Як офіційно купувати ігри за півціни або ділитись ними з друзями

14/12/2017

В цій статті ми з'ясуємо, як купувати ігри для PlayStation 4 за половину вартості, офіційним способом в PSN. Також ви дізнаєтесь як можна поділитися своєю бібліотекою ігор придбаних в PSN з другом.

Для того, щоб економити на покупці ігор для PS4 вам знадобляться:

  1. Надійний друг чи товариш;
  2. PS4 з підключенням до мережі Інтернет.

Відразу хочу сказати, що в описаному методі ризикує тільки той, хто використовує чужий акаунт. Власник акаунту, при дотриманні елементарних правил безпеки нічим не ризикує. Головне правило: ні при яких обставинах не повідомляйте пароль до пошти, на яку зареєстрований акаунт. Якщо друг підводить, або не допомагає грошима в придбанні ігор - просто міняйте пароль до акаунту і все. Тільки заздалегідь попередьте друга, щоб він більше не заходив на акаунт, в інакшому випадку у нього злетять ліцензії при заході в акаунт зі зміненим паролем.

Переваги цього методу:

  • обидва користувачі можуть грати одночасно в одну і ту ж гру;
  • "фішки" підписки PS Plus теж отримують обидва користувача.

Недоліки:

  • довге завантаження гри, якщо у вас повільний інтернет;
  • відсутня можливість перепродати гру після проходження (на відміну від фізичної копії гри, тобто диску);
  • основний власник акаунта повинен грати при підключеній мережі Інтернет.

Якщо інформація подана вище вас не бентежить і ви готові миритися з дрібними недоліками заради 50% економії або вирішили поділитися іграми з другом, то пропоную ознайомитися з інструкцією, щоб все остаточно стало зрозуміло:

  1. Власник акаунта, на який будуть купуватись ігри в складчину, деактивує акаунт на своїй консолі (Налаштування > PSN > Активувати, як основну систему PS4 > Деактивувати) і передає дані (логін та пароль) другу.
  2. Друг з цими даними створює новий акаунт на своїй консолі.
  3. Друг активує даний акаунт, як основну систему PS4. (Налаштування > PSN > Активувати, як основну систему  PS4 > Активувати)
  4. Друг в меню PS4 заходить в бібліотеку ігор (Бібліотека>Придбано), знаходить потрібну гру (або декілька ігор) і ставить на завантаження. І так кожен раз, коли купується нова гра.
  5. Можна не чекати, поки гра чи ігри завантажаться повністю, головне запустити процес завантаження.
  6. Друг виходить із акаунту з придбаними іграми і більше туди не заходить до наступних покупок ігор.
  7. Друг може грати в гру зі свого особистого акаунту і навіть в офлайні (при відключеній мережі Інтернет),а власник зі свого - в онлайні.
  8. Єдине обмеження: власник акаунту може грати в придбанні ігри тільки знаходячись онлайн і тільки на своєму акаунту. Якщо інтернет по якійсь причині зник - у вас є орієнтовно 1 година, щоб відновити з'єднання, інакше вас "викине" з акаунту.

Після цієї процедури грати в придбані ігри можна разом, в режимі онлайн. Ніяких обмежень немає.

Посилання на Sony Entertainmen Network, де ви можете зробити деактивацію всіх прив'язаних консолей і пристроїв до акаунту.

Читайте також:

Дата публікації: 14.12.2017

Джерело: www.playstation.com

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?