Зубна щітка Soocas Х3 U: довір свою посмішку професіоналам

08/04/2020

Не знаю як ти, але перше, на що я звертаю увагу при зустрічі — посмішка! І, повір, білосніжні гарні зуби — це не лише про здоров‘я, хоча це теж дууууже важливо. Гарна посмішка дає тобі впевненість, прихильність співрозмовника, круті селфі кінець кінцем!

зубна щітка Soocas X3 U

На щастя сьогодні у нас є можливість забезпечити своїм зубам максимальний догляд навіть у домашніх умовах! Із зубною щіткою Soocas X3 U твої зуби у безпеці! Це як твій особистий Джейсон Стетхем у ролі «зубного» охоронця =)

Режими роботи та якість очищення або чому тобі точно варто купити Soocas X3 U?

Кожен похід до стоматолога це стрес? Терпіти не можеш чистити зуби звичайною щіткою? Чистиш-чистиш, а в результаті чуєш «ви не дочищаєте кутні зуби» від стоматолога?

Тоді Soocas X3 U — те, що тобі потрібно! Ця революційно нова щітка зробить усе за тебе, та ще й максимально якісно! Твій стоматолог буде шокований =)

чи варто купувати Soocas X3 U

Знаєш, що більшість проблем із зубами починаються із неправильної та недостатньої їх чистки щодня? Звідси і карієс, і пульпіт, і далі по списку не дуже приємних діагнозів. Тому так важливо приділяти увагу правильному чищенню зубів зранку та ввечері.

Soocas X3 U

Що дає Soocas X3 U?

  • По-перше, у щітки є чотири режими роботи: стандартний, пом‘якшений, масаж ясен та відбілювання. Звісно, якщо ти літрами п‘єш каву і палиш, то щітка не зробить тобі білосніжну посмішку як у Камерон Діаз! Проте ефективність чистки зубів зросте однозначно! Перевірено на власному досвіді ;)

Перемикати режими зручно і просто: на лицевій частині щітки є панель з індикаторами.

  • По-друге, щітка має досить маленьку головку, якою можна дістати туди, де жодна звичайна щітка ще не була =) Завдяки цьому кожен міліметр зубної емалі буде максимально чистий від нальоту та бактерій.

  • По-третє, Soocas X3 U дійсно «змушує» тебе чистити зуби не менше двох хвилин. Після цього вона самостійно вимикається.

  • По-четверте, щітка має таймер Quadpacer. Кожні 30 секунд Soocas X3 U подає сигнал про зміну положення. Як це виглядає по факту? Скажімо так: гучність її вібрацій трошки змінює свій тон та інтенсивність — при використанні ти це відразу зрозумієш.

Так ось, оптимальний варіант процесу виглядає так: 30 секунд на передню частину верхніх зубів, 30 секунд на внутрішню сторону, і аналогічно по 30 секунд з нижніми зубами. Усього 2 хвилини і можна йти у світ «флешити» зубами =)

  • По-п‘яте, твої зуби будуть чиститися максимально якісно зі швидкістю в 39600 вібрацій в секунду! При цьому (навіть в порівнянні з Soocas X3) щітка працює доволі тихенько. Тепер вся твоя родина не буде прокидатися від того, що ти просто вирішив почистити зуби =)

Комплектація та дизайн

Модель «U» виграє за попередню і дизайном. Тепер щітка не просто зроблена зі щільного матового пластику, а й має текстурні вставки — що робить її не такою слизькою в руках. Soocas X3 U більш масивна по відчуттю, проте вага її навіть менша за попередню модель.

електрична щітка

В комплектації зі щіткою йде також провід типу USB C-type для заряджання, дорожній кейс для зберігання (розрахований на щітку і дві насадки) та набір з різними насадками.

До речі, тут є три насадки для максимального догляду за зубами (для порівняння у попередній моделі Soocas X3 їх усього дві):

  1. Звичайна насадка clean;

  2. Насадка polish для полірування і відбілювання зубів;

  3. Soft насадка для чутливих зубів, яка дуже м‘яко очищає вразливі зуби.

насадки до Soocas X3 U

Акумулятор та зарядка

Щітка має акумулятор місткістю 1000 мАч, як і попередня модель, до речі. Його вистачає на 25 днів використання.

Заряджається щітка не від док-станції, а через USB. І, повір, це значно прискорює процес. Якщо для зарядки Soocas X3 від док-станції до 100% потрібно було 16 годин (16 годин, Карл!), то «апгрейдова» модель U потребує лише 4 години. Це дійсно круто!

Захист від вологи

Щітка захищена від вологи за стандартом ІРХ7. Тобто її без проблем можна мочити під водою (а як інакше ж почистити зуби?!).

Крім того, Soocas X3 U має захист від розбризкування. У чому його суть? При запуску щітки вона починає працювати на мінімальних оборотах. Це дає можливість встигнути почати чистку зубів, до того моменту як зубна паста «полетить» на лице і стіни ванної кімнати від вібрацій щітки.

Soocas X3 U відгуки

Висновки

Плюси:

  • Якісне очищення зубів у чотирьох різних режимах.

  • Наявність трьох насадок: для загально очищення, відбілювання та суто для власників чутливих зубів;

  • Швидка зарядка та акумулятор, якого вистачає на 25 днів;

  • Захист від вологи та розбризкування;

  • Тихий режим роботи.

Мінуси:

  • Щітка немає Bluetooth модулю (який був у попередній моделі). Відповідно, немає зв‘язку зі смартфоном, немає додатку з підрахунком днів використання насадки (а її потрібно змінювати раз на 90 днів) і, відповідно, нагадувань, що вже час змінити насадку.

  • Ціна. Звісно, в порівнянні зі звичайною щіткою цей гаджет в рази дорожчий. Проте регулярні походи до стоматолога, все одно, обійдуться тобі набагато дорожче.

So, зубна щітка Soocas X3 U — це чудовий вклад у своє здоров‘я та гарну посмішку. Купуй гаджет та економ на візитах до стоматолога! =)

Читай також:


 

Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Momax — новий бренд-конкурент для Xiaomi, Baseus, Hoco та JoyRoom в Україні?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. В назві закладено те, що бренд намагається бути лідером в сфері аксесуарів для мобільних пристроїв, лідером на ринку пристроїв для розумного будинку та бажає
26/05/2022
Dyson — техніка без компромісів
Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів. Зволожувач повітря Dyson AM10 Легендарний зволожувач повіт
27/10/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?