Бездротові навушники HOCO ES 32: переваги та недоліки

24/04/2020

Якщо я в одній руці триматиму навушники Hoco ES 32, а в іншій Apple AirPods 1-го чи 2-го покоління, то я переконаний, що 99% користувачів не зможуть зовнішньо відрізнити їх і лише 1% найбільш відданих фанатів Apple на рівні відчуттів зрозуміють, де реальні AirPods :). Чому компанія Hoco маючи власні виробничі ресурси так безсоромно копіює Apple без найменших докорів сумління? Я не знаю, але шлях доволі вигідний, оскільки не потрібно дбати про впізнаваність свого продукту, адже AirPods знають усі.

Купить Hoco ES32

Купить Hoco ES32

В той же час потрібно остерігатись шахраїв, які можуть вам запропонувати такі навушники в 4-5 разів дорожче видаючи їх за Apple. Між іншим, коли ви підключаєтесь до iPhone, то на екрані з’являється фірмова анімація з навушниками, а в комплекті до недорогих Hoco є кабель Lightning, а не micro-USB чи USB Type-C. 

Купить Hoco ES32

Більше того в комплекті з навушниками є чохол та спеціальний карабін, який теж один в один копіюють аналогічні рішення від Apple. Отож, що тут по дизайну? Нічого. Нічого нового, він аналогічний, як в AirPods, тому про те, як тут все розташоване і як вони сидять у вухах ви напевне самі знаєте. 

Купить Hoco ES32

Як і навушники від Apple вони відкритого типу і не у всіх вухах тримаються, тому є сенс перевіряти в магазині чи у вас все чудово і чи підходить така ергономіка для ваших вух. У моїх вухах вони лежать комфортно, я їх майже не відчуваю і навіть під шапкою вони не створюють ніякого дискомфорту.

Купить Hoco ES32

КЕРУВАННЯ

В цьому пункті є відмінності з навушниками AirPods і навіть скажу, що в кращу сторону, бо на навушниках Hoco можна регулювати гучність не викликаючи Siri та не дістаючи смартфон з кишені. Для збільшення гучності достатньо постукати по правому навушнику двічі, а для зменшення потрібно двічі постукати по лівому навушнику. 

Купить Hoco ES32

Як і в більшості навушників один дотик чи постукування відповідає при відтворенні за play/pause. Попередню пісню у плейлисті можна включити потрійним постукуванням по лівому навушнику, а наступну потрійним постукуванням по правому навушнику. Шкода, що при вийнятті навушника з вуха музика не стає на паузу, але це вже було б надто преміально.

Купить Hoco ES32

Щоб викликати голосового асистента потрібно зробити дотик і тримати протягом 2-х секунд. Якщо вам хтось телефонує і ви хочете прийняти виклик, то достатньо один раз тапнути по навушнику, якщо ж ви хочете відхилити, то потрібно зробити дотик і затримати палець на 1 секунду.

Купить Hoco ES32

АВТОНОМНІСТЬ

В плані автономності навушники від Hoco рекордів не ставлять. Ємність батареї кейсу складає 300 мАг, що дозволить вам слухати музику протягом 3,5 годин. Перевірити заряд акумулятора, якщо навушники підключені до Android-пристрою дуже просто, достатньо зайти в меню bluetooth. На iPhone це зробити ще простіше, оскільки складається враження, що Hoco орієнтується саме на користувачів техніки Apple. Приємним моментом є те, що кейс підтримує бездротову зарядку.

Купить Hoco ES32

ЗВУК

Відразу скажу, що затримка звуку у відео майже не відчувається, тому відео з YouTube чи інших стримінгових сервісів не матиме розсинхрону зі звуком. Я розумію, що це навушники відкритого типу і досягти глибокого, деталізованого і конкретного басу тут важко, але низьких, справді, бракує. Запасу гучності вистачає, але на максимальній гучності звук більше схожий на мікс шумів, тому рекомендую слухати на гучності не більше 80-85%.

Купить Hoco ES32

ВИСНОВКИ

Навушники Hoco ES32 підійдуть для тих, хто часто в дорозі, хто любить слухати аудіо-книги, кому потрібні доступні, але в той же час функціональні навушники. Hoco ES32 поступаються в плані звуку для AirPods, але от по ергономіці та зручності, по якості виконання кейсу все, як у AirPods. Крім того, є підтримка бездротової зарядки, а також можливість регулювати звук прямо з навушників.

Читайте також:

Читайте також:
Bloody M320: гарнітура з активним шумозаглушенням, процесором від Qualcomm та можливістю підключення кількох пристроїв одночасно
Сьогодні у нас на огляді гарнітура Bloody M320. Одного погляду на коробку достатньо, щоб зрозуміти її ключові переваги: стабільне з'єднання через Bluetooth v5.0, можливість одночасного під'єднання кількох пристроїв, наявність активного шумозаглушення, швидке заряджання і до 25 годин роботи від одног
18/04/2024
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?