Електроінструмент Xiaomi: шуруповерт Mijia Electric Screwdriver та викрутка Wowstick 1F+ — ідеальні домашні помічники

08/01/2020

Електричний шуруповерт  — це крутий гаджет, який точно стане у пригоді у «господарстві». Наприклад, повісити картину чи закріпити поличку у ванній. Тепер це робиться за дві хвилини — і твоя теща в захваті! Премія за кращого зятя року — твоя, чувак!

Якщо серйозно, то такий інструмент дійсно потрібна річ вдома. Не тільки щоб хайпанути перед дівчиною чи пацанами, а й просто для розв'язання побутових питань.

Xiaomi Mijia Electric Screwdriver

Xiaomi Electric Screwdriver— хороший варіант для дому. Якщо у тебе руки не з одного місця, то з ним ти зможеш «підкрутити» та полагодити все необхідне.

Дизайн і комплектація Electric Screwdriver

Китайці зробили не просто смарт-пристрій для дому. Цей інструмент має настільки стильний і крутий дизайн, що отримав премію iF Industrial Design Award у 2019 році. Тепер кожен шуруп буде закручуватись з естетичною насолодою =)

1_1.JPG


Гвинтоверт виглядає просто і лаконічно, але, водночас, кожна деталь максимально продумана. Тримати в руці інструмент дуже зручно, а нагадує він чи то фен, чи то пістолет. Відчуваєш себе Агентом 007 =)
Матеріал - ABS-пластик і поліамід. Гвинтоверт — міцний «горішок», який доволі стійкий до падінь та подряпин. Колір гаджету — стильний чорний.

Гвинтоверт можна використовувати для різних цілей. В комплектації «йде» подовжувач і 12 гвинтових бітів, які зроблені з легованої сталі S2, твердістю HRC60:
• Хрестоподібний PH1, PH2, PH3;
• «Класика» шестигранної форми H3, H4, H5;
• Біти під прямий шліц SL4, SL6;
• «Зірочки» (Torx) T15, T20, T25;
• Класична біта хрестоподібної форми з насічкою PZ2.

Уся ця «банда», разом з подовжувачем, запакована в окремий кейс.

 

3_2.JPG


Кріпляться насадки спереду, у патрон з магнітом. Вони швидко та добре фіксуються. Ззаду інструменту знаходиться колесо управління: тут все теж елементарно просто — натиснув і «понеслась»!

Є спеціальний захисний футляр, в який з легкістю «вписується» сам пристрій. Кейс зачиняється замком і має «ямки» для кожного елементу. Так що можеш не переживати, що щось трісне при транспортуванні чи падінні.

До речі, габарити гвинтоверту доволі маленькі: 124*132*42 мм. Це робить його ще більш зручним: можна запросто брати його з собою при необхідності. Плюс він мало займає місця вдома.

Вага - 350 грами. Навіть, якщо ти не качаєш біцепс, зможеш з легкістю прикрутити все, що треба.

 

1_4.JPG


В комплект також входить ще зарядний кабель С-типу та інструкція. Якщо кабель — штука потрібна, то інструкція стане в пригоді тільки якщо «шариш» китайською =)

Потужність і функції Electric Screwdriver

Китайці народ розумний, але лінивий. Лінь — двигун прогресу, тому вони придумали те, що значно спрощує ремонт та побут у цілому.

Гвинтоверт має лише одну швидкість. Проте для базових домашніх потреб цього більш, ніж достатньо. Скрутити меблі з ІКЕА тепер буде взагалі максимально просто!

Потужність в 5 Ньютон метрів забезпечується внутрішнім двигуном. Для зручності та додаткового комфорту спереду інструменту є LED підсвітка. Тобто навіть при поганому освітленні ти зможеш «блиснути» та закрутити все, що треба.


Працює гвинтоверт тихо. Так що це далеко не найкращий спосіб помститися галасливим сусідам =))) А ось тихенько зібрати дитяче ліжечко поки кроха спить — ідеально!

1_3.JPG

Зарядка Electric Screwdriver

Одна з головних переваг Xiaomi Mijia Electric Screwdriver — те, що він працює від акумулятора. Ти не «прив‘язаний» до розетки і не обмежений в радіусі довжини шнура. Це дає можливість користуватись гвинтовертом всюди. На дачі відломилась поличка? Без питань! Прийшли гості та треба «підлатати» старий стіл? Легко!

Вбудованого акумулятора на 2000 мАч вистачає, як мінімум, на вкручування 200 стандартних гвинтів. Заряджається інструмент через USB-порт по microUSB, що також максимально зручно та просто.

Плюси

• Зручна форма та легка вага;
• Зручний кейс для зберігання та транспортування;
• Приємний дизайн.

Мінуси

• Не дуже велика потужність;
• Ціна (відносно).

So, якщо хочеш модний та корисний гаджет, Xiaom'овський шуруповерт тобі чудово підійде. Простий у використанні, він значно спростить тобі життя у плані мілких побутових "ремонтиків".

Смарт-викрутка Wowstick 1F+


Ще один варіант для домашнього використання — викрутка Wowstick 1F+. На відміну від попереднього варіанту тут цілих 56 змінних бітів з легованої сталі S2.

Це хороший гаджет для того, щоб «підкрутити» окуляри, ноутбук чи джойстик. Така фішка завжди стане у нагоді!

1_IMG-3716.JPG

Викрутка Wowstick 1F+ - викрутка, яка працює за тебе

Перевагою викрутки є не лише ручний, а й автоматичний режим управління. При цьому, завдяки авто блокуючому механізму можна з легкістю переходити з «авто» на «ручник» без припинення роботи.

Швидкість оборотів становить 200 за хвилину. Потужність інструменту - 0,15/3 Нм. При цьому можна «крутити» як за часовою, так і проти часової стрілки.

Для зручності та освітлення робочої зони викрутка має 3 LED лампи. Навіть в темряві зможеш прикрутити поличку!

 

1_IMG-3719.JPG

Не дизайном єдиним

На відміну від гвинтоверту Xiaomi Mijia Electric Screwdriver, смарт-викрутка Wowstick 1F+ не може похвалитися супер стильним дизайном. Але хіба це найважливіший фактор для інструменту?! Думаю, головне, щоб шурупи «крутилися» швидко та надійно. Хоча виглядає інструмент доволі лаконічно та гарно як для гаджета такого плану.

Працює викрутка без розетки. Є вбудований акумулятор, який забезпечує 8 годин автономної роботи. Це дає можливість без проблем брати інструмент з собою при необхідності.

Зарядити гаджет можна через звичайний USB порт – Type-C.

1_IMG-3718.JPG


Плюс до того викрутка доволі невеликих розмірів. Хоч у кишені носи!

В комплекті з викруткою є кабель для зарядки, три капсули з бітами, підставка під інструмент,  намагнітувач та футляр для зберігання.

 

IMG-3715.JPG
 

Є також додаткове обладнання — магнітна дошка, на яку можна кріпити викручені гвинти в потрібній послідовності. Тепер нічого не згубиться і не переплутається!

Плюси:

⁃ 56 бітів практично для будь-яких гвинтів та саморізів;
⁃ Автономний режим роботи;
⁃ Невеликі розміри.

Мінуси:

⁃ Викрутка не «потягне» великий обсяг роботи та великі саморізи.

So, якщо шукаєш помічника для дому, то це прекрасний варіант. Навіть якщо ти далеко не профі у таких питаннях, з  Wowstick 1F+ будеш в шоці, наскільки все просто!

Шукай нас в соціальних мережах і ділись своїми фото з відміткою ktc_ua - ми обов'язково будемо репостити найгарніші колажі:

Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Momax — новий бренд-конкурент для Xiaomi, Baseus, Hoco та JoyRoom в Україні?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. В назві закладено те, що бренд намагається бути лідером в сфері аксесуарів для мобільних пристроїв, лідером на ринку пристроїв для розумного будинку та бажає
26/05/2022
Dyson — техніка без компромісів
Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів. Зволожувач повітря Dyson AM10 Легендарний зволожувач повіт
27/10/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?