, бо для цього можна використати наявну камеру від Xiaomi.

IMG_20200127_120401.jpg

РАДІОНЯНЯ ЧИ ВІДЕОНЯНЯ: ЩО ОБРАТИ?

Особисто для мене це дуже актуально з огляду на те, що моїй доньці всього 7 місяців. Коли дитина засинає, то у батьків звільняється час для того, щоб зайнятися домашніми справами чи повечеряти, але при цьому залишати дитину одну не хотілося б, а брати з собою наприклад до кухні, то є велика ймовірність, що вона прокинеться. Яке рішення? Як варіант можна розглянути радіоняню. Працює вона так: ви залишаєте пристрій з мікрофоном поруч дитини, а пристрій з динаміком берете з собою в межах будинку і коли немовля прокидається ви чуєте, що вже пора йти до нього. Однак, якщо дитина вже навчилася ходити, то вона може прокинутись без зайвих звуків і наприклад намагатися перелізти через перила ліжечка і при цьому впасти чи вдаритись.

IMG_20200127_121120.jpg

Тому на перших місяцях життя дитини варіант з радіонянею доречний, але якщо дитина вже старша, то краще перейти на відеоняню, де ви можете бачити і чути, що дитина робить в іншій кімнаті. В середньому відеоняня буде коштувати від 800 гривень та вище. Є окремі пристрої, які коштують і більше 10 тисяч гривень, мають багато функцій частина з яких насправді не дуже потрібна, але таку вартість потрібно якось виправдовувати. Зважаючи на вищесказане логічно не купувати радіоняню, а відразу придбати відеоняню, яка буде актуальна значно довший час і тим самим заощадить ваші кошти.

ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ ТА ВІДЕОНЯНЯ

Між іншим, ви можете заощадити ще більше фінансів, якщо придбаєте розумну камеру від компанії Xiaomi, яка може повертатися на 360 градусів та ще й знімати відео у розширенні FullHD (1920х1080), тобто картинка буде дуже якісна. При цьому ви можете використовувати її, як камеру відеоспостереження для охорони вашого майна, а також, як відеоняню. Крім того, коли ваш малюк вже не потребуватиме відеонагляду, то камера знову буде просто виконувати свою охоронну місію, а якщо придбаєте звичайну відеоняню, то коли малюк виросте її доведеться продавати звісно ж в рази дешевше.

IMG_20200127_120309.jpg

Можливості Xiaomi Mi Home Security Camera 360

Як і інші представники пристроїв домашньої безпеки, розумна камера Mi Home Security Camera 360 оснащена багатьма функціями. Камера вміє повертається на 360 градусів і нахиляється вгору і вниз на 45 градусів. Є можливість розмістити камеру на рівній поверхні (стіл, комод тощо) або встановити на стіну чи іншу поверхню, використовуючи комплектне кріплення.

IMG_20200127_120625.jpg

Ви можете переглядати, що відбувається у вас в кімнаті в режимі реального часу. Також в камері є вбудований мікрофон, який дозволяє передавати не тільки картинку, але і звук. З органів управління камерою варто виділити віртуальний маніпулятор, він дозволяє переміщати головку камери прямо з вашого смартфона. Ви також можете вибирати якість відео і почати запис безпосередньо з програми Mi Home. У Mi Security Camera 360 є слот для карт пам'яті формату microSD, камера може зберігати в пам'яті до двох днів відеозапису. Нижче ви можете побачити фото зроблене на цю камеру.

IMG_20200127_120251903.jpg

Камера вміє працювати в режимі датчика руху. Він буде активувати камеру щоразу, коли вона виявляє рух в кімнаті. Mi Home Security Camera 360 запише 10-секундний відрізок та відправить push-повідомлення на ваш смартфон, попереджаючи вас про те, що щось відбувається. Алгоритм працює добре, він досить чутливий і розуміє рух в будь-якому місці поля зору камери. Ви можете налаштувати його так, щоб він працював тільки вдень або вночі, також є можливість задати розклад. Дуже корисна функція, вона дозволяє стежити за будинком поки всі члени сім'ї перебувають на роботах. Також ви можете транслювати свій голос через вбудований в камеру динамік.

IMG_20200127_120327.jpg

Mi Home Security Camera 360 - відеоняня

Якщо ваше маля нарешті заснуло і у вас вивільнився час того, щоб поїсти, зробити макіяж чи навести лад у будинку, то ви можете просто направити камеру від Xiaomi на ліжечко, де лежить ваша дитина і спостерігати за ним в режимі реального часу. Крім того, ви можете повертати камеру зі свого смартфона і дивитися, що ще відбувається в кімнаті. Повороти камери абсолютно беззвучні тому можливість розбудити немовля звуком камери зводиться нанівець.

IMG_20200127_120434.jpg

Цікавий момент, що камера може працювати, як датчик руху і увімкнеться лише тоді, коли немовля почне рухатись, а весь інший час ви можете займатись на своєму смартфоні іншими речами. В камеру вбудований дуже чутливий мікрофон, тому навіть найменший звук від вашого маляти буде вловлений і переданий на ваш гаджет. Крім того, завдяки функції двостороннього зв’язку ви можете заспокоїти дитину навіть не повертаючись до кімнати.

photo_2020-01-27_12-41-54.jpgphoto_2020-01-27_12-41-28.jpgphoto_2020-01-27_12-42-00.jpg

Камера має функцію нічного бачення з дальністю бачення аж 9 метрів, що для кімнати навіть дуже великої більш ніж достатньо. Завдяки можливості знімати у розширенні FullHD на екрані вашого смартфона буде відображатися якісне відео, а не “полотно пікселів” на якому важко розрізняти предмети.

ПЛЮСИ:

  • Запис відео 1080p;
  • Моніторинг в режимі реального часу;
  • Коректна робота датчика руху;
  • Режим нічного зору;
  • Функція двостороннього зв’язку;
  • Кут огляду — 360 градусів;
  • Можливість отримувати повноколірну картинку при недостатньому освітленні.
  • Зручний додаток Mi Home.

1_IMG_20200127_123432.jpg

МІНУСИ:

  • Роз’єм microUSB;
  • Максимальний розмір microSD - 64 Гб.

ПІДСУМКОВА ДУМКА

Якщо у вас є дитина, яка ще потребує постійного нагляду і ви думаєте придбати радіоняню чи відеоняню, то ми рекомендуємо вам придбати камеру Xiaomi Mi Home Security Camera 360, яка коштує суттєво дешевше, ніж дорогі моделі відеонянь, а крім того її не доведеться продавати після того, як малюк виросте, бо її можна буде далі використовувати, як камеру відеоспостереження і не турбуватися про безпеку свого будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Товари:
Читайте також:
Камера TP-Link Tapo C100: доступно і сердито
Нещодавно у нас на огляді була камера TP-Link Tapo C200, яку ми порівнювали з камерою від Xiaomi і варто сказати, що остання проявила себе набагато краще. Сьогодні у нас на огляді інша камера від суббренду TP-Link з назвою Tapo C100. На вигляд вона дуже красива, але що може запропонувати в плані фун
25/03/2020
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?